Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Neplodnost: Ďábelská agenda [DOKUMENT 2022]

Nový dokument od organizace Roberta F. Kennedyho, mladšího, o zrůdných pokusech v Keni s vakcínou proti tetanu, která měla záměrně způsobit neplodnost u žen. Více ve videu.

  • neplodnost-dabelska-agenda-dokument-2022

 

Přepis:

Média: Lidé na celém světě jsou stále méně plodní. Celosvětová míra plodnosti klesla téměř o 60 %. Nejnižší počet porodů za 30 let. Míra plodnosti dosáhla rekordně nízké úrovně. Klesající porodnost. Proč jsou míry nižší? Co se tady děje? Vaše tělo je navrženo k tomu, aby něco dělalo. Když se vám říká, že nemůžete… Kdybych někdy musela říct své dceři, že nebude moci mít děti, bylo by to zničující. Od té doby, co ženy přestaly být schopné mít děti, jaká naděje zbývá?

Belinda: Když jsem slyšela o příběhu z východní Afriky o plodnosti, pomyslela jsem si: To jsem já.

Nairobi, Keňa

Dr. Ngare: Jako gynekolog jsem v posledních letech zaznamenal dramatický nárůst počtu žen, které přicházejí o těhotenství. Počet žen, kterým hrozí potrat nebo krvácení v raném těhotenství. Setkáváme se také se spoustou mladých párů s neplodností.

Dr. Karanja: Neplodnost je v současné době jedním z nejzávažnějších problémů v gynekologii v Africe.

Antoninah: Viděla jsem slzy… přišli o svoji totožnost. Uvnitř umíráte. Největší tajemství. Proč jsou ženy neplodné?

Neplodnost: Ďábelská agenda

Historie je plná vizí těch, kteří uvěřili, že jejich osudem je změnit svět, samotný proces evoluce, psát dějiny a rozhodovat o tom, kdo bude žít… a kdo ne.

Antoninah: Moje cesta s potraty byla velmi těžká. Při prvním jsem to těhotenství nesla asi tři týdny. Pak jsem otěhotněla znovu. A to těhotenství jsem musela nést asi čtyři týdny. Otěhotněla jsem potřetí. A tentokrát jsem těhotenství nesla 10 týdnů. Věděla jsem, že je to problém.

Dr. Ngare: Když je žena těhotná, její dítě produkuje přes placentu hCG.

Vypravěčka: Lidský choriový gonadotropin – hCG. Co to je?

Dr. Ngare: Je to první signál, který ženě říká, že je těhotná. Říká vaječníkům, aby produkovaly druhý hormon zvaný progesteron, který pak udržuje těhotenství.

Antoninah: Byla jsem testována a moje hladina anti-hCG byla hodně zvýšená. Vypravěčka: Co to znamená? Když má žena protilátky v imunitní reakci na hCG produkované ve vlastním těle?

Dr. Ngare: Pokud si vytvoříte protilátky proti hCG, ve chvíli, kdy nové dítě tvořící se v děloze ženy začne produkovat hCG, je zničeno, jako by to byly bakterie nebo viry, takže se signál zcela ztratí. A proto vaječníky neprodukují progesteron. Takže pokud máte dostatečně vysokou hladinu protilátek proti hCG, pak by se žena vlastně stala neplodnou.

Vypravěčka: Jak se ale u ženy vytvoří protilátky proti hCG, což je vlastně autoimunitní onemocnění, kdy tělo útočí samo na sebe? Tuto otázku si kladli a odpovídali na ni vývojáři vakcín, kteří se snažili vytvořit vakcínu proti plodnosti jménem Světové zdravotnické organizace od počátku 70. let 20. století. Tento výzkumný a vývojový program byl realizován v reakci na vnímané přelidnění.

Dr. Ngare: Od 1972-92, strávili 20 let financováním výzkumu pro vývoj té vakcíny.

Vypravěčka: Tato fakta jsou nesporná. WHO prostřednictvím své pracovní skupiny pro vakcíny pro regulaci plodnosti podporovala výzkum syntetické vakcíny proti molekule hCG. Za účelem imunizace ženy proti otěhotnění nebo přerušení úspěšného těhotenství vědci zjistili, že nejúčinnější je fyzikální spojení beta podjednotky hCG s tetanovým toxoidem, který se používá v běžné vakcíně proti tetanu. Nejenže si žena vytvořila protilátky proti tetanu, ale také protilátky proti hCG, včetně těch, které produkuje její vlastní tělo. Program proti plodnosti však nevyhnutelně čelil výzvám. Navzdory podpoře ze strany vedoucích představitelů Keni a skupin, které byly označovány za elitní, byla reakce keňských žen bez nadšení.

Zejména ženské skupiny se obávaly možnosti zneužití. Proč? Protože k němu již došlo. Ženy v rámci testů vakcíny již byly sterilizovány bez jejich vědomí a souhlasu. Ženy se také obávaly, že kampaň očkování proti plodnosti by mohla být maskována jako program očkování proti tetanu. Pozoruhodné je, že filipínská Katolická ženská liga získala soudní příkaz k zastavení programu UNICEF proti plodnosti, který konkrétně používal vakcínu proti tetanu s příměsí hCG. V době vydání soudního příkazu již byly očkovány 3 miliony žen. V roce 1995 však pro zastánce kontroly plodnosti v Keni už dávno nastal čas jednat.

Dr. Karanja: Světová zdravotnická organizace přišla s kampaní proti tetanu a prohlásila, že chce vymýtit novorozenecký tetanus.

Vypravěčka: Podle amerického CDC je neonatální tetanus forma tetanové infekce, která se vyskytuje u novorozenců. Neonatální tetanus se vyskytuje u dětí narozených bez ochranné pasivní imunity, protože matka sama není imunní. Obvykle k němu dochází infekcí nezhojeného pupečního pahýlu, zejména při přestřižení pupečníku nesterilním nástrojem.

Dr. Ngare: Všem těhotným ženám jsme již dříve podávali injekce proti tetanu, aby se zabránilo novorozeneckému tetanu, který byl již součástí programu v zemi.

Dr. Karanja: Ale tady přijde WHO a řekne: Ne, ne, ne. Chceme je podávat i mimo těhotenství. A otázka zní proč?

Vypravěčka: Na konferenci v texaském Houstonu v roce 1995 se doktor Karanja dozvěděl o kampaních proti porodnosti v jiných zemích pod záminkou programů očkování proti tetanu. V témže roce, WHO plánovala kampaň očkování proti tetanu u keňských žen v plodném věku, dr. Karanja přiměl představitele katolické církve, velmi velkého poskytovatele zdravotní péče, aby požadovali, aby vakcíny kampaně byly testovány na hCG. Při této příležitosti sdílela jejich obavy vláda. WHO bez vysvětlení od své kampaně zřejmě upustila. O 19 let později se však WHO vrátila , tentokrát s požehnáním keňské vlády. V říjnu téhož roku byl zahájen program novorozeneckého tetanu.

Dr. Kurgata: V současné době probíhá v Baringu kampaň proti tetanu. Zaměřujeme se na dívky ve věku od 15 let až po ženy ve věku 49 let, tedy v podstatě v plodném věku. Vypravěčka: A pak tu byla otázka očkovacího harmonogramu.

Dr. Oller: Antikoncepční vakcínou mohou vytvořit sterilitu, ale musí dostat více očkování, je jich třeba pět, aby byla skutečně účinná, a jsou od sebe vzdálené asi šest měsíců. Je zajímavé, že vakcíny proti tetanu mohou být v odstupu pěti let nebo možná deseti let. Nepotřebujete očkování každých šest měsíců a rozhodně ne pět.

Dr. Karanja: Původní plán byl podat pět dávek rozložených po šesti měsících.

Vypravěčka: Takový byl harmonogram očkování proti plodnosti. V tomto okamžiku se katolická církev rozhodla vzít testování vakcín na hCG do svých rukou.

Dr. Ngare: Testované vakcíny byly sebrány z terénu v době kampaně v březnu 2014.

Dr. Karanja: Získali jsme je od zdravotních sester, které očkovaly. Vypravěčka: V Nairobi testovaly tři nezávislé laboratoře vzorky z lahviček vakcíny proti tetanu WHO, které se používaly v březnu 2014. A našly hCG tam, kde by neměl být přítomen. V říjnu 2014, šest dalších lahviček byly získané katolickými lékaři a byly testovány v šesti akreditovaných laboratořích. HCG byl nalezen v polovině vzorků.

Církev: Všechny testy ukázaly, že vakcína použitá v Keni v březnu a říjnu 2014 obsahovala sérum bhCG. Beta hCG. Lidský choriový gonadotropin.

Média: Biskupové slibují, že nedovolí, aby se cvičení uskutečnilo. Vyzývají k pozastavení vakcíny.

Biskup: Vyzýváme lidi, aby se neúčastnili a nenechali se ovlivnit tím, co se děje bez jasných informací. Vypravěčka: Příběh se rozšířil po celém světě. Ve snaze omezit následky zasáhla vláda.

Dr. Ngare: Poté bylo dohodnuto, že bude vytvořena společná komise odborníků, která bude vakcíny testovat. Byli v ní tři lidé z vlády a tři lidé jmenovaní katolickými biskupy. Dohodli jsme se, že budeme testovat devět vakcín, které jsme již testovali. Také jsme se dohodli, ž odebereme nějaké vzorky z běžného vládního skladu vakcín proti tetanu.

Vypravěčka: Dohodli se na společném protokolu testování s použitím jiné, specifičtější metody detekce. Vysokoúčinná kapalinová chromatografie – HPLC. AgriQ Quest, nezávislé akreditované testovací zařízení, bylo smluvně pověřeno dr. Nicholasem Muragurim, vládním ředitelem zdravotnických služeb, aby provedlo analýzu vakcín. Muraguri naléhal na AgriQ Quest, aby testovali jím poskytnuté vzorky místo dříve testovaných vzorků získaných v rámci kampaně. AgriQ Quest se rozhodli analyzovat obě sady vzorků. Fredrick Muthuri je ředitelem zařízení AgriQ Quest v Nairobi.

Muthuri: Výbor expertů nám předal dopis, kterým nás jmenoval testovací laboratoří pro tuto vakcínu. Zjistili jsme, že některé vakcíny byly kontaminovány beta hCG.

Dr. Ngare: Lahvičky, které byly pozitivní na hCG, pomocí metody ELIA byly stále pozitivní na hCG pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC).

Vypravěčka: Ve dvou sadách analýz AgriQ Quest našli hCG ve stejných lahvičkách s vakcínami, které byly pozitivní dříve. AgriQ Quest však nenašli hCG v 52 vzorcích, které nepocházely z kampaně, ale ze státních skladů, přičemž mnohé z nich měly stejná čísla šarží jako lahvičky, které byly pozitivní na hCG. Bizarní je, že Nicholas Muraguri jménem vlády napsal AgriQ Quest a požadoval, aby změnily výsledky tak, aby odrážely, že vakcíny byly bezpečné podávat. AgriQ Quest odmítlo. Vláda přešla do útoku.

Dr. Karanja: WHO se nesmírně rozzlobila a Světovou zdravotnickou organizaci v Africe nechcete naštvat.

Média: WHO povzbuzuje matky, aby pokračovaly v užívání vakcíny proti tetanu, o které říká, že je bezpečná. Vakcína je bezpečná. Bezpečná. Říkáte, že je stoprocentně bezpečná? Naprosto bezpečná bez beta hCG. Hádka donutila WHO a UNICEF reagovat. Obvinění katolické církve z šíření dezinformací. Tyto důkazy byly vyvráceny. Je bezpečná a nemá nepříznivý vliv na reprodukční schopnost dívek a žen této země. Vládní strana rychle poukazuje na to, že kontaminace byla zjištěna pouze u vzorků poskytnutých církví., přesto měly stejná čísla šarží jako ty testovány negativně. Znamená to, že církev lže?

Muraguri: Jedna lahvička je otevřená. Nevíme, kdo ji otevřel. Uzavřené lahvičky ale byly negativní. Sami si přeberte, co to znamená. Média: Jejich důvěryhodnost nelze potvrdit.

Vypravěčka: Vláda veřejně odsoudila obavy katolické církve jako nepodložené výroky, které nejsou podloženy žádnými vědeckými důkazy. Pro lékaře Karanju a Ngareho ostrá odezva právě začala.

Dr. Ngare: Dostali jsme dopisy od lékařské komory, v nichž nás vyzývali k disciplinárnímu řízení. A to je rada, která registruje lékaře. Kdyby mi odebrali licenci, nemohl bych v této zemi vykonávat lékařskou praxi.

Dr. Karanja: Proti mé osobě byl vydán zákaz vystupování. Od roku 2014 se ode mě očekává, že nebudu v této zemi mluvit o vakcínách, protože jsem nebezpečný. Říkají, a já nevím, proč to říkají, že jsem vlivná osoba, a že když budu mluvit proti vakcínám, že mě lidé budou poslouchat.

Vypravěčka: Čímž se tento africký příběh dostává k závěrečným slovům. Jak nepodložená jsou fakta? Jaké jsou případné vědecké důkazy? Existoval výslovný záměr prostřednictvím tři desetiletí trvajícího programu výzkumu a vývoje WHO, vyvinout vakcínu proti plodnosti. Motivem bylo snížit plodnost žen tváří v tvář údajnému přelidnění. Program výzkumu a vývoje WHO určil konjugát, chemicky vázanou formu beta hCG, a vakcínu proti tetanu jako nejúčinnější přípravek. A pro harmonogram pěti dávek v šestiměsíčních intervalech jako nezbytné k zabránění úspěšnému otěhotnění. Výsledná vakcína proti plodnosti byla úspěšně testována v rozvojových zemích. Podle WHO se mohla týkat až 63 zemí.

Vakcinační harmonogram proti plodnosti bylo jedním z plánů pro použití v keňské kampani tzv. vakcíny proti novorozeneckému tetanu. Byly získány a testovány vzorky vakcín ze skutečné kampaně. Přítomnost hCG byla potvrzena pomocí různých testů ve více laboratořích. Jedna z těchto laboratoří, AgriQ Quest, byla smluvně pověřena vládním lékařem Muragurim, k analýze vzorků vakcín na přítomnost beta hCG. AgriQ Quest potvrdilo, že vzorky jsou pozitivně testovány na beta hCG a jiné laboratoře to potvrdily. Poté, co se doktor Muraguri dozvěděl o těchto výsledcích, písemně požadoval, aby AgriQ Quest změnilo svou zprávu a odmítla zaplatit za testování, když to AgriQ Quest nechtělo udělat. Vzorky vakcíny proti tetanu ze státních skladů, nikoliv z polní kampaně, však byly negativní. V tomto okamžiku přešla vláda do ofenzivy a prohlásila, že vakcína je bezpečná a neobsahuje beta hCG.

Aby zakryla anomálii pozitivních testů, vládní úředníci a další zřejmě podpořili spekulace v médiích, že pozitivní vzorky z kampaně byly zfalšované a bylo s nimi manipulováno. Zde se dostáváme ke klíčovým forenzním důkazům. Ředitel laboratoře AgriQ Quest potvrdil, že konjugát tetanus toxoidu hCG, který objevil, chemicky vázanou formu… stejnou, kterou WHO vyvíjela a testovala po mnoho let… mohl být zavlečen pouze ve výrobním procesu, a nikoli pozdější kontaminací beta hCG.

Dr. Muthuri: To není něco, co můžete vzít a dát do lahvičky, testovat a najít to. Tento hormon se ve skutečnosti vezl na něčem jiném. Takže tam byl hrb a vrchol. Takže se veze na něčem jiném, co je chemicky spojené nebo navázané.

Dr. Oller: Testy HPLC ukázaly, že tento hCG byl konjugovaný. Byl spojen s tetanovým toxoidem.

Dr. Muthuri: To se dělá v době výroby. Neočekávali, že vzorky budou skutečně testovány a cokoliv se tvrdilo, že se skutečně potvrdí.

Vypravěčka: Přesto Dr. Muraguri vystoupil v celostátní televizi a prohlásil: Muraguri: Je to plné rozporů, protože nepředložili žádné zprávy.

R. Odinga: To je zpráva od AgriQ Quest o laboratorní analýze. Společný výbor odborníků pro testování vakcíny proti tetanu toxoidu. To je zpráva z nemocnice Nairobi. Toto je citace z University of Nairobi College of Health Sciences. Toto je zpráva z Lancet Kenya.

Vypravěčka: Sám Dr. Muraguri zřejmě zapomněl, že tuto zprávu má.

Muraguri: I zpráva, kterou dostal Karanja, kterou tady držím.

Vypravěčka: A navíc…

Muraguri: Laboratoř, která údajně vakcínu testovala, mi skutečně potvrdila, že se nic takového nikdy nestalo.

Tazatelka: Žádná laboratoř nikdy netestovala vakcínu a nezjistila hCG?

Dr. Muthuri: To není pravda.

Vypravěčka: Tvrzení doktora Muraguriho byla nepravdivá.

Dr. Muthuri: Takže to jen znamená, že někdo chtěl skrýt něco velkého.

Vypravěčka: Což nás vede ke znepokojivému obratu událostí. Navzdory údajným výhrůžkám, obtěžování a vloupání do jeho laboratoře, 8. října 2020, ředitel AgriQ Quest pozval naše kamery zpět. Ukázalo se nám, že vládní vzorky vakcíny proti tetanu nesoucí stejné číslo šarže jako vzorky z kampaně byly falešně přeznačeny.

Dostaly jiný štítek. Jen na spodku? Ne, po celém obvodu. – A pak celá věc odpadla? – Ano, odpadla. Na štítku je napsáno SERUM INSTITUTE, ale na štítku níže byla jiná společnost.

Vypravěčka: Pod falešným štítkem bylo nejen jiné číslo šarže, ale i zcela jiný výrobce. Přestože ministr zdravotnictví veřejně prohlásil, že pro Keňu je zdroj jen jeden. To je také nepravdivé. Zdá se, že dodavatelé vakcíny proti tetanu do Keni byli nejméně dva. Serum Institute of India a Biological E. Limited, a že obsah jejich lahviček s vakcínou se lišil.

Dr. Ngare: Je opravdu smutné, když vidíte, jak farmaceutický průmysl a lidé, kteří mají zájem o zisk a možná i o jiné věci, jako je kontrola populace, skutečně záměrně zraňují lidi, aby dosáhli svých cílů.

Antoninah: Představit si, že za mou neschopností donosit těhotenství do termínu stojí někde nějaký systém, nějací lidé, to je ďábelská agenda.

Dr. Karanja: A běda jim! Dokud na tomto světě budu žít, pokud tady přinesou nějaké vakcíny, dostihnu je, zanalyzuji je, a řeknu Keňanům, co to je. Vypravěčka: V příběhu, který připomíná Jean-Luca Harrise, stálého zahradníka, 29. dubna 2021, byl doktor Karanja zabit… oficiálně virem SARS-CoV-2. Zesnulý doktor Karanja měl pro zbytek světa poselství.

Dr. Karanja: Až skončí s Afrikou, přijdou si pro vás. Připravte své děti, přijdou si pro ně a přijdou si pro vás. V roce 2016 byl doktor Nicholas Muraguri odvolán z funkce na ministerstvu zdravotnictví. Muraguri se ocitl v centru obrovského finančního skandálu, když zatajil zásadní smluvní dokumenty týkající se pronájmu zdravotnického vybavení v rámci obchodu za 63 miliard keňských šilinků, který Senát označil za „zločinné podnikání“.

Neplodnost: Ďábelská agenda

Dr. Littel: Nějakou dobu jsem měl obavy z Billa Gatese. A první kontakt s jeho agendou jsem měl na setkání, kdy jsem navštívil Americkou společnost dětských a dorostových gynekologů, čestným hostem byl Malcolm Potts, který byl z univerzity v Berkeley v Kalifornii. Byl to šéf Mezinárodní federace plánovaného rodičovství. Byl poradcem Billa Gatese. Byl obeznámen s tím, co Bill Gates dělá. A teď si to představte. Sedíme na zasedání a on se chlubí úspěchem jejich programu v Africe, kde každý měsíc pořádají večírky s Depo Proverou a mladým dívkám ve věku 12 let přinášejí nejrůznější korálky a dárky, a to je příležitost, aby jim aplikovali Depo Proveru, která těmto mladým ženám z kmene zajišťuje neplodnost.

Zajistilo to také konec jejich normálních reprodukčních cyklů po dobu, po kterou braly Depo Proveru, a ve většině případů daleko déle. Viděl jsem mnoho případů, kdy Depo Provera způsobila trvalou neplodnost. Je těžké uvěřit, že tyto africké dívky vůbec věděly, co se s nimi děje. Protože mnohé z nich neměly ani dostatečně dlouho zavedené reprodukční cykly, aby věděly, co je normální. Samozřejmě nevědomé mladé dívky nebyly upozorněny na skutečnost, že je to připraví o reprodukční cykly a pravděpodobně i o plodnost nejen na měsíce, ale na roky, a povede to k předčasné osteoporóze, obezitě, depresím a dalším závažným následkům. V podstatě tím té ženě berete její reprodukční zdraví. Práce, kterou dělali v Africe, byla pod záštitou Nadace Gatesových a při zpětném pohledu mě tehdy znepokojovala a znepokojuje mě nyní ještě víc, protože vidíme, co se stalo s vakcínou Gardasil a potenciálně i s dalšími novějšími vakcínami.

D. Bridle: Tyto (covid) vakcíny aplikujeme do ramenního svalu, přičemž se předpokládalo, že se nedostanou nikam jinam než do místa vpichu. Je to bezpečný předpoklad? Rozhodně ne. Spike protein se dostává do krve. Hromadí se ve vysokých koncentracích ve vaječnících. Spike protein je patogenní protein, je to toxin, může způsobit poškození v našem těle. Udělali jsme velkou chybu, až teď jsme si to uvědomili. My bychom mladé lidi učinili neplodnými.

Dr. Yeadon: Když člověka očkujete, může si vytvořit protilátky, které by mohly vést k napadení placenty. Neříkám, že když si vezmete tyto (covid) vakcíny, způsobí to neplodnost. Ale řeknu, že žádný z výrobců by vám neměl dávat jakoukoli záruku, že se tak nestane, protože se neobtěžovali změřit, zda je podobnost dostatečná na to, aby se při jakékoliv příležitosti vytvořila vůbec nějaká protilátka, která by se mohla vázat na váš vlastní syncytin hormon. A pokud ano, mohlo by to zabránit vašemu otěhotnění nebo zabránit správnému fungování vaší placenty. To je obava.

Překlad: David Formánek

zdroj: https://otevrisvoumysl.cz/neplodnost-dabelska-agenda-dokument-2022/

 

 

.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře