Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Pan VK komentuje aktuální události na SV (29.04.2022)

Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.news pan VK komentuje aktuální události

1.
Český ministr vnitra diskutoval na Českém rozhlasu s malými dětmi o zavraždění prezidenta Vladimira Putina. Dívka se zeptala, kdo z Putinových blízkých by mohl spáchat atentát na prezidenta Ruské federace. V diskusním panelu jí odpověděl psychiatr, že nezná typ člověka v ČR, který by si nepřál Putinovu smrt. Ministr Rakušan potom dívku ujistil, že Putin se bojí atentátu a každý den prý usíná s otázkou, kdo ho bude chtít odstranit. Tohle v roce 2022 vysílá Český rozhlas pro děti a mládež. Výchova dětí v ČR k ideové nenávisti a k nacismu tak dosáhla nového mediálního summitu.

0:40:19

2.
Robert Fico zaslal dopis nejvyšším evropským státníkům, ve kterém upozorňuje na zánik právního státu na Slovensku a mafiánský proces likvidace nejsilnější opoziční strany formou kriminalizace představitelů SMERu na objednávku slovenské vlády. Minulý týden odsoudili Mariana Kotlebu, potom zatkli Roberta Kaliňáka a teď už jdou i po Robertu Ficovi. Důvod? Kotleba i Strana SMER-SD překáží Američanům na Slovensku v jejich plánech na transformaci země pod Tatrami na trans-atlantickou vojensko-politickou základnu USA s loutkovou a plně servilní vládou pod kontrolou Washingtonu.

0:55:57

3.
Ukrajina ve spolupráci s Amerikou chystá provokaci chemicko-biologickými zbraněmi proti vlastnímu obyvatelstvu, z čehož má být následně obviněné Rusko. Kyjev už nakoupil přes 200 tisíc ampulí atropinu, který má být podávaný zasaženým obyvatelům Ukrajiny po zinscenování útoku. Ruské ministerstvo obrany zkoumá ukrajinské drony nalezené v Chersonské oblasti, které jsou vybavené nádržemi na rozprašování bojových látek. Ruská armáda vytlačila ukrajinskou armádu z dalších měst a Pentagon varuje před zhroucením ukrajinské armády. Boris Johnson už připustil, že Rusko může válku vyhrát.

1:03:36

Telefonické dotazy posluchačů

  • pan-vk-komentuje-aktualni-udalosti-na-sv-29-04-2022

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře