Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Svědectví ženy z Rakouska: „Pokuty a vězení pro neočkované. Žiji ve vězeňské zemi” (situace k 17. 1. 2022)

Ve zkratce...

Žena sdílí aktuální situaci v Rakousku k 17. lednu 2022. Podle plánu se od března budou dávat pokuty neočkovaným a hrozí jim i vězení. Více ve videu.

  • svedectvi-zeny-z-rakouska-pokuty-a-vezeni-pro-neockovane-ziji-ve-vezenske-zemi-situace-k-17-1-2022
  • svedectvi-zeny-z-rakouska-pokuty-a-vezeni-pro-neockovane-ziji-ve-vezenske-zemi-situace-k-17-1-2022

Přepis:

Ahoj všichni, vítejte zpět. Od doby, co jsem natočila poslední video, což bylo myslím v listopadu 2021, se věci v Rakousku, kde žiji, řítí k naprosté tyranii. Někteří z vás o tom určitě četli ve zprávách. Podle mě je tedy nesmírně důležité dát ostatním vědět, co se tady děje. Zejména protože se to zdá být konečným cílem v mnoha zemích. Musím také říct, že mám to štěstí, že mám velmi hodné dítě, takže se zdá, že pokračovat v natáčení videí je realističtější cíl, než jsem si předtím myslela.

Na začátek – Rakousko byla první země na světě, která zavedla lockdown pouze pro neočkované. Tento tyranský a diskriminační lockdown zavedli před několika týdny a jen po pár dnech ho rozšířili i na očkované. 12. prosince skončil lockdown pro očkované a teď v lockdownu zůstávají pouze neočkovaní. Možná nás plánují udržet trvale v lockdownu, dokud nepodlehneme a nenaočkujeme se, ale v tuto chvíli je konec lockdownu v nedohlednu. Nemůžeme chodit na vánoční trhy se svými rodinami, do obchodních center nebo do kaváren na šálek kávy. Jsme znovu zavřeni ve svých domovech a ven můžeme chodit jen z „nezbytných důvodů“, jako je nákup v supermarketu.

A to není ještě to nejhorší… rakouská vláda oznámila, že 1. února 2022, což je už za rohem, bude očkování povinné, což znamená, že už nebudeme mít volbu, jestli se chceme nebo nechceme očkovat. Jediní lidé, co v tomto mají výjimku, jsou těhotné ženy, ti co covid prodělali, ti co se nemohou očkovat ze zdravotních důvodů a děti do věku 14 let.

Alespoň zatím, protože se mi zdá, že cílem je ve výsledku očkovat i malé děti a miminka. Povinné očkování se začne vymáhat 15. března a pokud lidé do té doby nebudou očkovaní, budou muset platit 200 euro měsíčně, což je 2400 euro ročně na osobu, což pro průměrnou rodinu je naprosto likvidační. Pokud odmítnete zaplatit, budete muset zaplatit vyšší pokutu 3600 eur, a pokud ji nebudete moct zaplatit nebo odmítnete zaplatit, tak vám začnou zabavovat majetek a ve výsledku vás pošlou do vězení. Tisíce Rakušanů jsou pochopitelně rozzuření z tohoto nechutného vydírání ze strany rakouské vlády.

Od tohoto oznámení se po celém Rakousku pořádaly masivní protesty. Na některých bylo přes 100 tisíc lidí, což je pro Rakousko hodně vzhledem k tomu, že celková populace je pouze kolem 8,5 milionů. Protože moje tchyně byla tak hodná a pohlídala mi syna, mohla jsem minulou sobotu jít na jeden z těchto protestů ve Vídni. Během svého těhotenství jsem si dala pauzu s chozením na protesty ze zřejmých důvodů, ale kvůli tomu, že tohle povinné očkování přímo ovlivňuje moji rodinu a mě, je podle mě důležité, abych odporovala tak, jak dokážu. Kromě demonstrací se nyní organizuje generální stávka, kdy lidé přestanou chodit do práce, což bude nejefektivnější boj proti vládě. Jak jsem už zmiňovala, Rakousko je dost malá země, ale navzdory tomu má mnohem větší odpor vůči této globální tyranii než mnoho větších zemích.

Nedávno se šířily zvěsti, že povinné očkování tady v Rakousko se odloží kvůli technickým problémům, navíc odborníci na ochranu dat ho kritizují, protože představuje protizákonné „zátahy“, nicméně kancléř Nehammer, který je nesmírně nesympatický a tyranský, a který nebyl zvolen hlasováním, ale byl k moci dosazen svou stranou poté, co Sebastian Kurz rezignoval, nedávno oznámil, že se chce držet původním plánem pro povinné očkování. Nehammer má teď mimochodem covid a je v karanténě, navzdory tomu, že má za sebou dvě dávky i booster. V souvislosti s tím bych ráda vyjasnila svůj postoj ke covidu. Vůbec nepopírám, že v některých případech je covid vážný.

Určití lidé mají těžký průběh a někteří na něj umírají, a tudíž není dobré si z toho dělat legraci. Kromě toho ti, co se chtějí očkovat, by měli mít k tomu svobodu. Ta volba by měla být osobním rozhodnutím, které může kdokoliv udělat bez jakéhokoliv nátlaku a výhrůžek. To je v podstatě můj postoj. Kategoricky odmítám povinné očkování.

Nikdo, ani vláda, by neměl mít právo diktovat, co si lidé píchnou do svého těla a jak často. A skutečnost, že máme vládu, která svým občanům vyhrožuje pokutami a vězením za to, že odporují této zločinnosti, by všechny měla znepokojit, nehledě na to, jestli jste očkovaní, nebo ne. Každopádně, to je současná situace tady v Rakousku. Znovu… jako minulý rok jsem nucena měsíce zůstat doma. Osobně nevidím snadný konec této tyranie. Naši politici v Rakousku se jednoho dne neprobudí a nerozhodnou se být benevolentní a nedají všem zpět jejich svobody. Budeme muset být odvážní a stavět se proti tomu a říkat ne tak dlouho, jak jen to bude třeba. Děkuji moc za sledování.

Pokud byste mě rádi sledovali pravidelněji, zejména abyste měli informace o tom, co se děje v Rakousku s ohledem na povinné očkování, sledujte mě na mém Telegramu pro politické příspěvky, nebo na mém Instagramu pro osobnější příspěvky. Pokud byste rádi moji práci podpořili, všechny relevantní odkazy najdete v popisku tohoto videa. Nebo si můžete koupit kopii mé nejnovější knihy „Patrioti nejsou vítaní“. Moc vám děkuji za sledování a uvidíme se brzy.

Překlad: David Formánek

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře