Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Jsme stádo blbců a to se státu hodí do krámu

Proč? Protože proto. Stejně debilní odpověď ode mne, jako hodně debilní to, co si necháme líbit. Víte, že jsme špička na světě? V čem? V odvodech státu a pořád máme holou prdel. Podrobně pod článkem a prosím o pozorné čtení.

Proč? Protože proto. Stejně debilní odpověď ode mne, jako hodně debilní to, co si necháme líbit.

  • jsme-stado-blbcu-a-to-se-statu-hodi-do-kramu

Víte, že jsme špička na světě? V čem? V odvodech státu a pořád máme holou prdel. Podrobně pod článkem a prosím o pozorné čtení.Taky máme nejvíc bezdomovců, možná nejvíce lidí štítících se práce, máme hodně velkou minoritu kterou s radostí sobě vlastní živíme, po které uklízíme. Máme úřednického velblouda, které chlastá a chlastá vodu, kterou jsme rozprodali Zápaďácké chobotnici.

Mně doslova ubíjí naivita části české populace, která žije s neutuchajícím pocitem, že nás Západ děsně miluje a proto nás chce. Přece jsme úžasní, tak nás musí živit a podporovat a hlavně, používat jako beranidlo i jako zábranu před hnusným Východem s tím strašným Putinem v čele. Jasně, oni nás fakt milují, protože další takové kretény aby světem hledali s lucerničkou a stejně hovno najdou. Kdo jiný bude žrát odpad z jejich stolu, kdo jiný jim odevzdá za hubičku svoje fabriky, kdo jiný má prodejné politiky co jim prodají ornou půdu na jejich montovny, parkoviště, fotovoltaiky a jiné zhovadlosti.

Jo, jsme jedničky v blbosti, protože si necháme srát na hlavu a čekáme před sedmou velmocí, co se nám zase budou snažit vtlouct do našich tupých, slovanských hlav. Jsme rození hospodáři, rozumíme půdě a přesto si ji necháme brát a ničit. Naše potravinová soběstačnost je v háji a to je pro mne jako potomka sedláků naprosto nepochopitelné. Můj dědeček vždycky říkal:

„Máš zem? Tak ji chraň a nikdy ji nikomu neprodej. Zem je jistota.“

My už asi máme jiné priority než je dostatek jídla, vody a jak se ohřát.

***********************************************************

Poslední dobou sílí závist a nenávist vůči malým podnikatelům od osob, co jsou vedeni jako zaměstnanci. Poukazují na jejich malé odvody a ukazují na to, jak je vlastni oni zaměstnanci musí živit. Tak by měli chvilku myslet a potom mluvit. Ono vážně není o co stát, a proto malých podnikatelů ubývá a ještě více z nich mám dvě práce. Jsou nuceni pracovat jako zaměstnanci a jako vedlejší příjem mají ono podnikaní. LÍTAJÍ Z PRÁCE DO PRÁCE A JEŠTĚ JSOU LIDEM TRNU V OKU. Musí si práci shánět, o placené dovolené jen sní a marodit? To je pro ně likvidace pokud nemají někoho, kdo je podpoří a nahradí za ně ušlý zisk. Ono totiž i když marodíte, státu musíte platit pořád – ber kde ber. Každý OSVČ zaplatí na všem víc jak zaměstnanec nějaké firmy. Srovnání máte podm odstavcem. Co je u nás špatně? Obrovské náklady na zaměstnance. Tam je ta chyba. Odvádět státu 47% je už vlastně na úrovni lichvářství.Laskavě si všimněte položky, co jsem zvýraznila. V odvodech jsme 7 na světě. Ano, naši politici jsou jako upíři a nenechají nikoho volně dýchat. Nevadí to jen těm, co jsou opravdu za vodou a v kešeni jim cinkají miliardy nebo aspoň milióny.

Zdravotní

Průměrný odvod zdravotního pojištění OSVČ hlavní: 22 114 Kč/rok

Průměrný odvod zdravotního pojištění zaměstnance: 37 439 Kč/rok (placeno zaměstnancem 12 479 Kč/rok, placeno zaměstnavatelem 24 960 Kč/rok)

Sociální pojištění

Průměrný odvod sociálního pojištění na jednu OSVČ platící zálohy/rok: 32 424 Kč

Průměrný odvod sociálního pojištění na jednoho zaměstnance/rok: 68 680 Kč (placeno zaměstnavatelem 50 823 Kč), placeno zaměstnancem 17 857 Kč)

Jasně vidíte, že OSVČ platí víc jak zaměstnanec ve firmě.

Takže nejméně zaměstnanec, pak OSVČ a naposledy zaměstnavatel.

Tohle je to, co není dobře ani pro jednu kategorii.Tak snad jsem to popsala dost jasně.


Pokles OSVČ hlavních a nárůst množství OSVČ vedlejších svědčí o tom, že malí podnikatelé závislí pouze na své živnosti mají problém s přežitím, a naopak zaměstnanci začínají v rámci své další činnosti podnikat, neboť jim nestačí hlavní příjem z činnosti závislé. Pokud by tento trend pokračoval ještě několik dalších let, dostaneme se do kritické situace, kdy malé podnikání bude již jen druhou profesí zaměstnanců.

zdroj:http://www.na-septande.cz/jak-vidim-deni-kolem-sebe/jsme-stado-blbcu-a-to-se-statu-hodi-do-kramu

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře