Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Strana zelených a její nenápadná příprava na integraci nových Evropanů

Před nedávnem proběhl v Hradci Králové celostátní sjezd Strany zelených a vše nasvědčuje tomu, že mladí bolševici pomalu, ale jistě rozjíždějí svou předvolební kampaň. Představili nové logo, stínovou vládu, hlavní programové teze svého pokrokového programu, se kterým plánují oslovit voliče a nechyběl ani tolik potřebný optimismus : “ Strana je velmi jednotná. Podařilo se ji spojit s odštěpenými hnutími,“ uvedl na úvod předseda Stropnický.

Pryč jsou doby, kdy mezi priority této strany patřila ekologie a udržitelný rozvoj které už soudruhům přijdou asi málo in, a tak svůj program obohacují o myšlenky, za které by se nemusel stydět nejeden kovaný marxista.

Všichni ještě máme v živé paměti akci Klinka, jenž byl názornou ukázkou neschopnosti státu adekvátně reagovat na pokusy o narušování principů soukromého vlastnictví, které jsme do té doby bláhově považovali za nedotknutelné. Levicoví aktivisté tehdy budovu nelegálně obsadili, a pod neodolatelným názvem Autonomní sociální centrum Klinika ji přeměnili na obyčejný squat. V právním státě by byl tento problém vyřešen během několika hodin zásahem policie a předáním budovy do rukou oprávněného vlastníka. V České republice jsme byli místo toho svědky nepochopitelně laxního přístupu státního aparátu a soudních tahanic které trvají dodnes.

  • strana-zelenych-a-jeji-nenapadna-priprava-na-integraci-novych-evropanu

Legalizace squattingu

Vraťme se ale do současnosti. Zelení se rozhodli zařadit legalizaci squattingu mezi hlavní body svého volebního programu. Podle předsedy Stropnického se ovšem nemáme čeho bát. Jedná se prý o projev alternativní kultury, který je v jiných západoevropských zemích naprosto běžný. Některé části volebního programu ale vyznívají už o poznání radikálněji : “ Budeme prosazovat omezení vlastnického práva v případech, kdy vlastník o nemovitost nepečuje ani ji nevyužívá “. Právě revize vlastnických práv a stále hlasitější kritika kapitlismu leží předsedovi na srdci ze všeho nejvíce…

Nabízí se otázka, proč zelení riskují ztrátu přizně nemalé části svých skalních voličů, která stranu v minulosti volila zejména pro její politiku, tradičně zaměřenou na ekologii a ochranu přírody a která nebude mít pro podobné socialistické výmysly pochopení.. Je tento ideologický odklon pouze náhoda nebo je za tím něco víc? Přes odpor většiny společnosti vůči všem pokusům o import negramotných migrantů jsou zelení nejhlašitějším vítačem a pokud by se dostali v letošních parlamentních volbách do parlamentu, budou se tento svůj plán snažit všemi způsoby realizovat. A pro nově příchozí euroobčany bude přece třeba - dle zelené logiky - hledat vhodné bydlení, aby se u nás cítili co možná nejlépe. Tak proč jim toto pohodlí nezajistit vyvlastněním nemovitostí původních majitelů, kteří je nevyužívají dle představ zelené sebranky. Zdá se vám to nemožné? Své by mohl vyprávět majitel jistého italského hotelu, kam mu byla proti jeho vůli za asistence policie nastěhována banda multikulturních obohacovačů z Afriky.

Nepodmíněný příjem

Vedle leglizace squattingu přicházeji soudruzi s další socialistickou vymožeností, pomocí které se snaží skrytě připravit vhodné podmínky pro integraci nových evropanů. Není žádným tajemstvím, že valná většina tzv. uprchlíků neumí ani číst a psát, natož aby byla schopná normálně pracovat a začlenit se tak do ekonomického procesu. Ale i na to mají zelení lék, a tím je základní nepodmíněný příjem.

V praxi tento návrh znamená, že stát bude každému jednotlivci vyplácet každý měsíc určitou peněžní sumu bez práce. Návrh, který by se dal spíše očekávat od komunistů, ale co se dá dělat. Doba se mění…Marná je argumentace řady odborníků, že realizace tohoto nesmyslu způsobí ztrátu motivace člověka hledat zaměstnání, či si zvyšovat kvalifikaci a v budoucnu povede k celospolečenské a hlavně ekonomické stagnaci. Novodobí sociální inženýři mají svoji vizi….Budoucí eurosvaz tak bude připomínat kravín, kde každý kus dobytka dostane svůj příděl slámy nutný k přežití a spokojeně čeká na smrt.

Nebezpečí indoktrinace

Možná vás napadá, že podobné experimenty nemají šanci na úspěch ale nenechme se zmást. K volbám v tomto roce zamíří opět nemalá skupina prvovoličů a právě to je mimo jiné hlavní cílová skupina zelených neomarxistů a moderní levice obecně. V český školách již delší dobu probíhá tichá indoktrinace školáků, kterou provádějí zejména neziskové organizace, jako např. Člověk v tísni, která se vedle inkluze stará také o zavádění nového předmětu - multikulturní výchovy. Včechny tyto metody nejsou ničím jiným, než snahou vychovat z budoucích generací voliče právě stran jako je Strana zelených. Na kolik jsou tyto metody úspěšné se dozvíme již v letošních parlamentních volbách…

Jisté je jedno. Pokud co nejdříve nedojde k zastavení činnosti těchto vlastizrádných neziskových organizací působících ve školství, zcela jistě můžeme očekávat postupný nárůst preferencí multikulturně smýšlejících ultralevicových stran na české politické scéně.

Ubráníme se?

 

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 damirr@volny.cz 2017-02-09 18:28
Strana zelených by se měla zrušit a ten blb co ji vede je zralý na odstřel jako škodná.
Citovat
#1 kamil.bersky@seznam.cz 2017-02-09 15:06
Novodobá skrytá past pro lidi alternativně smýšlející bez dostatečného přehledu. Lživá volební hesla., lživé přestírání úcty k přírodě. Proto volím SPD TOMIA OKAMURU.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře