Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Odsúdenie Rostasa: Potupa Slovákov v priamom prenose!

Dnešný verdikt o odsúdený šéfredaktora istého Časopisu T. E. Rostasa je absolútnym znevážením odkazu národných dejateľov. Rozsudok vznikol na základe obvinenia za článok „Klin židov medzi Slovanmi“. Pod záštitou neexistujúceho antisemitizmu je odsúdený človek, na základe zhromaždenia citátov od Mateja Bela, Svetozára Hurbana Vajanského, Jozefa Miloslava Hurbana a ďalších…

  • odsudenie-rostasa-potupa-slovakov-v-priamom-prenose
  • odsudenie-rostasa-potupa-slovakov-v-priamom-prenose

Títo páni, ktorým patrí obrovská vďaka, vychádzali z rokmi overených vedomostí. A overené znalosti o povahe rôznych národov, sú alfou a omegou všetkého. Kto chce nasilu meniť a prepisovať históriu? Jedine ten, ktorý chce zavádzať. Áno. Medzi slovanské národy bol od nepamäti vrážaný klin. Klin, ktorý tu máme dodnes. Klin, ktorý rozoštváva jednotlivé národy a vlastných otáča o 180 stupňov od svojej otčiny.

Nebyť tohto klinu, dnes by sme nemali prezidentku a vládu liberálneho smeru, Európsku úniu, a mladí ľudia by nemali názory o zaostalom myslení Slovenska. Dnes však máme protislovenskú vládu, smerovanie preč od slovanského prapočiatku a množstvo ľudí, ktorí si nevážia náš národ.

Čo tak sa konečne pozrieť na prsty napríklad takej facebookovej stránke Zomri a jej fanúšikom, ktorí šíria antisemitizmus a hania vlastný národ? Urážky vlastného národa by totiž mali byť tým najväčším zločinom.

Nám hrdým Slovákom ostáva zrejme len jediné. Podľa hesla Hurbanového vojska zobrať do rúk kosy, sekery a vyhnať z vysokých postov všetkých, ktorým nejde o blaho Slovenska.

zdroj: blog.pravda.sk

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře