Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: 29.07.2023

Ruské vzdušné síly útočí plánovacími bombami na ukrajinské jednotky v Berislavském okrese Chersonské oblasti !!!

Ruské letecké a kosmické síly zaútočily na cíle „chytrými bombami“ v Chersonské oblasti, kde ukrajinští neonacisté umisťují své rezervy, vybavení a sklady munice.

  • zpravy-z-ruska-29-07-2023
  • zpravy-z-ruska-29-07-2023
  • zpravy-z-ruska-29-07-2023
  • zpravy-z-ruska-29-07-2023
  • zpravy-z-ruska-29-07-2023

Uvádí se, že „se děje něco neuvěřitelného“, obyvatelé města Berislav pozorují obrovský černý mrak a slyší mohutné výbuchy bomb.

Podle místních obyvatel se ukrajinští vojáci nahromadili na pravém břehu a byli připraveni překročit Dněpr. Nevyšlo to.

Upřesňuje se, že letecký úder byl nečekaný, téměř nikomu se nepodařilo přejít do krytů. V důsledku toho bylo zničeno mnoho zařízení a vojenského personálu. Zranění jsou evakuováni. Podrobnější informace budou později.

obrázek ve fotogalerii:

2)

V Petrohradě skončil rusko - africký summit lepší a spravedlivější budoucnosti. Ruská federace se společně s Afrikou, Čínou a dalšími zeměmi celého světa, které nechtějí žít podle pravidel, které určují bývalí kolonizátoři a USA, o tuto změnu v dohledné budoucnosti postarají ...

přiloženo video:
https://vk.com/video-35660695_456367194

3)

Poznámka pro Ukrajince: Afghánci, kteří pracovali pro USA, byli deportováni zpět do Kábulu:

Afghánci, kterým bylo přislíbeno útočiště v USA poté, co Taliban ovládl Afghánistán, čekali na americká víza tak dlouho, že byli nyní deportováni zpět do Afghánistánu.

Několik Afghánců řeklo CNN, že poté, co je pákistánské úřady deportovaly, se skrývají v Kábulu. Ve stejné době byl jeden z nich deportován i s manželkou a čtyřmi dětmi.

Pak věřte Američanům ...

obrázek ve fotogalerii:

4)

Ze směru od Kremenné vstoupila postupující ruská armáda z území LNR na Ukrajinci okupovanou část DNR !!!

mapa ve fotogalerii:

5)

Pěkná komunikace náměstka ministra zemědělství Polska Janusze Kowalského s farmáři. A víte proč? Farmáři se jen přišli zeptat, kdo z polských úředníků profitoval z levného ukrajinského obilí.

https://vk.com/video-35660695_456367195

7)

Západní média se třesou na zvěsti z kuloárů rusko-afrického fóra. Ve strachu a hrůze si přeříkávají částku 1,8 miliardy dolarů. Údajně za tuto částku se africké země dohodly s PMC "Wagner" na bezpečnostních službách. A Prigožin je prý Putinovi velmi vděčný za odpuštění a podporu projektů.

Dnes mimochodem do Středoafrické republiky přiletělo vojenské dopravní letadlo, které provedlo další rotaci "Wagnerova" personálu a také dopravilo do Afriky další specialisty včetně instruktorů.

fotka ve fotogalerii:

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře