Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

„Vládni“ diktátori SR, žiadna cenzúra vám už nepomôže!

Celý tento článok je výhradne môj osobný názor a presvedčenie a píšem ho na základe Ústavy SR čl. 26, ods. (1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.

Ods. (2) – Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu…

Ods. (3) – Cenzúra sa zakazuje“

  • vladni-diktatori-sr-ziadna-cenzura-vam-uz-nepom-ze

Strach a nič iné!

Dnešní „slovenskí vládni“ (tu jednoznačne zahrňujem aj Čaputovú) majú z občanov SR jednoducho strach.

A oprávnene!

Sú si totiž vedomí, že Slovensku a občanom SR za uplynulé viac ako dva roky ublížili tak, ako nikto nikdy pred nimi!

A nielen ublížili, ale aj naďalej brutálne, absolútne bezdôvodne, ubližujú!

A teda tento ich strach pramení hlavne z toho, že občanom-voličom SR, sa začínajú dokorán otvárať oči, a absolútne nedôverujú povoleným „objektívnym slovenským“ médiám (RTVS, JOJ, Markíza, SME, Aktuality, Denník N!)!

Viď posledný prieskum Reuters Institute for the Study of Journalism, z ktorého vyplýva, že v dôveryhodnosti domácich médií sme spolu s USA (!) na poslednom mieste s pomedzi 46 analyzovaných štátov sveta, s hodnotou 26% opýtaných dôveruje domácim „mainstreamovým“ – rozumej dovoleným, médiám a 74% im nedôveruje. (https://dennikn.sk/2894684/dovera-slovakov-v-media-klesla-v-prieskume-reuters-skoncili-spolu-s-usa-na-poslednom-mieste/?ref=inm )

V tejto súvislosti je potrebné poukázať na „náhodu“ (?), že sme na tom rovnako ako dnešný najväčší vzor a pán, pre našich „vládnych“, USA!

Čím to asi bude?

Takže majú strach lebo občania-voliči, už neveria tým ich tliachaninám v dovolených médiach, už neveria tým ich cieleným manipuláciám a preto sa občan volič v tejto mediálnej oblasti odklonil (na teraz veľmi správne!) na sociálne siete a na média, ktoré sú síce oveľa, oveľa objektívnejšie, ale žiaľ dnes zakázané!!! Verím, že po predčasných voľbách sa práve tieto, dnes zakázané, média dostanú do popredia a tie dnes dovolené, ba dokonca cielene slovenskej verejnosti nanucované média, sa prirodzenou cestou (lebo ich nikto nebude sledovať!), teda nie na základe ich vlastného Zákona o cenzúre médií (ten bude ihneď po PV zrušený!), jednoducho sa z nášho mediálneho priestoru vytratia a budú absolútne nepodstatné, teda prirodzene zaniknú!

A teda „vládni“ strachopudi sa rozhodli, že pôjdu cestou cenzúry!

Je tu jasná snaha vypínať nepohodlné názory na sociálnych sieťach!

Dokonca je tu realizácia komplet rušenia FB profilov, komplet rušenia You Tube kanálov a pod. (dokonca so spätnou platnosťou niekoľkých rokov!)

A samozrejme, je dokonca Zákonom zakázané prevádzkovať tie internetové média (Hlavný denník, Hlavne správy, Infovojna, Zem a Vek, Badateľ.sk…), ktoré sú podľa nich dezinformačné, hoaxové, šíriace nežiadúci obsah.

Trochu sa pristavím pri formulácií, ktorú používajú, aby odstavili poniektoré web informačne stránky a tým je ich slovné spojenie – „šírenie nežiadúcich informácií“ resp. „informácie s nežiadúcim obsahom“!

Takže, môže to byť čisto čistučká pravda, ale keďže obsah tejto pravdy je dnes pre nich nežiadúci, tak ho jednoducho nepovolia, zablokujú, zrušia…!!!

A toto nie je cenzúra?!

Tento môj názorový článok píšem aj v súvislosti s tým, že dňa 15.6.2022 (presne na tretie výročie „prezidentovania“ Z. Čaputovej! Náhoda?), na návrh poslancov z „vládnej“ koalície, hlavne akéhosi Juraja Krúpu (OĽANO), koaličníci novelizovali svoj vlastný zákon o kybernetickej bezpečnosti (Cenzúrny bič!) a to len v tej časti, kde sa jeho účinnosť predlžuje až do 30. septembra 2022!

To znamená, že „dezinformačné“ web média, ako sú už mnou vyššie menované napr. Hlavne správy, Hlavný denník a pod., nebudú môcť svojich čitateľov informovať aj inými názormi na dianie u nás, v Európe, vo svete, len ako je dovolené, len takými názormi, ktoré prezentujú (s cieľom manipulovať verejnú mienku jednostrannou proti ruskou a pro USA, pro Bruselskou propagandou) dovolené „objektívne“, jediné majúce „pravdu“, média typu Denník N, SME, TV Markíza, TV JOJ, bohužiaľ aj prostredníctvom dnešnej zapredaneckej RTVS!!!

Ale ako píšem v nadpise tohto môjho názorového článku – nemajte obavu „vládni“, nič, ba ani takáto tvrdá cezúra vám bude nič platná lebo národ slovenský a občania SR, jasne vidia, že ste zapredanci, že nekonáte v štátnom záujme SR, že nekonáte v prospech vlastného národa a vlastných občanov – viď posledný príklad, keď na navýšenie miezd učiteľov vraj nemáte naše, podotýkam naše peniaze, ktoré vám odovzdávame skrze všetky dane, ale ak sa jedná o materiálnu a finančnú pomoc na východ od nás, tak tam máte miliardy a ani sa o tom vo „vláde“ nehádate…, jednoducho tam naše peniaze, bez nášho súhlasu, pošlete a vec vybavená!

Jednoducho nám to len skrze zapredanecké média oznámite, že ste na východ od nás poslali toto, takéto zbrane a toľkoto finančných prostriedkov, presne ako píšem vyššie v sumách, ktoré sú vyjadrené sumárne v miliardách(!) a na občanov SR potrebujete niekoľko stoviek miliónov a na tieto ich oprávnené potreby neviete nájsť zdroje, ba sa na tom (žeby divadlo?) kušete ako tie povestné psi!!!

Takže áno, vy „vládni“ despotický diktátori, farizeji a cynici, vy zapredanci cudzím mocnostiam, je jedno akú ešte väčšiu cenzúru budete zavádzať, je jedno akú veľkú kapitalistickú totalitu tu budete zavádzať, NIČ vám to nepomôže, vás nezachráni lebo národ sa prebúdza, národ si už vie nájsť aj iné informácie, i keď im to viac a viac sťažujete, ale tým len potvrdzujete, že nie ste v tomto čistí, lebo ak by ste čistí boli, tak vami deklarované dezinformácie, ktoré vraj majú šíriť tie zlé pro ruské média a tí zlí, vraj pro ruskí politici a občania, viete vyvrátiť jednoznačnými faktami, ale vy žiadne fakty na vyvrátenie týchto vami zakázaných „dezinformácií“ absolútne nemáte!!!

Ako sa hovorí, vaše politické dni sú zrátané a vaše politické hodiny robia tik-tak, tik-tak…

zdroj: https://ferro.blog.pravda.sk/2022/06/17/vladni-diktatori-sr-ziadna-cenzura-vam-uz-nepomoze/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře