Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vánoční projev 2021

Vážení občané doma i ve světě,

vstupujeme do období Vánoc, které se stává z absurdních důvodů nepopulární v rádoby vyspělé Evropské unii i na západě. Vánoce jsou podle šedých eminencí ve světě sprostým pojmem!

  • vanocni-projev-2021

A proto současní potentáti za každou cenu touží zákázat tyhle svátky klidu a míru. 

Takovou předehrou je období koronaviru, "donekonečna" sabotována léčba pandemie, a to zamítnutím mnoha osvědčených úspěšných cest k vyřešení zdravotní, ekonomické i morální krize. 

I západní média mají na lidském neštěstí dosti vysoký podíl, neboť se dodnes klanějí pochybným celebritám, potentátům, spekulantům s již zmíněným lidským neštěstím.

 
Jaké budou Vánoce v období energetické a bytové krize? Dosti v nezáviděníhodné situaci, jež kosí zbytečně vyspělou a rozumnou kulturu. Právě ta se stává postupně popelkou, když moc politickou a kulturní přebírají nevyspělá individua. 
 
Ani koncesionářské poplatky nejsou dodnes zrušeny v naší těžce zkoušené zemi. Je více problémů, v nichž naše zdravotnictví kolabuje kvůli sabotáži z dílny šedých eminencí a spekulantů. 
 
Rád bych však přešel do optimismu, jenže to bychom si museli jako národ najít vlastní soběstačnou cestu bez mezinárodního kecání a nevkusných kritik. Náš národ by si ani o Vánocích neměl nechávat kálet na hlavu. Když to nejde s rozumem na západ, pak to půjde jinými směry, ale to by musela být společná vůle na základě společenské smlouvy v našem národě i ve světě.
 
Skutečné Vánoce nás mají upozornit, že třetí světová válka není řešením mezinárodních konfliktů. Nesmíme dopustit, aby se národní a mezinárodní obchod stal rozbouřeným mořem plným nejistot a pirátů. 
 
Budeme si muset přiznat i jiné verze výkladů naší historie, dále se zabývat bočními nepopulárními a nepohodlnými výklady souvislostí dějin. Mám na mysli, že vědci musejí vyjít s pravdou ven, přiznat například existenci mimozemských návštěv naší Země. 
 
Ještě více se musí rozlišovat mezi dobrem a zlem, kdo chce skutečně z vesmíru pomoci naší Zemi, kdo zas uškodit. Musíme uvažovat v těchto tematikách rozumem i srdcem.
 
Také si nesmíme nechat vzít Ježíška. To by byl konec naší kultury a kulturnosti. Vánoce nesmějí být jen o mamonu, ale o radosti individuální a společenské v rámci kvalitních mezilidských a rodinných vztahů, vzájemné pohody. Náš národ i okolní svět si musí uvědomit skutečný význam lidské svobody, nikoliv malovat kulisy pod taktovkou šedých eminencí a spekulantů s lidským neštěstím.
 
Současný stav společnosti je možná křižovatkou, místem společného i individuálního rozhodnutí, jakým směrem nejlépe jít, abychom dokázali nejen přežít, ale poučit se z našich chyb a omylů doma i ve světě. Máme šanci, kterou nesmíme promarnit. 
 
Vánoční svátky by nám měly správně nastartovat společnou i individuální vůli a přání začít žít pro dobro a ve jménu dobra v naší zemi i ve světě. Nenechme se manipulovat šedými eminencemi, falešnými celebritami a spekulanty s lidským neštěstím. Mějme a podporujme individuální a společenskou kreativitu pro lepší svět dle poselství Vánoc i adresné solidarity.
 
S přáním pohodových Vánočních svátků i pohodové a zodpovědné přítomnosti a budoucnosti.
 

Václav Kovalčík, Zlín     

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře