Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

GRATULACE VELIKÁ!

Petr Novák

Chtěl bych pogratulovat nové vládě ČR, k jejímu jmenování. A to zcela upřímně! Díky zásahu pana Rychetského, který "upravil" demokracii v ČR tak, aby i jinak konkurence neschopné strany měly možnost, pomocí účelových slepenců, zvítězit ve volbách, "máme" novou vládu.

V této vládě má 3 ministerstva dokonce i strana, která u voleb zcela propadla a zažila naprostý debakl, což je přesně účelem podobných "úprav", aby "zvítězili" ti "správní" a nikoliv ti, co si to zaslouží a které si přejí občané.

  • gratulace-velika

Co bude následovat? Každá situace ve společnosti je odrazem sumy mravnosti a chápání všech zúčastněných. V tomto ohledu dopadlo vše tím nejlepším možným způsobem. Suma mravnosti a chápání obyvatelstva umožnila "úpravy" demokracie (to slovo by mělo být také v "..." ) a zvolení osob, jejichž zájmy nejsou v ČR a kteří pro naši zemi nikdy pracovat nebudou.

Oligarcha žijící z firem na našem území má eminentní zájem na tom, aby stát fungoval, protož jako parazit na něm hostuje. Osoba, která je roky řízena ze zahraničí, vzhlížející na "úctyhodný" Západ, opovrhující našimi občany a lízající boty komukoliv kdo mluví tím "správným" jazykem, již z logiky věci nemůže a ani nedokáže pracovat v zájmu ČR.

Co tedy dělat? Nechme je pracovat. Algoritmus jejich mravnosti a (ne)chápání, ve kterém funguje jejich psychika jim neumožní pracovat jinak, než (sebe)destruktivně. Škody zanechají strašlivé a naším úkolem tudíž je, udělat vše proto, aby byly co nejmenší a nezničily zbytky naší státnosti.

Výpady proti RF se budou samozřejmě stupňovat, protože pes nedokáže dělat nic jiného, než aportovat klacík, který mu hodí páníček. V přímém přenosu vidíme pád Západu na mravní, politické, ekonomické a hlavně energetické úrovni a protože dle "naší" nové vlády je tento pro nás vzorem a patříme k němu, tak vítejme v časech, které ještě více utuží to, jakými jsme lidmi a co vydržíme.

Gratuluji

tedy nové vládě. Převzít zodpovědnost za naši zemi s duševní výbavou kterou mají, kádry kterými oplývají a se "vzory", které adorují, je svým způsobem úsměvné, tedy pokud by nešlo o budoucnost našich dětí a nás všech.

Je nutné se spojovat, mluvit, diskutovat (slušně a věcně - ano, někdy je to problém), šířit pro-lidské informační pole, vzdělávat se, myslet mozaikově a ne kaleidoskopicky a hlavně žít mravně.

Chlastáním, přežíráním, zíráním na dekadentní sr.čky v TV, neustálou nasr...naštvaností, lpěním na cetkách, které si do hrobu nevezmeme atd., rozhodně lepší společnost nevytvoříme. Pokud nejsme ve všech ohledech lepší než ti, které kritizujeme, tak jsme stále součástí problému, jsme ten problém, protože nekonáme nic nového, pouze reagujeme na staré. A jak víme, tak koná člověk a reaguje opice.

Přeji všem mnoho štěstí a úspěchů, budeme je v následujících dobách potřebovat. Nejdůležitější je, uvědomit si, že SKUTEČNÉ změny musí přijít ze spodu (!!!), tedy od nás a to, že opratě řízení státu mají nekompetentní šílenci a loutky všeho druhu z různých klanově-korporativních skupin, ještě neznamená, že koně musí poslouchat.

Stádo mustangů je totiž mnohem nebezpečnější, než stádo bečících ovcí. Naší prací je, abychom jednoho dne nebyli stádem vůbec.

A to, že je stačí nechat pracovat a popraví se časem zcela sami je axiom (!!!) a nikoliv nějaké mé přání. Vždyť už právě začali, i když dokonce ještě ani neměli: https://www.novinky.cz/.../prvni-den-a-hned-spatny-signal...

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře