Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vítejte pozemšťané v roce 2030!

V pátek 11. listopadu 2016 zveřejnilo Světové ekonomické fórum v časopise Forbes krátkou úvahu s názvem "Vítejte v roce 2030. Nic nevlastním, nemám žádné soukromí a život nikdy nebyl lepší!

Napsala to bývalá dánská ministryně životního prostředí Ida Aukenová, která si představuje, jak by mohl vypadat život v roce 2030.

  • vitejte-pozemstane-v-roce-2030

Rok 2030 byl zvolen kvůli jeho významu pro dosažení těchto cílů udržitelného rozvoje OSN (SDGs). Cíle udržitelného rozvoje jsou souborem 17 vzájemně propojených cílů, které OSN přijala v roce 2015 a jejichž zdánlivým cílem je do roku 2030 ukončit chudobu, chránit planetu a šířit mír a prosperitu mezi všemi lidmi.

Přestože je tato esej stará téměř šest let, většina lidí se o ní - a o větě "i když nic nevlastníte, a přesto budete velmi šťastní" - dozvěděla od června 2020, kdy Světové ekonomické fórum oznámilo Velký reset, nespočet výzkumníků, vědců, podcasterů a novinářů se podělilo s veřejností o své obavy ve snaze odvrátit svět, který popsala Ida Auken.

Jakmile se ovšem přenesete přes hesla a sliby utopie, zjistíte, že svět v roce 2030, který popisuje Ida Aukenová a WEF, je světem, v němž technokraté centrálně plánují všechny aspekty společnosti. Je to svět bez osobního soukromí, osobního vlastnictví a s povinnými digitálními průkazy totožnosti, digitálními jmény, sociálními kreditními skóre, jaký dnes existuje v Číně.

zdroj: https://jankratky.blog.pravda.sk/2022/07/21/vitajte-obyvatelia-zeme-v-roku-2030/

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře