Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

A čo teraz?

Budeme si klásť túto otázku, lebo všetko to, čo sme doteraz poznali sa buď ukáže ako dezinformácia, alebo sa rozsype ako nepotrebné a škodlivé. Je to pritom globálny jav, a preto nadávať na slovenských politikov kvôli tomu, že globálny finančný a politický systém sa sype, je ako nadávať na nebo, že je modré. Ale tvrdiť, že sú v tom nevinne je tiež nezmysel, pretože súčasná vláda robí všeličo, len sa nestará o štát a krajinu, lebo je zložená zo zahraničných agentov, hlupákov a neschopných trpákov.

  • a-co-teraz

Prečo je nadávanie nezmysel?

Pretože sú v istom zmysle našim odrazom. Momentálne síce dosť pokriveným odrazom, ale predsa len odrazom. Ide totiž o to, že každý národ má takú vládu, akú si zaslúži na základe vlastnej reálnej morálky a chápania. Čo znamená, že je jedno aké máte reči, vaše konanie je smerodajné a aj preto som v minulosti hovoril, že duchovno by malo byť praktické a vyvierať z praxe resp. byť v súlade s praxou, lebo všetko, čo robíme, má duchovný rozmer. A toto je dôvod, prečo okultné kruhy útočia na morálku spoločnosti a robia všetko preto, aby ľudia nevedeli na čom vlastne sú. Však si stačí spomenúť na slovenské prezidentské voľby v 2019, kde sme si zvolili prázdnu mediálnu bublinu, z ktorej sa vykľula „podarená“ aktivistka (ktorá získala aj prezývku húfnica), namiesto diplomata alebo sudcu, či na parlamentné voľby 2020, kde mnohí volili daňového podvodníka len preto, aby bola sranda, alebo aby tu urobil poriadok, a teraz nielen na verejnosti, ale ani pred sebou samým si nechcú priznať, že ho volili a naleteli podvodníkom a klamárom. Pretože médiá nám minimálne od roku 2016 tvrdili, že Fico a Smer-SD sú totálne skorumpovaní zločinci a najhoršia vec, ktorá sa mohla Slovensku prihodiť. Lenže prax potvrdzuje, že médiá klamali a vláda liberál-fašistickej čvargy je najhoršia vec, ktorá sa nám, ako štátu mohla prihodiť. Pritom však, keby naša mravnosť bola taká dobrá, ako si myslíme, tak by sme tieto podrazy a manipulácie odhalili raz-dva, resp. neboli by účinné (však si spomeňte na predvolebnú kampaň „podarenej“ aktivistky, alebo na záverečnú časť Matelkovej predvolebnej kampane).

Ako z toho von?

Nezostáva nám nič iné, ako konfrontovať našu pokrivenú mravnosť na úrovni jednotlivcov a preskúmať veci z inej perspektívy, lebo chápanie toho, čo je dobré a čo je zlé, bolo neskutočným spôsobom pokrivené. Stačí si spomenúť na tých „dobrých kresťanov“ čo chodia do kostola, na omše, robia spovede, modlia sa, ale sú pokrytci, majú v srdci jed a smilnia sa len preto, lebo si myslia, že im to prejde, veď chodia do kostolu a pán farár im to povedal.

Prečo sa zaoberám duchovnými záležitosťami?

Nuž dôvod je prostý, pokiaľ si neurobíme poriadok s vlastnou mravnosťou, tak je tu dosť veľká šanca (hraničiaca s istotou), že tie lekcie, ktoré sme nezvládli, si budeme musieť zopakovať niekedy inokedy a v oveľa intenzívnejšej podobe. Našťastie žijeme v časoch apokalypsy (vyjavenia pravdy – pre koho je pravda koncom?), a preto pátrať po pravde už nebude treba, skôr pre mnohých bude problémom to, že sa na nich bude pravda valiť zo všetkých strán a nebudú sa môcť pred ňou skryť.

A čo to bude znamenať pre Slovákov na ulici?

Veľa, veľmi veľa, lebo budeme môcť konečne riešiť skutočné prevažne existenčné otázky, ktoré médiá akosi odmietajú otvárať a budeme môcť dať si do poriadku štát. Toto ale nebude žiadna prechádzka ružovým sadom, lebo budeme musieť prebudovať vlastný štát prakticky od základov tak, aby sa súčasná situácia nemohla opakovať. A nebude to ani záležitosť jedného-dvoch rokov, ale skôr 5 až 8 rokov v podmienkach, kde všetci sú na všetko sami.

Celý článek ZDE: https://oracle911blog.wordpress.com/2022/07/13/a-co-teraz/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře