Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

NATO s obranou ČR vůbec nepočítá. USA chce český kanónfutr pouze nasadit na válku proti Rusku.

Šárka Theresa Vlachová:

„Co vám v ČT neřeknou.

NATO s obranou ČR vůbec nepočítá. Americká útočná doktrína „Steel Rose“ je legislativní přípravou severoatlantické aliance ve věci schválené úpravy branného zákona ČR. Nejde o novelu branného zákona, jak se ji média snaží interpretovat. Není určená k posílení obranyschopnosti České republiky, ale jde o nový zákon, do kterého byla vláda ČR dotlačena vojenským tělesem při centrále NATO v Bruselu.

nato-s-obranou-cr-vubec-nepocita-usa-chce-cesky-kanonenfutr-pouze-nasadit-na-valku-proti-rusku2

 

Tato nová úprava řeší nespokojenost Severoatlantické aliance s právním nastavením původního branného zákona v ČR, který neumožňuje povolávat brance a aktivní zálohy k „obraně vlasti“ mimo rámec státních hranic České republiky. Není tedy dosud možné povolat brance a poslat je na válečnou nebo cvičnou misi do zahraničí. To je dosud možné jen u vojáků z povolání, a to ještě za souhlasu vlády.

Úpravu branného zákona si vyžádalo vrchní velení ozbrojených sil USA v Evropě a propaganda v médiích má podpořit pro-americký postoj české veřejnosti k chystaným úpravám zákona pro lehčí průchod schvalovacího procesu, který teď čeká v Poslanecké sněmovně.

Hlavním důvodem je úpravy je požadavek Severoatlantické aliance získat brance pro plánované válečném tažení na východ Evropy, které má řídit vrchní velení amerických ozbrojených sil v Evropě.

Česká republika by měla být schopná povolat do zbraně 250,000 mužů do 10 kalendářních dnů od vyhlášení signálu „Echo 1″ (signál NATO k povolání rezerv). Z toho 35,000 mužů by mělo být schopno přesunu na vzdálenost 10,000 km do 72 až 96 hodin po zemi, po cestách, po železnicích, vzduchem i po moři. S návratem a podporou kontingentu se nepočítá! Toto zjištění vyplývá z dokumentů doktríny, která nijak neošetřuje logistiku druhého sledu, tedy potravin, zásob a paliv frontových útvarů, komunikačního zázemí a vůbec neřeší problematiku zdravotního ošetření.

V porovnání s doktrínou „Pobeda“, což byla dávná doktrína sovětského modelu převzatá armádami ČSSR, NDR a Polska v 70. letech v rámci Varšavského paktu, kdy se počítalo se zázemím v týlu, který se bude pohybovat těsně za frontovou linií s odstupem 45 minut, je Steel Rose naproti tomu doktrínou, která nemá ve vojenské historii novodobé Evropy obdoby. V případě Steel Rose se totiž s týlovým zázemím nepočítá vůbec.

Co to znamená? S největší pravděpodobností jde o doktrínu postavenou na modelu „obětovaných ztrát“.

V Pobaltí probíhá jedno cvičení za druhým, americké zbraně se do Pobaltí přesunují ze všech koutů světa.

Nová úloha pro ČR v NATO nebude veselá, nucené práce žen zdarma rozkazem a „kanónfutr“ jako úloha pro muže, tedy část vojska, která utrpí těžké ztráty prvotního úderu nepřítele, v americké vojenské hantýrce nazývané „ram fight“. A to pochopitelně Američané nebudou,

Proto je tu Polsko, proto jsou tu Pobaltské státy, a proto je tu Česká republika. Plán je jasný: po změně branného zákona, se doktrína Steel Rose začne po vypuknutí operací na východě uplatňovat tak, že Polsko a Česká republika poskytnou brance a rezervisty v počtu 2 milionů mužů, které pošle NATO na frontovou linii doteku v Pobaltí a na Ukrajině.

Obranu domovských zemí svěří doktrína Steel Rose na bedra žen odvedených podle branného zákona.

Neřeší se vyzbrojení a vycvičení domobrany k obraně území, majetků a životů. Jediné, co politici ČR řeší, je zákonný rámec nové části branného zákona.

Občanům ČR hrozí reálné zatažení do války, v tichosti, bez jejich vědomí.

Apel k národu Nenechte parlament ČR přijmout úpravu branného zákona!

NESMÍ být umožněn odvod a následné odvelení branců a aktivních rezerv do misí mimo území České republiky bez vyhlášení války! Armáda nesmí dostat bianco šek k tomu, aby používala draftovaná vojska k prosazování cizích zájmů v cizích zemích v době míru!

Povoláním vojsk NATO politikům ČR nejde ani na minutu o bezpečnost země, našich měst, našich rodin, dětí anebo naší státnosti. O tom není navrhovaná úprava branného zákona!"

nato-s-obranou-cr-vubec-nepocita-usa-chce-cesky-kanonenfutr-pouze-nasadit-na-valku-proti-rusku2

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#7 Pája 2024-01-23 07:54
Pro Vlastimila:
Našel jsem o tom něco v debatě viz níže. Je to uvedené na portálu Ministerstva obrany ČR : Martin Stropnický diskutoval v pořadu Otázky Václava Moravce na téma uprchlická krize (20. 9. 2015, ČT1, 12:00) -

https://mocr.army.cz/informacni-servis/forum/martin-stropnicky-diskutoval-v-poradu-otazky-vaclava-moravce-114654/

Neznám další souvislosti, ale vzhledem k době od debaty a umístění evidentně nejde o konstrukt.
Citovat
#6 PAVEL NEČAS 2024-01-21 11:02
Co budou dělat s lidmi stojícími na straně Ruska nebo neutrality? Podle staré vojenské přísahy stojíme věrně na straně Československéh o pracujícího lidu.....kdo má alespoň trochu svědomí měl by se tím řídit !!!!
Citovat
#5 Vlastimil 2024-01-20 23:54
Prosím o uvedení zdroje. Mám na mysli zdroj informací o doktrině Steel Rose a zdroj o připravované úpravě branného zákona podle ní. Ačkoliv si o naší pseudovládě nedělám iluze, zatím se mi nepodařilo nic relevantního najít, takže to vypadá jako fake news. Děkuji zdvořile. Děkuji.
Citovat
#4 Emil Holub 2024-01-18 20:36
Ano, chciválci, už si balte plné polní a sepisujte testamenty. Přichází na vás řada položit životy za ty vaše milovaní sionistické globalisty a jejich lichvářský finanční systém...Jste míň, než ta západní část Evropy, které tak lezete do pr....a tak akorát dobří k obětování...
Citovat
#3 Kluk 2024-01-18 20:13
Ať jde USA do hajzlu a ve svých konfliktech ať si používá ty své LGBT+ vojáčky. Každého akorát vždy zatáhnou do problémů a nakonec z toho vždy vycouvají respektive zdrhnou jak malý haranti. Jejich "moc" je již u konce!
Citovat
#2 miroslav petr 2024-01-18 19:08
pokud má černoška dítě, pak je to macecha, která své dítě nenávidí.
Citovat
#1 potkan 2024-01-18 18:36
Někdo to rusko úžerům přece dobít musí. A hátrama trátrama potrestají ty co to udělají nebo ne. Našli kývače, odhodlané kývačům a běda. Pořádek musí být.
To je díl, fuj "komedie neofeudálů, transhumanistů černé šlechty?
https://bezpressu.news/videa/tucker-na-x-rozhovor-s-alexem-jonesem-1-cast/
https://www.youtube.com/watch?v=tIZbRHwsnaM
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře