Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Píše se rok 2025

Píše se rok 2025. Kovidová krize již trvá cca 5 let. Domovy důchodců a sociálních služeb jsou již skoro prázdné a to i přes více než 60 bústrových dávek, které firma Pfizer vyvinula a do lidí napíchala.

Všechny ostatní vakcíny již byly WHO zakázány. Mladší ročníky už bez bústrových-vakcín Pfizer nepřekonají ani dříve běžnou a neškodnou rýmu.

  • pise-se-rok-2025
  • pise-se-rok-2025
  • pise-se-rok-2025
  • pise-se-rok-2025

Očkovací stanoviště aneb Vaccine pointy jsou již v každém nákupním centru, na všech nádražích a každé stanici metra, na poštách a v dalších veřejných i komerčních budovách. Většina podniků veřejného stravování a nasávání (čti restaurace) již přestala v důsledků neustálých lockdownů fungovat. Inflace v důsledku neustálého tištění peněz na různé kompenzační programy již dosahuje tříciferných hodnot. Peníze ztrácejí hodnotu a obchodníci stahují zboží z prodeje. Začíná převažovat bártrový-výměnný obchod zboží za zboží.

Porodnost klesla na minimum. Nedávno bylo oficiálně potvrzeno, že Spike proteiny z "vakcín" firmy Pfizer, které volně putují v krevním řečišti lidí se usazují hlavně v reprodukčních orgánech a lidé ztrácejí schopnost reprodukce. Už nepomáhají ani kliniky asistované reprodukce, protože jak vajíčka žen, tak spermie mužů jsou již neživotaschopné. Kdo si nezmrazil vajíčka nebo spermie před rokem 2020, nebo před C-očkováním, tak již nemá šanci stát se otcem či matkou, protože C-očkování (lidově nazýváno kočkování) je již dva roky povinné pro všechny lidi včetně batolat. Bez covidpasu, který nahradil občanku i řidičák a je v podobě chipu vpraven každému člověku včetně dětí do ruky, není možné vyjít na ulici.

Tento elektronický covidpas musí být každé 4 měsíce obnovován novým C-bústrem od firmy Pfizer, která se stala největší, nejbohatší a nejhodnotnější firmou na světě. Z Billa Gatese majitele Pfizeru se tak opět stal nejbohatší člověk na světě.

WHO včera oznámila, že na Fidži konkrétně v hlavním městě tohoto ostrovního státu Suva byl objeven v pořadí již 125 kmen neboli nová mutace koronaviru Gama Pí Delta.

Tato mutace koronaviru je tak nakažlivá, že ji můžete dostat, i když na ní jen myslíte. Lidé se dokonce můžou nakazit i v případě, že s nakaženým třeba jen telefonují nebo název této mutace vysloví, takže už není k přenosu potřeba fyzického kontaktu. Je samozřejmě mnohem smrtelnější, než všechny mutace před ní. Firma Pfizer už naštěští připravuje bústr i na tuto mutaci.

Mezitím světové elity (Gates, Soros, Schwab, Fauci...) na pravidelném setkání skupiny Bilderbeg v Chantilly poprvé zkonstatovaly, že růst reprodukční křivky lidí na planete Zemi se splošťuje a v příštím roce by mohlo dokonce dojít k více úmrtím, než kolik se lidí narodí. Tento trend by mohl pokračovat ještě po dalších několik desetiletí a dokonce tohoto století by počet obyvatel planety země mohl klesnout pod 5 miliard s pokračujícím trendem k poklesu...

Vypadá to, že planeta Země bude zachráněna i pro příští generace. Budou-li vůbec nějaké. Velvyslankyně ČR při OSN navrhla vytesat (laserem) podobizny zachránců planety Země do nejvyšších kopců Himalájí v takové velikosti, aby byly vidět i z vesmíru.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře