Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Postihnutí „vakcínou“? Otestujte sa!

Postihnutí „vakcínou“? Otestujte sa!

Päť otázok a päť odpovedí, aby bola diagnostika ľahšia a najmä rýchlejšia.

1. Odmietate tzv. restoratívnu justíciu, win win riešenie pre páchateľov aj pre obete?

Ak si myslíte, že

a) Slováci by mali mať naďalej 4x vyššie tresty za tie isté ekonomické a korupčné trestné činy než je to vo vyspelej EÚ;

b) obeť ekonomickej trestnej činnosti neuprednostní radšej plnú náhradu škody, ale dobrý pocit, že ona okradnutá osoba zlodejovi zaplatí aj čo najdlhší pobyt vo väzení;

postihnuti-vakcinou-otestujte-sa
 

c) nevinný patrí do basy, t.j. že na základe demokratických volieb ustanovený premiér Fico patrí do  basy, aby sme zatvorením tohto tzv. „kriminálnika“ vyriešili všetky problémy Slovenska, ktoré spôsobili tri predchádzajúce Čaputovou vymenované vlády, aj keď tieto celkom liberálne vlády ani za tri roky z ničoho Fica nedokázali obviniť, a neexistujú teda vôbec žiadne dôkazy o jeho trestnej činnosti;

d) potrebujeme v justícii dosiahnuť úroveň nie EÚ, ale klesnúť na úroveň USA, kde takmer 1% populácie sedí v base a kde sa vykonáva aj trest smrti… Na to, že USA sú „prvou“ krajinou sveta, žije tam vo väzení populácia 2,245 milióna osôb, čiže 751 osôb zo 100 000 obyvateľov, t.j. asi 7,5 × viac ako priemer EÚ, pričom dnes štvrtina väzňov sveta je za mrežami práve v USA.

Takýto stredoveký model trestania chceme? No ak si toto naozaj myslíte, vaša odpoveď na položenú otázku je áno.

2. Popierate existenciu ukrajinského nacizmu?

Ukrajinský nacizmus a ukrajinská skorumpovanosť predsa neexistuje! Podporujete posielanie zbraní a financií na Ukrajinu?  Napriek tomu, že existuje xyz videí o zločinoch ukrajinského nacizmu, ktoré kolujú po internete zverejňované priamo ich autormi, ukrajinskými nacistami, ale aj renomovanými západnými reportérmi. Pseudoproukrajinský režim Zelenského prenasleduje vlastných občanov, zakázal aj pravoslávnu cirkev a v súčasnosti organizuje odvody do armády na istú smrť nielen mladých mužov, ale už aj mladých žien. Ukrajinský národ zaniká. Naozaj iba duševne chorí pacienti s pomýleným hodnotovým rebríčkom môžu podporovať Zelenského, toto monštrum.  Nikto sa nebude môcť vyhovárať na to, že nevedel. Môže byť kontroverzná otázka, či prezident Tiso, pápež Pius XII., americký prezident Roosevelt, alebo britský premiér

Churchill vedeli, že nemeckí esesáci spoločne s ukrajinskými dozorcami v koncentrákoch vyhladzujú Židov!? Okrem iného ich niektorí vinia, že mlčali a nič proti holokaustu neurobili, hoci museli vedieť, čo sa dialo pod rúškom transportu Židov do pracovných táborov. Informačné technológie boli vtedy v plienkach, možno teda pripustiť, že predsa len nevedeli? Ale dnes?

Neexistuje žiadne ospravedlnenie pre tých, ktorí tvrdia, že na Ukrajine je so Zelenského režimom všetko v poriadku, pretože fakty o súčasnej genocíde rusky hovoriaceho ukrajinského obyvateľstva si môže pozrieť každý, dokonca online. Či už množstvo videí, web kamier, na živo prenosov, alebo aj oficiálne monitorovacie správy OBSE a UNHCR (1). Dnes to nie je o tom, či vieme a predsa tolerujeme. Dnes otázka znie: prečo genocídu Slovanov na Ukrajine vedome spoluorganizujeme. Prečo by inak malo zmysel popierať existenciu ukrajinského nacizmu?

3. Na opozičných protestoch sa schádza v Bratislave 30 000 demonštrantov!?

Na námestiach v Bratislave sa schádza stále tých istých poctivých 5-6 tisíc demonštrantov, ale Šimečka a jeho nasledovníci ich protest od protestu vidia stále viac a viac. Počty im kysnú ako cesto.  26 alebo 30 tisíc? „Znojmo vidím ťa dvojmo“, je príklad zážitku po opici v Znojme. Avšak,  Šimečka a jeho stúpenci v Bratislave vidia minimálne štvormo.  

 

 

Na prvej fotke je vyznačený štvorec so 100 ľuďmi, ktorý je približne rovnaký ako plocha pod tribúnou, ktorú stavajú každý týždeň pre rečníkov. Spočítajte si sami demonštrantov.

Ďakujeme za zverejnenie fotografií vo vysokom rozlíšení poslancovi NR SR za PS Michalovi Sabovi, ktorý monitoruje progresívne protesty na svojom instagrame.

Porucha kognitívnych funkcií sa u Šimečku prejavila aj pri podávaní návrhu na odvolanie ministerky Šimkovičovej. Šimečka podal neplatný návrh, ktorý bol podpísaný iba 28 poslancami NRSR. Čiže nielen počty demonštrantov, ale aj počítanie do tridsať je pre týchto ľudí priam neriešiteľný problém.

4. Existuje 71 pohlaví, áno alebo nie?  

 

Informácia, že pohlavia sú iba dve, muž a žena, ako ju opakovane prezentovali v „Posolstve ľudstva iným civilizáciám“ sondy Pioneer 10 a 11 vyslané do vesmíru v roku 1972 a 1973, bola dezinformácia. Čo si majú o nás kriticky mysliaci mimozemšťania myslieť?

5. Chráni tzv. „očkovanie“ mRNA  „vakcínami“ proti ochoreniu vírusom COVID-19?

 


Súhlasný názor na túto otázku v rozpore s pravdou a teda aj so zdravým rozumom, či s kritickým myslením,  komunikovali a stále ešte komunikujú mnohí známi ľudia. Bez kritického zhodnotenia iba submisívne prevzali a šírili farmaceutickou firmou nadiktovaný naratív. Podľahla aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa zapojila do lacného marketingu a odporúčala tzv. „očkovanie“ proti kovidu bez toho, aby existovali akékoľvek dôkazy o účinnosti a bezpečnosti mRNA látok. Dnes sa sama stala obeťou. Predpokladám, že sa poctivo dala zaočkovať podľa odporúčaní MUDr. Petra Sabaku štyrmi, alebo aj piatimi dávkami „vakcíny“ aby dosiahla „slobodu“. Aktuálne musela prerušiť svoj pracovný program v USA pre akútne ochorenie spôsobené koronavírusom. Je to jej už druhé nakazenie sa. Pravdepodobne päťkát očkovaná, dva krát prekonaná? Nestala sa niekde chyba?

Záverom:

Ak ste na všetkých päť otázok odpovedali úprimne áno, potom je veľmi pravdepodobné, že trpíte na organickú mozgovú dysfunkciu. Je už veľa informácií, že tzv. „očkovanie“ proti kovidu môže spôsobovať chronické zápaly kdekoľvek v organizme a v CNS aj hromadenie amyloidu, a tak odštartovať Alzheimerovu chorobu. Alebo môže vzniknúť prionové ochorenie postihujúce mozgové tkanivo, ktoré bolo popísané v Británii už v roku 1986 ako „Choroba šialených kráv“.

Keď vidím proti kovidu „zaočkovaných“ ľudí, u ktorých sa prejavujú príznaky mozgovej dysfunkcie, poruchy kognitívnych funkcií s nedostatkom kritického myslenia, ktorí často produkujú bludné konštrukcie, konfabulujú a prejavujú nevysvetliteľnú agresivitu, tak v tejto postpandemickej situácii po období tzv. „očkovania“ proti kovidu injekciami s obsahom nanočastíc mRNA musím ako lekár myslieť v prvom rade na uvedené organické poškodenia CNS.

Tento test má povzbudiť postihnutých, ich rodiny a priateľov – aby za predpokladu, že im ešte zostali zachované zvyšky kritického myslenia a pud sebazáchovy – čo najskôr žiadali o pomoc svojich lekárov.

--------------------------------------------------

(1) Odkazy na dokumenty:
Ukrajinu v 2014 napadli USA nacistickým pučom a inštalovali tam neústavný nacistický režim, ktorý potom útočil na vlastných obyvateľov a hrozil im vykynožením. Od vtedy sa datuje genocída ruskojazyčných Ukrajincov.
Správa OBSE tu https://www.osce.org/files/f/documents/e/7/233896.pdf

Správa UNHCR tu https://www.ohchr.org/sites/d

Zdroj: https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2024/02/07/postihnuti-vakcinou-otestujte-sa/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 potkan 2024-02-08 12:46
To že pindostan je největší firma vězeňství s exportem světovým četníkem a recipročně importem dárečků oligarchtůry je stará věc jak amerika po indiánech.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře