Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Novoročný prejav 2022.

Vážení občania, Slovenky, Slováci, vlastenky a vlastenci,

na prahu Nového roka 2022 Vám prajem predovšetkým  zdravie, prítomnosť príbuzných a blízkych, pohodu, energiu a silu v neľahkom období, v ktorom pôjde doslova o holé prežitie vzhľadom na fašistický nápor na Vašu psychiku v smere i násilného zavakcinovania pod rôznymi vydieračskými formami a metódami s jasným cieľom zníženia populácie, ale i

rozvrátenia rodiny cez, nanucovanú LGBTI agendu, homomanželstva, adopcie detí týmito pármi, pedofíliu, zvrátené sexuálne praktiky. Už nie otec, mama, ale rodič 1, rodič 2, už nie materské ale ľudské mlieko pije novorodenec.        

  • novorocny-prejav-2022

Kapitalizmus v Európe sa vyčerpal. V západnej Európe prebieha jasná kríza civilizačná, kríza migračná, kríza rodiny, ktorá sa dostáva do polohy nadbytočnej inštitúcie, kríza kresťanstva a kríza bieleho muža, ktorý doslova tak zľahostajnel a zlenivel, že nemá už ani  len dostatok vôle ani ochoty brániť svoje ženy a dcéry pred znásilňovaním zo strany migrantov.

Sprítomňujú sa ďalšie  a nové informácie aj z vedeckých kruhov, ktoré nesporne dokazujú, že celé Covid divadlo a to, čo sa okolo neho deje, je ťažký podvod, ktorý má byť iba nástrojom na preformátovanie sveta, zlikvidovanie drobných a stredných živnostníkov, oslabenie a zlikvidovanie národných štátov.        

Ich snahou cez očkovanie transhumanizáciou, je vytvorenie nového druhu človeka. Doterajšieho bio-človeka zmeniť na techno-človeka, technorobota a ovládnuť jeho vedomie. 

Nedovoľme preto, aby sa tieto choré tendencie pretláčané ultraliberálnymi Covid fašistami realizovali u nás na Slovensku.

Iba silná, kompaktná a solidárna rodina, ktorá má svoju identitu, historickosť, pamäť a zachováva naše zvyky a tradície má šancu prekonať spomínané hrozby.

Želám Vám a Slovensku odhodlanie a pevnú vôľu počas celého roku 2022 pri obhajobe a ochrane základných ľudských práv a slobôd, ktoré sú Vám momentálnymi držiteľmi moci upierané.

Obdobie bezprávia a svojvôle ešte mocných, sa však blíži k ich  koncu.

https://www.youtube.com/watch?v=GmdRmi-uEAA&lc=UgzqXsYVeeuja_pM8794AaABAg

zdroj - https://stefanharabin.blog.pravda.sk/2022/01/01/novorocny-prejav-2022/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře