Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

WEF odhaľuje agendu pre Davos 2023

Tohtoročné podujatie (2022) malo názov „História v zlomovom bode“ a všetci si pamätáme, keď švajčiarska armáda dostala rozkaz chrániť Schwaba a globálne elity s 5 000 vojakmi. Schwab tiež varoval tých, ktorí by sa pokúsili bagatelizovať alebo vynášať kľúčové udalosti, ako je často spomínaný Veľký reset, že sa s nimi bude zaobchádzať s opovrhnutím. Protichodné hlasy jednoducho neboli tolerované.

 

  • wef-odha-uje-agendu-pre-davos-2023

V kľúčovom prejave Klaus Schwab povedal:

“Táto vojna je skutočne zlomovým bodom v histórii a v nadchádzajúcich rokoch “pretvorí” naše politické a ekonomické prostredie.” – Klaus Schwab.

Spolupráca v roztrieštenom svete“ bude témou výročného stretnutia 2023 v Davose, Klosters od 16. do 20. januára 2023. Zúčastní sa ho viac ako 2 500 lídrov z vládnej sféry, obchodu a občianskej spoločnosti.

„Výročné stretnutie 2023, ktoré sa koná v kľúčovom čase pre svet, spojí viac ako 2 500 lídrov z vládnej sféry, obchodu a občianskej spoločnosti. Pandémia Covid-19 a vojna na Ukrajine spustili veľké zmeny. Prísľub „desaťročia činnosti“ by sa mohol zmeniť na desaťročie neistoty a krehkosti, ak sa nebudú riešiť systémové riziká. Svetové ekonomické fórum (WEF) organizuje v januári svoje 53. výročné zasadnutie, aby sa vyrovnalo so súčasnými kaskádovými krízami, ale čo je dôležitejšie, aby sa z dlhodobého hľadiska podnietili hmatateľné zmeny, ktoré budú pozitívne pre systém, aby znovu potvrdilo hodnotu a imperatív dialógu a spolupráce medzi verejným a súkromným sektorom. “

Hlavnými témami pre rok 2023 budú:

1. Energetické a potravinové krízy v kontexte nového systému pre energiu, klímu a prírodu
2. Vysoká inflácia, nízky rast, vysoká zadĺženosť v kontexte nového systému investícií, obchodu a infraštruktúry
3. Problémy v odvetví v kontexte nového systému využívania hraničných technológií pre inováciu a odolnosť súkromného sektora
4. Sociálna zraniteľnosť v kontexte nového systému práce, zručností a starostlivosti
5. Geopolitické riziká v kontexte nového systému pre dialóg a spoluprácu v multipolárnom svete

Môžete očakávať, že Klaus Schwab a jeho “priatelia” priletia do Davosu na lietadlách s vysokým obsahom uhlíka a budú jesť filet mignon, zatiaľ čo nás nasmerujú na „bicyklovanie a jedenie chrobákov“.

Minulý rok sa uskutočnilo viac ako 400 stretnutí, všetky v súlade s cieľmi trvalo udržateľného rozvoja Organizácie Spojených národov. Všetci pracujú na globálnej vláde a digitálnej kontrole prostredníctvom SDG OSN. Hovoria, že dnes sme v kritickom bode zlomu. Obrovské množstvo kríz si vyžaduje odvážne kroky. Na výročnom stretnutí budú lídri vlád, podnikov a občianskej spoločnosti diskutovať o stave sveta a prioritách na ďalší rok. Prostredníctvom ich obľúbenej spolupráce medzi verejným a súkromným sektorom poskytne platformu pre takzvaný „konštruktívny dialóg zameraný na budúcnosť“.

Budujú riešenia problémov, ktoré vytvorili. Ľudia Davosu boli vyškolení, aby verili a podporovali globalistickú formu nevolenej vlády, kde je hybnou silou podnikanie. Nezabúdajte tiež, že WEF nie je len obchod, ako tvrdia niektorí overovatelia faktov a mainstreamové médiá, ktorým by ste uverili. WEF má rovnaký formálny štatút ako oficiálna medzinárodná inštitúcia – ako Červený kríž alebo Medzinárodný olympijský výbor.

Pôjde teda o ďalšie kolo globalistických vyhlásení, ktoré spôsobia zmätok bez toho, aby v skutočnosti niečo napravili. Sledujte, ako sa rozhodujú mimo demokracie a prinášajú vopred určené riešenia, ako je digitálna identita, CBDC a sledovanie uhlíka. Prostredníctvom toho môžu ovládať a zotročiť vlády a ľudí.

Toto podujatie bude pokrývať TruthTalk.UK.

Svetové ekonomické fórum (WEF) – Davos 2023 sa bude konať už čoskoro. Uskutoční sa už v januári budúceho roka.
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře