Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Pozor na anglických výpalníkov!

Smutné skúsenosti majú s výpalníkmi mnohí naši slovenskí podnikatelia, majitelia obchodov, hotelov, vlekov, autodopráv a nehnuteľností. Na výpalníkov sa dívajú kriticky, hoci aj výpalníci sú vlastne „podnikatelia“. Základným princípom podnikania výpalníkov je PONÚKAŤ SVOJE SLUŽBY AJ TÝM, KTORÍ O NE NESTOJA. Aj nasilu. Keď nie podobrotky, tak pozlotky. Výpalníci takto predávajú svoje ochranné a strážne služby ľuďom, čo žiadne ohrozenie a žiadne stráženie nepociťujú, ale musia ochranné služby kupovať, lebo inak by výpalníci neexistujúce nebezpečenstvo umelo vyrobili a klienti ochranných služieb na vlastnej koži pocítili, čo je to požiar alebo prepadnutie.

  • pozor-na-anglickych-vypalnikov
 
Včera ponúkli Východnej Európe svoje nikým nechcené a nikým nežiadané ochranné služby britskí resp. anglickí podnikatelia s ochrannými službami. Včera o sebe dali vedieť ANGLICKÍ VÝPALNÍCI Z DOWNING STREET. Briti teda Angličania včera „ponúkli“ Východoeurópanom na ochranu pred „zlými, veľmi zlými Rusmi“ svoje lode, lietadlá, pozemné jednotky, artilériu a rakety. Nikto ich o nič nežiadal. Nikto ich o ochranu neprosil, no oni to „nezištne“ urobili. Akoby vytušili, čo Východnej Európe treba a aké nebezpečenstvo jej hrozí. V čase, keď sa v Európe objavili prvé náznaky zmiernenia napätia a keď dokonca aj Ukrajina vyzýva k zastaveniu vojnovej hystérie a bičovania vášní, prichádza táto anglická ponuka „v pravý čas“. Teraz treba priliať olej do ohňa, lebo by postupne zhasol a vidina zlatonosnej vojny by sa zase na dlhý čas vyparila.

Angličania svoju ponuku položili na stôl. Už treba len vyrobiť, vyprodukovať pre ňu ten správny trh, treba nájsť zákazníkov, čo by v sebe zrazu objavili netušenú potrebu bezpečia a naplno na ňu skočili. Kto to bude ? Ktoré štáty Východnej Európy sadnú anglickým výpalníkom na lep a požiadajú ich o službu, ktorú pôvodne vôbec nechceli ? Nuž, Srbi, Macedónci, Slovinci, Chorváti, Rakúšania, Moldavci a Fíni to z rozličných aj zmluvných a štatutárnych dôvodov nebudú. Maďari zaraz-ešte včera-povedali NIE. Ukrajinci prekvapujúco tiež, hoci na Ukrajine sú aj pohrobkovia banderovcov a futbaloví chuligáni, čo by radi privítali podporu od anglických rowdies. Prekvapujúco ticho je aj Bulharsko a Pobaltie. A tak jediným trhom pre nikým nežiadané britské ochranné služby sa zdá byť notorický štamgast Poľsko, chorobne žiarlivý na svojho väčšieho a úspešnejšieho ruského brata. A ajhľa,- aj Rumunsko, kde vládne ľavoboček po vojnovom maršálovi ANTONESCOVI, akýsi kríženec s menom KLAUS IOHANNIS. Pravoslávna rumunská spoločnosť si s touto sedmohradskou nemeckou hanbou Balkánu akosi nevie rady. Len aby sa potom z jeho hriechov nemuseli Rumuni vykúpiť krvou ako ich predkovia v 1944-1945, keď v rámci II.ukrajinského frontu dobíjali najťažšie karpatské hory a údolia z rúk svojich bývalých nemeckých spojencov.

Aký je motív anglických výpalníkov pri nátlaku na európsky Východ, aby si kúpili ich ochranu ? Pokiaľ ide o východoeurópske aktivity USA, je všetko jasné. Američania majú jasný a presný cieľ-získať 70-100 miliardový ruský trhový podiel na európskom trhu s energiou. Americkým vojnovým biznismenom nejde o nič osobné, ide im ako vždy len a len o biznis. Čo však získajú v tejto špinavej hre Angličania ? Nuž popri istých malých ziskoch na trhu s energiami a na akciových a finančných trhoch /londýnska burza a celá londýnska City už mľaská jazykom/ sú to už len samé temné a rýdzo osobné dôvody. Predovšetkým temná STÁROČNÁ ANGLICKO-KELTSKÁ NENÁVISŤ VOČI SLOVANOM, OSOBITNE RUSOM. Anglickí džentlmeni vedia maskovať svoju podvedomú keltskú krvilačnosť takmer vždy uhladeným slovníkom a dôstojným správaním. Až na jednu jedinú výnimku, -na situáciu, keď dostanú príležitosť konfrontovať sa s obkľúčenými Rusmi. Vtedy sa neovládnu a demaskujú-a táto chvíľa zase práve nastáva.

Problém Angličanov je, že radi panujú ale neradi si sami svoje panstvá vybojúvajú vlastnými rukami. V 1. a 2.svetovej vojne bojovali rukami Indov, Afričanov, Kanaďanov, Austrálčanov, Novozelanďanov. Inváziu do Normandie zrealizovali najmä rukami Američanov. Na mori to Angličanom ešte ide, no keď majú bojovať na súši, dopadá to tak ako pri Dunquerke alebo tak babrácky, ako to dokázal iba Montgomery /keby nie USA, utečú Angličania z kontinentu pred Nemcami aj druhý raz/. Ani tentokrát sa Briti nechystajú poslať do Východnej Európy svojich bielych anglosaských Keltov. Majú už našťastie v Británii toľko prisťahovalcov, že z nich hravo tie farebné batalióny zostavia. – Len aby sa potom černosi v britských mundúroch s kráľovnou masovo nesúdili kvôli omrzlinám získaným v Pobaltí – ako jeden britský černoško tento týždeň na londýnskom súde.

Ako sa k anglickým výpalníkom stavia Slovensko ? Zatiaľ váhavo. EUROHUJER KORČOK z SaS po vzore novej českej eurohujerskej vlády na anglickú ponuku veselo zašvitoril-akoby mal v skrini kostlivca, ktorým výpalníkom z Albionu stačilo trochu zaštrkať. Šeliga od Žaluďov tiež zabzučal no jeho mušací zvuk si už nikto nevšíma. Populista Matovič a jeho firma OľaNO zatiaľ nemajú interné sondy verejnej mienky. Avšak ajhľa – MAFIOZO BORIS KOLLÁR ANGLICKÝCH VÝPALNÍKOV UŽ PODPORIL ! Čo je za tým ? Má slovenský mafián zmysel pre výpalnícke praktiky anglických kolegov z čisto profesijných dôvodov ? Alebo TUČNEJÚCI STARNÚCI SELADÓN BORIS vidí v anglických černoškoch pod vlajku NATO darček pre svoje konkubíny, ktoré sú s mäknúcou mužnosťou Boriska stále nespokojnejšie ? Alebo tu už zafungovali agenti z londýnskej City ? Ktovie.

Tak či onak. Anglickí výpalníci predložili našej koalícii OLaNO, SaS, Za ľudí a Sme rodina ponuku. Možno je za ňou ešte iná ponuka-ponuka, ktorá sa „neodmieta“. /Tučné obnosy od londýnskych Rotschildovcov neodmietol ani antisemita Hitler…/. V najbližších hodinách sa necháme prekvapiť. Lepšie by však bolo, keby sme túto fatalisticko-oportunistickú floskulu odhodili do čerta a miesto vyčkávania povedali na ulici a v referende našej hrôzovláde, našim džentlmenským anglickým výpalníkom a celému milému NATO jasné a hlasné NIE ! Nie a ešte raz NIE!

zdroj: https://vajansky.blog.pravda.sk/2022/01/30/pozor-na-anglickych-vypalnikov/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře