Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Novoroční projev 2019

Vážení občané, nacházíme se v době nelehké, neboť mnoho nástrah dělá ze slušných lidí žebráky. Prohnilá justice a nenávistné internetové diskuse pohřbívají naši republiku.

  • novorocni-projev-2019
Vážení občané, nacházíme se v době nelehké, neboť mnoho nástrah dělá ze slušných lidí žebráky. Prohnilá justice a nenávistné internetové diskuse pohřbívají naši republiku. 
 
Příroda je neustále ničena jedovatými zplodinami z výfuků automobilů, stavbou montoven na zelených loukách, stavbou zbytečných dálnic místo obchvatů a opravy těch původních cest, únikem nebezpečných zplodin z  pochybných podniků, špatně organizovaným zemědělstvím, dále korupcí a špatným přerozdělováním peněz státního rozpočtu!
 
Občané jsou rovněž ničeni mafií, rádoby investoři se podobají zlodějům a lupičům; dále je nesmyslná existence zbytečného Senátu, a tak volby do této politické trafiky jsou výsměchem vůči většině občanů právě obsazením pro-migračními a korupčními stranami! 
 
A tak současný kapitalismus je ještě více drsnější a proti lidským právům, ale lidská práva jsou chybně vykládána prozápadním režimem, který chce zlikvidovat většinovou společnost našeho národa.
 
Jestliže je nízká nezaměstnanost, jež nás uvádí do ekonomických extrémů ohledně nedostatku pracovních sil, tak by se měla řešit pořizováním vyspělých robotů. Myslím si, že uvedená robotizace by rovněž vyřešila důchodovou reformu, ale to by se nesmělo v našem státě krást.
 
Také kritizuji Ministerstvo obrany a BIS, že plýtvají penězi daňových poplatníků prozápadní politikou, která vede k likvidaci našeho národa. 
 
K tomu se kumulují zbytečné politické neziskové organizace, špatné školství  a kulturní úpadky našeho národa. 
 
Zneužívání sociálních dávek a kriminalita se vůbec neřeší, neboť jsou post-sametové vlády snadno vydíratelné. 
 
Odírání nemocných a handicapovaných pokračuje beztrestně dál - současnému režimu je jedno, jak dopadnou! 
 
Ještě uvedu předvánoční chování společnosti, jež rekordně nakupuje, aby rostla ekonomika výběrem daní, ale to nakupování je často na dluh aneb cestou do exekucí a insolvencí občanů. 
 
Takový stát si zadlužování po sametu již mnohokrát dovolil, nic mu nehrozilo, ale občanům a rodinám se zabavují dokonce základní životní potřeby!
 
Proto jsem pro nápravu morálního, ekonomického, politického, právního, společenského a kulturního prostředí, aby bylo fungování našeho státu spravedlivé na všech frontách, neboť si občané zaslouží bezpečí a prosperitu.
 
A proto přeji všem lidem dobré vůle nádherný a láskyplný nový rok 2019, aby významný, spravedlivý a prosperující československý stát byl opět reálným.
 
Václav Kovalčík, Zlín

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře