Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

11. září - jeden velký podvod, film LOOSE CHANGE (s českými titulky) + nový dokument o tom, kdo ve skutečnosti provedl teroristický útok z 11.9.2001

  • 911
A znovu a znovu a znovu je třeba si pouštět toto video... jeden velký podvod, největší lež v dějinách lidstva.... snažící se dostat lidstvo do otrockých mundůrů.. zatím se to daří. Od 11. září 2001 probíhá Třetí světová válka o svobodnou vůli člověka. Zaklapne za námi zámek?


"Necháš se podvést jednou, pak je to zkušenost, necháš se podvádět opakovaně, pak jsi hlupák....."
osud.cz

------------------------------------------------------------------------

11.9.2001 - Konspirační teorie,nebo pravdivá konspirace???

Fakta :

- ….že dojde k události, nikdy mi neřekl jaké, ale mělo dojít k události. A po této události provedeme invazi do Afganistanu, … a pamatuji si, že mi říkal, jak uvidíme vojáky prohlížet jeskyně, lidi v Afganistanu, Pákistánu a na všech těchto místech a bude válka proti terorismu, což není skutečný nepřítel, a že celá tahle věc bude obrovský podvod, že to bude způsob, jak vláda přebere moc nad americkým lidem. (Nick Rockefeller - 11. měsíců před událostí, pronesl v důvěrném rozhovoru k příteli A.Ruussoovi (filmař a kandidát na guvernéra Nevady), o jehož svědectví nepochybuji. 

Rodinný příslušník J.Bushe byl majitelem ochranky komplexu WTC. Další rodinný příslušník J.Bushe (Jeb Bush) byl majitelem letecké společnosti. V květnu 2001 si komplex WTC pronajal Lery Silverstein. V červnu uzavřel pojistku proti teroristickému útoku. Investice 15 mil. dolarů - vysoudil více jak 2 miliardy dolarů. Let č.11 United Airlines měl narazit do Severní věže v 8:46 místního času. Bylo zjištěno, že 6 minut před útokem prý bylo letadlo více než 200 kilometrů vzdáleno od New Yorku. Vůbec se neodchýlilo ze svého kurzu a v okamžiku nárazu bylo ještě na obrazovkách radarů. K útoku musel být použit jiný stroj.

New York Times zveřejnil, že švýcarský nacista Francois Genoud v 90. letech pracoval jako bankéř pro rozvětvenou rodinu Usámy bin Ládina. Lucemburský finanční expert Ernest Backes zjistil, že před útokem došlo k velkým obchodům s opcemi leteckých společností American Airlines a United Airlines. Svědecké výpovědi účastníků události o explozích před a v průběhu demolice. Důkazy sdružení architektů vylučující zřícení budov po nárazu letadel.

Zřícení budovy WTC 7. ,,následkem požáru". (Většinu kanceláří zde měla pronajata CIA a ochranka komplexu). Je prokázáno že minimálně 6 teroristů ze zveřejněného seznamu je stále na živu a těší se dobrému zdraví. Soudní řízení které proběhlo na základě zjištěných skutečností a nashromážděných důkazů, bylo pouze jednostrannou fraškou. 20. března 1969 dr. Richard Day, národní zdravotnický ředitel Rockefellerem sponzorované organizace ,,Planned Parenthood" (Plánované rodičovství), na setkání Pittsburghské pediatrické společnosti, oficiálně odhalil komplot NWO..

Při této tragédii, kdy byl oklamán celý svět zahynulo kolem 3000 nevinných lidí. Další stovky umírají dodnes na následky nadýchání prahu a vzduchu, prosycených velkým množstvím azbestu a dalším svinstvem. 

http://www.novinky.cz/clanek/158961-pocet-obeti-utoku-z-11-zari-2001-se-zase-zvysil.html

Za tuto masovou vraždu jsou zodpovědní centrální bankéři a jejich ,,Hráči"- Bush, CIA, Mossad, M16 a další, pečlivě utajovaní viníci. Terorismus není ani prvním, ani posledním pokusem uvést lidi v omyl. Stal se strašákem, abychom se dobrovolně vzdali svých posledních práv a svobod, a uměle vytvořeným nepřítelem k vedení neomezených válek kdekoli na světě.

Jak je prosím možné že 14. 8. 2002 NCRI (Národní rada íránského odporu, považovaná za mezinárodní teroristickou organizaci působící pod záštitou organizace Mudžahedín-e Khaly (MEK),si uspořádá tiskovou konferenci přímo ve Washingtonu??? Jak je možné že člověk jenž osobně dohlížel na vyzbrojování Al Kaidy (p.Zbigniew Brzezinsky), jenž působil jako poradce Jimmyho Cartera, působí i nyní ve vysoké politice příštího presidenta Baracka Obamy? Atd, atd…….

Mohl by mi tyto skutečnosti osvětlit nějaký odborník? Co je to za nepořádek v tom boji proti terorismu a všem kdo jej podporují? Musíme apelovat na své zákonodárce a přinutit je k větší důslednosti.NECHCI další 11. září a věřím že ,,Vy" také.

Lidi, začněte už konečně smýšlet správným směrem a nenechte se dál klamat. Nic jiného se po vás nechce.

"Podivné časy to jsou, v nichž žijeme, kdy staří i mladí jsou učeni ve škole nepravdy. A ten jediný člověk, jenž si troufá říct pravdu, je najednou nazýván bláznem a hlupákem." Platón

http://svetylko.blog.cz/0902/velky-podvod

------------------------------------------------------------------

PRAVDA O POZADÍ ÚTOKů Z 11.ZÁŘÍ namísto NIKDY NEDOKÁZANÉ konspirační teorie o 19 arabských partyzánech…

Miliony www stránek o podvodu „WTC 9-11“, miliony lidí na celém světě, inženýři z celého světa z oblasti stavitelství, zpracování ocele, požárnictví, fyziky; letectví mnoho politiků v USA i ve světě, US váleční veteráni; piloti; pozůstalí obětí; každoroční protestní akce v New Yorku za opětné prošetření událostí 911.

V anglickém Manchesteru se konal v r. 2006 protest a zúčastnilo se na 5.000 lidí; 9.11.2009 pochod v Praze před budovu České Televize; 9.11.2010 happening na Václavském náměstí v Praze.

To, že o pozadí akce WTC 911 a o protestech v New Yorku česká masmédia již 9 let mlčí, to je věc jiná a má to své důvody. Velké množství webů a filmů o podvodu 9-11-2001 vytvořili američtí občané, kteří „jen“ zjistili, že se v jejich zemi děje něco velmi nebezpečného a cítili povinnost to odhalit a napravit, jsou to američtí občané včetně vědců či členů Kongresu, tedy lidé přirozeně americky patriotičtí. Tudíž informace a weby o podvodu 9-11 nemají nic společného s nějakým anti-amerikanismem, ani je nevytvářejí „ruští špióni“.

John Farmer, nominovaný Bushovou vládou do oficiální Komise 9/11, sám nyní po letech tvrdí, že oficiální verze o 11. září je „téměř zcela nepravdivá“.

Morgan Reynolds, doktor filosofie, ekonom, emeritní profesor na Texas A&M University a bývalý vysoký úředník Bushovy administrativy  (v době útoků 9-11 byl šéfem centra Criminal Justice Center při Národním centru pro policejní analýzu) zdůrazňuje důležitost řádného vědeckého přezkoumání tragédie z 11. září, a konstatuje, že „11. Září“ bylo zorganizováno „zevnitř“ a naznačuje, že vědci a specialisté jsou v současném „bezpečnostním státě“ zastrašováni, aby se k tématu vyjadřovali. 

Některá hnutí požadující zveřejnění skutečné pravdy o pozadí 11. Září 2001:

9/11 Truth Movement („Hnutí za pravdu o 9/11“) - zahrnuje lidi různých společenských vrstev, většinou obyvatel Spojených států (ale i ostatních zemí), kteří zpochybňují oficiální vyjádření Bílého domu k útokům z 11. Září a žádají opravdu detailní a nestranné vyšetření této tragédie. Organizace tohoto hnutí je velmi volná, ale existují její internetové kampaně a mezinárodní konference.

 Architects and Engineers for 911 Truth – asociace architektů a inženýrů žádajících vyšetření událostí z 11. září 2001; bylo založeno architektem Richardem Gagem.

Pilots for 9/11 Truth – organizace pilotů a leteckých profesionálů za nalezení pravdy za událostmi z 11. Září

911Truth.org - organizace, která požaduje nové vyšetřování a podporuje teorii řízené demolice.

Political Leaders for 9/11 Truth – s japonským senátorem Yukihisa Fujita a bývalou arizonskou senátorkou Karen Johnsonovou v čele.

9/11 lies.org

9-11 Visibility Project

Scholars for 9/11 Truth - skupina založená 15. prosince 2005 Jamesem Fetzerem a Stevenem Jonesem. Mezi 300 lidmi z této skupiny je 75 profesorů středních a vysokých škol.

The Citizens' Commission on 9-11

A28.org - People's impeach movement - Poměrně masívní hnutí lidí ze všech koutů USA a všech společenských vrstev (včetně samotných vojáků), kteří chtějí dohnat prezidenta a jeho současnou administrativu k odpovědnosti za lži a zločiny, kterých se dopustili. Též si přejí ukončit válečné kampaně v Iráku a Afgánistánu.

HistoryCommons.org – jedna z tzv. TIME-LINE přehledu událostí před a po 11. Zářím 2001.

http://wtc917.freevar.com/

Nový dokument o tom kdo ve skutečnosti provedl teroristické útoky z 11. září 2001 (bohužel pouze v angličtině)

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře