Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vítejte v nové studené válce aneb „šťastný“ Nový rok 2015!

Je to tu, vše tomu od začátku roku 2014 nasvědčovalo a většina rozumných lidí, která sledovala události na Ukrajině od tzv. Majdanu až do současnosti, věděla, že se to stane. Svět se po násilném ukrajinském puči proti legitimně zvolenému prezidentovi a vládě, který byl financován a řízen z USA a podporován bruselským ústředím Evropské unie ocitl díky neustávajícím provokacím západu vůči Ruské federaci v nové studené válce.

  • vitejte-v-nove-studene-valce-aneb-stastny-novy-rok-2015
Celý minulý rok se západní země snažili získat Ukrajinu a přiblížit se tak vojensky až k samým hranicím Ruska. Cílem bylo Ruskou federaci izolovat od Evropy a získat vojenskou námořní základnu na Krymu pod správu NATO. V případě rozmístění ponorek, lodí a raketových komplexů na tomto poloostrově, by NATO získalo obrovskou strategickou výhodu a rakety odpálené z Krymu na Moskvu, by v případě konfliktu nebylo možné včas lokalizovat a zneškodnit. Měla to být vojenská pojistka plánu na odříznutí Evropy od ruské ropy a plynu, které mají být nahrazeny americkým a saudským černým a modrým palivem.

Nebýt rychlé reakce obyvatel autonomního Krymu, který si poté, co byla v Kyjevě neústavním způsobem svržena legitimní vláda, zvolil v referendu nezávislost na fašizující se Ukrajině a následně připojení zpět k Ruské federaci a hrdinného odporu obyvatel Doněcka s Luganskem, zřejmě by se americkým a bruselským jestřábům tento vpravdě smělý dobyvačný plán povedl. Protože však ukrajinská vojska věrná kyjevským banditům, kteří za pomoci fašistických bojůvek získali moc v zemi, nedokázala získat pro své pány výše zmiňovaná území, dostal plán povážlivé trhliny a fakticky úplně ztroskotal. Američanům a jejich bruselským poskokům tak zůstala na krku rozvrácená chudá Ukrajina. Na nerosty bohaté východní regiony kontroluje vlastenecká domobrana a Krym se stal nedílnou součástí Ruské federace.

Od chvíle, kdy američtí a evropští politici pochopili, že plán na bleskové ovládnutí celé Ukrajiny jim nevyšel, se snaží vyprovokovat Rusko k vojenské akci tím, že nechávají své ukrajinské dobře vycvičené fašistické válečné psy páchat genocidu na civilním obyvatelstvu hlásícímu se k ruskému etniku, vymýšlí si údajné invaze ruských ozbrojených sil na Ukrajinu a bez jediného důkazu vydávají tyto výmysly za fakta a snaží se na Ruskou federaci svalit vinu za sestřelení Malajsijského dopravního letadla, přestože se neštěstí stalo v ukrajinském vzdušném prostoru a mnohem pravděpodobnějším viníkem jsou špatně vycvičené ukrajinské ozbrojené síly, které disponují celou řadou zbraní schopných podobné letedlo sestřelit.

Události gradovali ke konci roku, kdy byl v USA schválen otevřeně protiruský zákon, ve kterém se o Ruské federaci mluví jako o zemi s imperiálními ambicemi, která je nebezpečím pro sousední země, Evropu a celý svět a který opravňuje USA zásobovat ukrajinskou armádu zbraněmi a z Ukrajiny činí vojenského spojence USA mimo blokový statut NATO. Všechny tyto kroky, společně s tím, že Ukrajina zrušila svůj neutrální statut a usiluje o vstup do NATO, vedly nakonec k tomu, že Ruská federace, která se celý rok snažila o smířlivý postoj vůči Ukrajině, Evropské unii i USA, musela nakonec přehodnotit svou obrannou vojenskou koncepci a ustanovit v ní jako současnou největší hrozbu pro bezpečnost RF vojenskou Alianci NATO řízenou z Washingtonu.

V SITUACI, KDY SE OBĚ STRANY KONFLIKTU PROHLÁSILY VZÁJEMNĚ ZA NEPŘÍTELE A HROZBU, FAKTICKY ZAČALA NOVÁ STUDENÁ VÁLKA. JSEM ZVĚDAVÝ, CO BUDU PSÁT OD TOHOTO OKAMŽIKU ZA ROK. MOC DOUFÁM, ŽE NEBUDU PSÁT O VYPUKNUTÍ OPRAVDOVÉ HORKÉ VÁLKY …

Ladislav Kašuka.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře