Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

VEĽKÉ VÍŤAZSTVO PRE CELÉ SLOVENSKO! 

Podarilo sa! Po enormnom úsilí premiéra Roberta Fica a našej diplomacie bol slovenský občan Jozef Hambálek vyradený z čierneho zoznamu EÚ.

1. Určite si spomeniete na ten šialený škandál, keď bol občanovi EÚ, Slovákovi, zmrazený majetok a všetky bankové kontá.

2. Dôvod - mal rád motorky a vážil si obetu ruského národa pri našom oslobodzovaní od fašizmu.

3. Za toto mu zničili podnikanie, odrezali ho od všetkých prostriedkov, vypli mu život. Ešte mu aj zakázali cestovať.

  • ve-ke-vitazstvo-pre-cele-slovensko


4. Na Slovensku to okamžite spustilo diskusiu o ústavnej garancii hotovostných platieb - veď takto môže impérium vypnúť kohokoľvek!

5. Stačí, keď sa režimu znepáčia vaše názory, tak vám vypnú bankové konto a vy ste skončili. Dajú vás na nejaký pofidérný zoznam ruských agentov a zničia vám život.

6. To, čo spáchali na Džonym Hambálkovi, bol doslova zločin. A my sme od prvého dňa vo vláde za nášho občana bojovali - lebo takí sme.

7. Bojujeme proti nespravodlivosti, bojujeme za slobodu a v prvom rade - bojujeme za slovenských občanov.

8. Za tento obrovský diplomatický úspech patrí veľká vďaka Robertovi Ficovi - takto sa to robí, do psej matere!

9. Len pripomeniem, že podľa kuloárnych informácií zohral v tomto hone na slovenského občana hlavnú úlohu vtedajší minister zahraničia Ivan Korčok.

10. Lebo takto fungujú slovenskí neoliberáli - ak máš iný názor, tak ťa zničia, zbavia ťa ľudských práv a zmrazia ti majetok.

11. Viackrát som s Džonym Hambálkom hovoril o tom, ako mu zničili život. Sú to strašné príbehy.

12. Predstavte sa, že vám zo dňa na deň zoberú všetky peniaze, čo máte v banke a odrazu si neviete ani zaplatiť nájom či elektrinu. Hrôza!

13. Blahoželám Džonymu Hambálkovi - konečne zase bude slobodný.

14. Už navždy však ostane symbolom toho, ako liberálna totalita dokáže zničiť človeku život - prenasledujú ľudí za iné názory a asistoval im pri tom Korčok a celá bývala vláda.

15. Vláda Roberta Fica je z iného cesta. Vďaka nám Slovensko zase chráni Slovákov 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 jarka 2024-03-16 09:13
Ano jsou opravdu schopni všeho a nepřišlo to až teď, bylo to v nich podporováno po celou dobu socialismu. Pro ně to byla doba prohry, proto dnes jejich potomci podporují nákupy dronů a dobře si jsou vědomi, na co budou použity, přesto jim to nevadí a naopak jsou hrdí na své podpisy na dronech. Dokážou likvidovat kohokoliv, když si k tomu b´vytvoří důvod, jen mají sevřené půlky, pokud to vystupňují až ke smrti jejich oběti, aby nemuseli nést odpovědnost, tu nejsou zvyklí nést. A udělají cokoliv, aby jí nést nemuseli.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře