Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zuzana Čaputová – holokaust Cigánov/Rómov.

Súhlasím so Zuzanou Čaputovou, že si je treba pripomínať všetky neprávosti minulosti, ktoré boli spáchané na komkoľvek. Takou obrovskou neprávosťou bolo aj zabíjanie, vraždenie nevinných Cigánov/Rómov počas II. sv. vojny.

  • zuzana-caputova-holokaust-ciganov-romov

Takisto bola obrovská neprávosť v zabíjaní,vraždení obyvateľov židovského pôvodu. Je však potrebné si pripomínať a to neustále našej mladej generácií zdôrazňovať, že po Židoch, Cigánoch/Rómoch boli na rade Slovania. Je potrebné si pripomínať aj to, že tieto zverstvá nacistov hitlerovského Nemecka boli umožnené Mníchovskou dohodou (zradou) predstaviteľmi Francúzska, Veľkej Británie a Talianska v 1938, kedy sa Hitlerovi rozviazali ruky a mohol beztrestne a za pomoci amerického kapitálu budovať (z časti už bola vybudovaná) svoju armádu, aby v konečnom dôsledku vyhubil obyvateľov ZSSR a ZSSR vymazal z povrchu zemského – teda vyhubiť Slovanov ! Neboli to sovieti, čo dovolili Hitlerovi začať páchať tieto zverstva.

Áno aj ja odsudzujem všetky neprávosti, ktoré nacisti napáchali na nevinných občanoch jednotlivých štátov vtedajšej Európy. Ale je potrebné si aj s rovnakou úctou pripomínať národ, ktorí nás od tejto nacistickej ľudskej pliagy oslobodil. Áno boli to Sovieti, Rusi a iné slovanské národy vtedy spojené v ZSSR. Bola to chrabrá Červená armáda a preto aj pri tejto príležitosti pripomenutia si holokaustu, vyvražďovania Cigánskeho/Rómskeho obyvateľstva, by bolo vhodné, ak by Zuzana Čaputová vzdala hold aj chrabrej Červenej armáde a položila kyticu resp. veniec vďaky aj k pamätníku Červenej armády, ktorých chvála Bohu máme na Slovensku ešte stále dosť a neporušených ! Nebyť chrabrej sovietskej Červenej armády, tak by holokaust Židov, Cigánov/Rómov a následne všetkých slovanských národov, bol zo strany nacistov dokonaný !

A ešte jedna poznámka k dnešnému statusu Zuzany Čaputovej na jej facebookovom profile. Zuzana Čaputová uvádza, že si bola uctiť výročie holokaustu Cigánov/Rómov v Banskej bystrici a okrem iného uvádza „…Sme v tom spolu, s Rómami a Rómkami, preto musí byť naša spolupráca postavená na rovnocennom partnerstve.“

Plne súhlasím – rovnocenné partnerstvo – teda rovnaké práva a povinnosti pre všetkých, bez rozdielu ! Žiadne nadpráva voči väčšinovému obyvateľstvu. Žiadne nadpráva väčšiny voči menšine, žiadne nadpráva menšiny voči väčšine, tak ako hovoria bratia Rusi – все равно (všetkým rovnako!) Rozumný, nenávistný, spravodlivý občan jasne rozumie, čo som tým chcel povedať. Začnime sa k sebe správať, naozaj ako k rovnocenným…

zdroj: https://ferro.blog.pravda.sk/2020/08/02/zuzana-caputova-holokaust-ciganov-romov/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře