Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

NOVÝ PREMIÉR? OPRAVDU?

Petr Novák

Položme si otázku: Jak moc hloupý, naivní nebo zlý musí být člověk, který dá hlas straně, která má jako předsedu osobu, která se paktuje a propaguje teroristickou organizaci a při každé příležitosti navíc tvrdí, že Antifa v ČR není násilná (např. jeho rozhovor s Bobošíkovou), což ovšem popírají zprávy PČR zabývající se monitorováním extrémistických skupin na našem území? Jak podivu-hodnou psychiku musí mít člověk, který se někoho takového dokáže zastávat, bagatelizovat naprosto zjevné a ještě jej vědomě podporovat?

  • novy-premier-opravdu

Antifa byla založena v třicátých letech minulého století jako násilná odpověď komunistické strany Německa na vzestup nacismu a na jejich jednotky SA. Zajímavé je, že tito "komunisté" nenáviděli Stalina, protože to byli trockisté a dokonce i samotnému Trockému vyčítali, že není dostatečně radikální. Proto, když je začal Hitler ve velkém likvidovat, tak to Stalinovi nijak nevadilo, byli to totiž jeho nepřátelé.

Dnes jsme se dostali do doby, kdy lidé, kteří volají po politické změně, po větší demokracii a nadávají stávajícímu premiérovi do "estebáckých konfidentů", hodlají volit stranu, která má ve svém středu lídra, který zastává (byť je pokrytecky neříká nahlas) názory, které jsou za hranicemi běžného extrémismu. Že to není pravda, případný voliči Pirátů? Podívej se prosím na dané foto a zaměř se na vlající vlajku v logu Antify a porovnej jej s logem Pirátské strany. Pokud si řekneš, že je to "náhoda", tak ti již opravdu není pomoci a jsi buď skutečně hlupák a nebo radikálně smýšlející extrémista, který si myslí "čím hůře, tím lépe".

Jak se k Pirátům chovat? Nadávat jim? Hejtovat je? Agresivně je osočovat? Nikoliv. Oni to pak používají naopak ke své propagandě a označují ostatní, že jim ubližují a šíří o nich "lži" (i když doznání mají ve vlastním logu své strany) a tím ze sebe dělají "oběti" a "mučedníky". Když do vás někdo neurvale strčí a vy se otočíte a zjistíte, že je to stará babička o hůlce, malé děcko a nebo duševně chorý člověk, tak se na něj budete zlobit? Určitě ne, že? S Piráty je to podobné. Šiřte informační pole o jejich straně na základě jejich vlastních, prokazatelných excesů a upozorňujte na to i voliče jejich koaličních parterů, díky kterým se chtějí dostat k větší moci.

Opravdu chce nějaký rozumem obdařený člověk, kterému leží na srdci budoucnost jeho potomků, toto za případného premiéra? Proč má např. potřebu "dospělý" člověk nosit dredy, které nosí jamajští rastafariáni jako upomínku na biblického hrdinu Samsona (zvaného "Sluníčko"), židovského soudce? Věděli jste, že rastafariáni berou marihuanu jako posvátnou rostlinu? Cože to chtějí Piráti legalizovat?

Když se podíváme na to, čemu dělá reklamu svou vizáží jejich předseda a jakou má ultralevičáckou minulost (ale i přítomnost, což si mnozí nechtějí přiznat), tak je doslova úsměvné, že tuto osobu vůbec může někdo akceptovat jako svého lídra a jako osobu, která by mohla náš stát dostat k lepším zítřkům.
Tak co? Jste soudní a nebo naivní, hloupí, zlí a nebo jste se jen nechali zmanipulovat líbivými frázemi?

zdroj: FB Petra Nováka

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře