Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Polícia SR obvinila „kšeftárov“ s ivermektínom. Kšeftárov s C-vakcínami a AG testami neobviní?!

 

Štátna propaganda nepoľavuje!

Propaganda Covid vakcinačná!

Ešte naberá na sile!

Mediálny priestor zahltila „senzačná“ správa, že Polícií SR (PSR) sa podaril ďalší z „husárskych“ Covid propagandistických kúskov, s ktorým sa dokonca PSR pochválila na svojej FB stránke s nadpisom – „POLÍCIA OBVINILA DVE OSOBY, KTORÉ NA ČIERNO KŠEFTOVALI S IVERMEKTÍNOM: PRIPOMÍNAME, ŽE LIEK JE URČENÝ PROTI SVRABU A PARAZITOM“ – https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/5047386218624893

Zaujímavé!

Dokonca si dovolili „medicínsky odborníci“ PSR v tomto svojom FB statuse uviesť aj takýto „fakt“ o liečebných účinkoch ivermektínu – „IVERMEKTÍN NIE JE URČENÝ NA LIEČBU COVIDU, ALE SVRABU“ a množstvo iných „zaručených“, „vysokoodborných“ správ o ivermektíne…!!!

Takže už aj PSR sú „medicínsky odborníci“ a aj oni vedia, že ivermektín je určený len výhradne na svrab a parazitom???!!!

 

  • policia-sr-obvinila-kseftarov-s-ivermektinom-kseftarov-s-c-vakcinami-a-ag-testami-neobvini
  • policia-sr-obvinila-kseftarov-s-ivermektinom-kseftarov-s-c-vakcinami-a-ag-testami-neobvini
  • policia-sr-obvinila-kseftarov-s-ivermektinom-kseftarov-s-c-vakcinami-a-ag-testami-neobvini
 

Odporúčam PSR, aby si naštudovali web stránku Ministerstva zdravotníctva SR, kde nájdu oficiálnu správu zo dňa 27.1.2021, kde sa o ivermektíne okrem iného uvádza aj toto – „Ivermectin je antiparazitikum, ktoré má aj veľmi silné antivírusové a protizápalové vlastnosti pri COVID-19. Podporuje to narastajúci počet štúdií, ktoré poukazujú na jeho účinnosť nielen v rámci in-vitro a zvieracích modelov, ale aj v mnohých klinických podania z centier a krajín z celého sveta. Liek sa bude podávať ako súčasť ďalšej liečby. Je už registrovaný vo viacerých krajinách, napríklad vo Francúzsku, USA, Švédsku a Nórsku.“ – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-27-01-2021-ivermectin

Ako mám vnímať „pochválenie“ sa PSR o zadržaní „pašerákov“ ivermektínu, „odborným“ hodnotením použitia ivermektínu v medicíne, v súvislosti s oficiálnym stanoviskom MZ SR o ivermektíne???!!!

Nuž, nech mi je dovolené to vnímať, ak už nie ako totálny hoax o účinkoch Ivermektínu vo vzťahu k liečeniu ochorenia C-19, tak prinajmenšom, ako správu vskutku absolútne zavádzajúcu!

Odporúčam tým, čo takéto správy uverejňujú na oficiálnej FB stránke PSR, aby si najskôr overili/naštudovali, či ich informácia je pravdivá v plnom rozsahu lebo inak sa podľa mňa celkom jasne dopúšťajú trestného činu „Uvedenie do omylu“, spáchaného z nedbanlivosti – https://www.lewik.org/term/721/trestny-cin-spachany-z-nedbanlivosti-trestny-zakon/

Pre mňa osobne táto aktivita PSR vyznieva, ako výstraha a strašenie pre všetkých občanov SR, ktorí veria v liečivé účinky ivermektínu na C-19, aby zabudli na tento Nobelovský liek a oddali sa prvej, druhej tretej… dávke experimentálnej Covid USA vakcíne!!!

Pre mňa je to jasná služba (nadpráca) štátnej Covid apartheidno-segregačnej chuntovláde!!!

Ak sa už PSR podaril takýto „husársky“ kúsok, že namiesto pašerákov drog a iných zakázaných návykových a omamných látok, dolapili „zločincov“, ktorí chceli zdravotne pomôcť tým občanom SR, ktorí veria v liečivé účinky ivermektínu na/proti C-19, tak nemali do toho miešať ich „odborné“ medicínske komentáre, na aký zdravotnícky účel je ivermektín výhradne určený!!! Vyššie v texte som jasne preukázal, že informácia PSR o využití ivermektínu, aj na liečbu C-19, je prinajmenšom  pre širokú slovenskú verejnosť zavádzajúca a pre mňa osobne je to aj brutálne, zámerné(?) klamstvo!!!

Tak fajn, „zločincov“ ktorí „kšeftujú“ s ivermektínom by sme už mali „pod kontrolou“ a podľa všetkého im hrozí najvyšší trest odňatia slobody až na 8 rokov!!!

A teraz sa pýtam:

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid AG testami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid PCR testami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid USA vakcínami?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid odberovými miestami zvaných aj ako MOM?

Kedy si PSR posvieti na „kšeftárov“ s Covid…?

Alebo, žeby sa v tomto zdravotníckom segmente na Slovensku nevyskytovalo kšeftárenie?!

Kšeftárenie priamo „vládnou“ Covid apartheidno-segregačnou chuntovládou?!

Dnes asi „nie“!

Ale čo zajtra?!

Záver:

PSR, dávam vám na vedomie, že na Slovensku (a nie len na Slovensku) sa odjakživa kšeftovalo s tým, čo bolo zakázané resp. čo bolo povolené len na základe predpisu napr. lekárskeho!

To isté sa týka ja ivermektínu.

Určite, že som proti akejkoľvek trestnej činnosti, ale pýtam sa – prečo je zakázané na Slovenskom trhu voľne predávať ivermektín, ak ho občania chcú, vo vyhradených zariadeniach?

V tomto prípade výhradne v oficiálnych lekárňach, kde by vysoko medicínsky odborník, lekárnik, poučil občana o užívaní tohto lieku, aj na C-19, aby sa nepredávkoval, ako sa poniektorí predávkovali, ale nie humánnym ivermektínom, ale výhradne veterinárnym!!!

Prečo je ivermektín na Slovensku len na lekársky predpis a podľa všetkého, je štátnou Covid apartheidnou mocou, všeobecným lekárom zakázané tento liek svojim pacientom predpisovať???

Ak by bol ivermektín na Slovensku bez akýchkoľvek problémov/umelých prekážok, prístupný každému, kto verí, že mu pri liečbe C-19 pomôže, tak by mal mať možnosť si ho vyžiadať po konzultácií u svojho všeobecného lekára alebo si ho voľne kúpiť v autorizovanej lekárni s jasným odborným poučením od predávajúceho lekárnika!!!

Je naozaj na čase, aby si občan SR mohol slobodne vybrať medzi Covid vakcínou a jej následných „posilňujúcich“ dávok alebo si slobodne vyberie liek na C-19, napr. ivermektín!!!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře