Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

VOLBY USA 12.12.2020

1) Texasu a státům co se k němu připojili Nejvyšší soud odmítl stížnost na volby, vůbec ji neprojednával, prý si Texas nemá co stěžovat, jestli v jiném státu došlo k porušení Ústavy >>> reakce Texasu dnes zarazila analytiky, protože předseda Republikánské strany Texasu sdělil, že jeho země nemůže setrvávat ve státech, kde jsou porušována práva Texasanů, aby byl prezidentem ten kdo byl zvolen podle Federální ústavy. Takové mínění už před pár dny sdělil kongresman Brown, nebyl ale brán vážně, protože v Texasu občas nějaký politik volá po referendu o odchodu z USA.

  • volby-usa-12-12-2020

Šéf vládnoucí strany to ale ještě nikdy neudělal. Fakticky totiž, na rozdíl od jiných států je životaschopnost Texasu reálná, má vlastní zlato, na základě něhož může začít tisknout texaský dolar, země je bohatá, má naftu. Analytici právě spekulují, že Trump se chce konečně zbavit koloniálního jha Britů, osvobodit od nich dolar, aby si USA mohly samy rozhodovat o vydávání národní měny, Vidí to jako jednu cestu krajního řešení, kdyby nevyšly další body.

2) Prostředky masové dezinformace u nás tvrdí, jak je Trumpovi zamítána jedna žaloba za druhou. To není pravda, ony jsou odmítány. Justice vůbec neprovádí důkazy, protože kdyby prováděla, tak by sama musela prohlásit volby za neústavní. V kolébajících se státech se zneužilo pandemie, změnily zákony o způsobu korespondenčního hlasování, volby jsou 3.11. a už v minulosti rozhodl Nejvyšší soud, že není možné akceptovat volební lístky doručené po tomto datumu. Nyní raději nerozhodoval, protože by Trumpovi musel vyhovět. O texaské žalobě prý vůbec nerozhodovali 3 republikánští soudci, nebyli přítomni a není sděleno co se s nimi stalo. Ohledně pandemie konspirátoři tvrdí, že byla uměle vyrobena globalisty, aby právě snadno mohli zkamuflovat pro ně tak důležité volby prezidenta USA.

3) 14.12. v pondělí mají dojít hlasovat volitelé prezidenta do Washingtonu. Tento termín je důležitý pro redaktory, ČT, ale pro věc samotnou to nemá valný význam. Klíčové datum dané v Ústavě USA je 6.1. To je den, kdy Kongres má potvrdit volbu prezidenta a bez ní nový prezident se prezidentem stát nemůže.

4) Trump trvá na jmenování zvláštního prokurátora, co bude vyšetřovat volební podvody. FBI je však v rukou globalistů, přestože ministr spravedlnosti už začíná být aktivnější, pochopil, že Trump to ani náhodou nevzdá.

5) Dnes už na manifestaci veřejně vystupoval generál Flynn, což je hlavní postava armády, který dosadil do klíčových postů své lidi. V posledních dnech byl po ministrovi obrany, šéfovi rozvědky jmenován za náměstka ministra obrany generál, který byl za slova, že Obama je světový terorista, degradován do civilu. Nyní je opět ve funkci. Dnešek potvrdil, že velení armády stojí pevně za Trumpem. To snad trochu uklidnilo Rusko, protože to opět provádělo demonstrativní zkoušky svých raket, ukazovalo bojovou připravenost,

6) skandál v CNN- 2 měsíce bylo nahráváno vedení na poradách, kde se domlouvali jak Trumpovi nesmí dát prostor, musí se zajistit zvolení Bidena. Odposlechy jsou postupně pouštěny na youtube, Trump má 92% v prostředcích masových dezinformací negativ a pouze 8 % pozitivních nebo neutrálních sdělení. ( V tom podle mého podcenil své 4 roky v Bílém domě, měl si zajistit státní televizi. I když kdo ví, možná by tam měl redaktory jako máme my v ČT,,,) 

7) Co se dá čekat dál? 

Bude dál probíhat právní bitva a pokud justice dále selže, nebo-li nebude dělat nic, tak její roli mrtvého brouka bude chtít převzít armáda. Dnes celý den přicházely zprávy, že je Trump vyzýván, aby využil zákona z r. 1807, nebo svůj z roku 2018 a vyhlásil výjimečný stav. V tu chvíli, by v zemi nahrazovala nefunkční státní orgány armáda. Vojenské soudy by jistě žaloby rychle projednaly, důkazy o zfalšování voleb jsou už v každém státě podrobně zmapovány.

8) Podle Ústavy USA stačí, aby jeden senátor a jeden kongresman navrhli Kongresu, zpochybnit legitimitu voleb. Pokud selže justice, nerozhodne sama o nelegitimitě voleb, tak je to v rukou viceprezidenta Pence. Ten takovou pravomoc má. Pokud volby prohlásí za protiústavní, tak prezidenta volí Kongres po státech, kdy každý stát má 1 hlas. Na státy má zatím Trump většinu.
Z chování Trumpa ani sekundu od voleb nebylo možno usoudit, že by se chtěl vzdát. Všechny posty jsou, že ukradené volby jsou neplatné a viníci budou potrestáni.

>> dnes je jasné, že volby jsou výjimečné, jde už o existenci samotných USA, Trump, na rozdíl od držitele Nobelovy ceny míru Obamy nikde válku nezačal, naopak vojska stahuje. Neholduje LGBT, uznává klasickou rodinu, hodnoty, které globalisté rozbíjí.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře