Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Žijeme v zemi, kde prezidentka vyznamenává fašisty, protože neví nic o slovenském národním povstání + VIDEO (TK Smeru)

Žijeme v zemi, kde prezidentka vyznamenává fašisty, protože neví nic o slovenském národním povstání. Tohle mě přivádí k slzám.

1. Používá banderovské pozdravy, protože nemá ponětí o historii Ukrajiny. Kope do Rusů, protože neví nic o historii Ruska.

2. Tak nevzdělaného a pomýleného člověka jsme na postu prezidenta ještě neměli. Víc než cokoliv jiného mi připomíná tu blondýnu z vtipů.

3. Ale to, co dělá, není vtip. Jmenovat nacistické kolaboranty? Zahnat nás do války? Usnadňování fašismu na Ukrajině? Tohle jsou velmi vážné věci. A důvod je jeden - Čaputová intelektuální povrchnost.

  • zijeme-v-zemi-kde-prezidentka-vyznamenava-fasisty-protoze-nevi-nic-o-slovenskem-narodnim-povstani

 

4. Neumím si představit, že bych systematicky komentoval věci, které jsem nestudoval. Když vypukla válka na Ukrajině, opakovaně čtu historii Ruska a dějiny Ukrajiny.

5. Čtu všechny zahraniční analýzy, od D'Anieriho přes Chomského až po Habermas. Každou volnou chvíli studuji.

6. Kdyby se prezidentka alespoň na dvě vteřiny vykašlala na šatní skříně a otevřela knihu (a nezavřela ji hned, jak ji Ďuri vyfotí), tak by snad pochopila, jak moc ubližuje Slovensku, když ho žene do války proti Rusku.

7. Pochopila by, že válce se dalo předejít, kdyby Ukrajina byla neutrální a dohodla se s Ruskem, že na svém území zůstane zbraně NATO. Přesně o tomhle mluví Chomsky.

8. Pochopila by, jaká zvěrstva páchali Banderovci. A taky ten Majdan v roce 2014 byl obyčejný americký převrat.

9. Pochopila by, že hloupé liberální "sebeuserce" o hrdinské Ukrajině a zlu Ruska je vážná chyba, která vede k likvidaci dialogu a mírových řešení.

10. Přesně o tomhle píše Habermas. Nesmíme se nechat unést morálním vydíráním Zelenského, to je cesta do pekel.

11. A ne, paní Čaputová, Habermas není prací prášek, ale významný německý filozof... Další slavný německý politolog Wolfgang Merkel podepsal mírovou výzvu, ve které němečtí myslitelé říkají přesně to, co my na

12. Přestaňme vyzbrojovat Ukrajinu a podporovat válku, protože tím ubližujeme v první řadě Ukrajině a ohrožujeme světový mír. Není čas na šílenství, Rusko je jaderná velmoc!

13. Ale ne, naše madam to všechno neví. Nečte knihy, nevzdělává se, celý její mentální obzor tvoří infantilní sloupky z Deníku N a militaristické projevy, které jí píší američtí propagandisté.

14. Prázdný jako sud piva v létě na přehradě. A proto nemá problém podporovat války a fašisty. Hloupé lidi se snadno ovládají - Američané to velmi rychle pochopili.

Prosím paní prezidentko čtěte. Vzdělávejte se. Nebojte se knih, nebudou vás lákat. Vezmi si Lenina k srdci, myslel to dobře - UČ SE, UČ SE, UČ SE!

Zdroj: FB Luboše Blahy

+ BONUS --------------------------------

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Pája 2022-05-23 23:45
Děkuji za hlasitou pravdu!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře