Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

PROLHANÁ VERBEŽ S TVÁŘÍ MESIÁŠE MUSÍ SKONČIT

JINDŘICH KULHAVÝ

Současná vláda je ukázkou toho, jak lze vytvářet dojem slušných lidí pracujících pro stát a občany, zároveň lhát, jako když se práší za kočárem. Důkazů o tom, jak moc a často obracel Andrej Babiš, je dostatek. Tehdejší opozice si vzala premiéra za svůj cíl a neustále do něj ,,bušila“, aby v tom nepřestávala ani po jeho odchodu z vlády a dokonce pokračuje i v provokacích na jeho mítincích, které lze nazývat předvolebními. Bohužel jsme se však dočkali daleko horší situace, kdy Fiala & spol. ztratili paměť ve smyslu zapomenutých slibů v době své kampaně směřující k pochybnému vítězství v parlamentních volbách a u samotného Fialy jde o doslovný přerod z kritika praktik Bruselu ve špičkového řiťolezce.

  • prolhana-verbez-s-tvari-mesiase-musi-skoncit
 

Na sociálních sítích obíhá několik videí z dob, kdy byl Fiala méně opečovávaný vizážisty, ovšem názorově odpovídal svému členství v kdysi pravicové ODS. Vyjadřoval se kriticky k migraci a dalším událostem. Ne vždy z něho bylo možné vnímat současný egoismus a sebeuspokojení. Aspoň navenek hovořil o Bruselu kriticky. Stačilo pár let, rétorika se změnila. Jednou hlavní částí je nenávist k Babišovi, druhou poté k Rusku. A bruselská nomenklatura se rázem dostala na výslunní jeho mysli a názorů.

Zájmy České republiky a jejích občanů včetně jeho voličů šly na druhou kolej. Tedy tam, kde ji další vysocí ústavní činitelé, tedy Pekarová-Adamová, Bartoš, Stanjura, Lipavský a další mají již poměrně dlouho, v podstatě jsou vychováni k určité nenávisti k zemi, ve které se narodili, a vcelku dostatečně ji systematicky škodí. Přidejme mafiánské praktiky uvnitř STAN, dlouhodobě s Landsmanschaftem kolaborující Topku a KDU-ČSL a máme skutečně dokonalý obrázek naší současné vládnoucí elity.

Lhaní se stalo standardem už dříve, ovšem jak Babiš za covidu, tak i nynější vládci Strakovky jej povýšili na vlastní mantru. Často je to způsobeno určitou neznalostí problematiky, o které hovoří, jindy politickým amatérismem, ve kterém vyniká ministr zahraničí Lipavský a na financích Stanjura. U Pekarové Adamové jsme svědky toho, jak se hloupý člověk s líbivým zevnějškem dokáže dostat vysoko, její výroky totiž nejsou klasickou lží, spíše se jedná o prosté plácání. To premiér Fiala perlí také dost, jen je k tomu ověnčen tituly. A tak blafuje o plynu a plynovodech, chválí se za dodávky zbraní na Ukrajinu a pokud k nám přestane proudit ropa, je radši úplně ticho. Ostatně proč by se o to zajímal, když stejně nemáme žádné rafinérie, všechno, co šlo, bylo totiž rozprodáno.

V podstatě je to jedno, jde li k nám ropa či plyn, nic z potřebného k jejich využití náš stát nevlastní a vyvlastnit soukromé firmy v takovém rozsahu, aby se nám něco vrátilo, by bylo nad síly jakékoliv vlády, natož té Fialovy. Je tedy jednodušší vše nechat na soukromých subjektech, ať si svůj byznys dohodnou, a vůbec nikoho nezajímá, jaký dopad tato politika bude mít na občany. Stejně tak se tím trápili předchůdci současné vlády, když se rafinérií, zásobníků plynu a dalšího státního majetku zbavovali. Tedy vůbec. Nyní se nám vše jen vrací i s úroky. A to Pekarová objevila neprodaný Budvar a ráda by ho někomu ,,nadělila“, aby z toho zaplatila Ukrajincům zdravotní pojištění. Kdepak se tato soudružka učila starým praktikám? Že by u guru Top09 knížete Schwarzenberga?

Blížící se podzim a zima musí zákonitě vyvolávat obavy u každého z nás. Ceny plynu i elektřiny letí nahoru, palivové dříví mizí z obchodů. Způsob, kterým lidé budou vytápět své domovy, je po většinu velkou neznámou a představa 19ti°C ve školních třídách je odstrašující. Možná bude použit covid k uzavření škol, nicméně taková řešení jsou příliš průhledná. Ideologie tvořená nenávistí k Rusku a k jeho nezávislosti se stala nástrojem k sebepoškozování a likvidaci životní úrovně, která byla i za vlády komunistů vyšší, než bude ta současná.

Blížící se méně důležité komunální volby jsou přesto dalším prostorem, ve kterém se budeme setkávat s dalšími nesplnitelnými sliby. Lhali jednou, budou lhát znovu. Třeba o daních, kdy Stanjura oprášil válečnou daň v době, kdy tu žádná válka mimo té obchodní není. Jen hlupák, zabedněnec či idiot může dát někomu ze současné vládní Pětikoalice či bohužel z ANO dát hlas, byť u komunálních voleb se často lidé rozhodují dle pracovitosti jednotlivých kandidátů. Bohužel předvolební průzkumy hovoří o tom, že naivních je mezi námi stále většina.

Je třeba se částečně obrnit a zbytek energie věnovat na svržení této prolhané vlády. Nelze otálet, musíme to udělat co nejdříve, napravovat škody bude chvilku trvat. Dost bylo podpory Zelenského a jeho režimu, péče o všechny mimo českých občanů. Vláda utrácí nezodpovědně ve velkém a je jí úplně jedno, jaké důsledky to má, a navíc ještě mít bude.

Zdroj: https://pravyprostor.net/prolhana-verbez-s-tvari-mesiase-musi-skoncit/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Petříček Pavel 2022-08-15 21:33
Inflace 17,2%, ceny potravin letí nezadržitelně nahoru, ale když přijdete do Penny, tak vidíte, že současná situace mnoho lidí zatím netlačí. Plné vozíky všeho možného, co snad nemůže být ani spotřebováno. Dokonce na venkově. Ceny PHM jsou drastické, ale v autech jezdí lidé po jednom, u pump se stojí ve frontách. Jsem moc zvědav, jak to dopadne s letošní zimou. Dávám šanci zimě, pokud nebude čím topit a svítit, že donutí lidi k ráznější reakci. .
Citovat
#1 nowak 2022-08-13 18:07
Jen hlupák, zabedněnec či idiot může dát někomu ze současné vládní Pětikoalice či bohužel z ANO dát hlas, byť u komunálních voleb se často lidé rozhodují dle pracovitosti jednotlivých kandidátů.
Milý pane, víte vy vůbec, kolik je v této zemi české hlupáků a idiotů?, jen aby jste se nemýlil, ještě je čas,ale my si musíme sáhnout až na DNO této nádoby,aby jsme se opět vzpamatovali.
a to kdoví jestli se vůbec vzpamatujeme.Za tím se lidem daří velmi dobře,zatím!!!!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře