Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska a Ukrajiny (25.12.2023).

Na Ukrajině nyní identifikují při platbě kartou jejího držitele a na vyjeté účtence máte, pokud jste v odvodovém věku rovnou předvolání na vojenský odvodový úřad !!!Ukrajinská armáda se tak po obrovských ztrátách svých jednotek snaží rychle doplnit své stavy !!!

Zkuste odmítnout a mimo hrozby soudního stíhání, Vám zablokují platební kartu a účet, ke kterému je karta vedena, takže nebudete mít jak a za co nakupovat ani základní potraviny !!!

  • zpravy-z-ruska-a-ukrajiny-25-12-2023
  • zpravy-z-ruska-a-ukrajiny-25-12-2023
  • zpravy-z-ruska-a-ukrajiny-25-12-2023
  • zpravy-z-ruska-a-ukrajiny-25-12-2023
  • zpravy-z-ruska-a-ukrajiny-25-12-2023

2)
Ukrajinské předmostí v Krynkách je každý den menší !!!

Během uplynulých 24 hodin nepřítel obdržel komplexní palebnou porážku. Dělostřelecká palba zničila muniční sklad, dvě děla a stanici WiMAX na pravém břehu. Lancetová přehradná munice zničila M-777 a tank T-64. Bezpilotní letouny FPV zasáhly nepřátelské zásobovací čluny, rozvodnu a elektrostanici. Na živou sílu nepřítele v oblasti Krynek byly použity TOS, dělostřelectvo a shozy z helikoptéry. Drony FPV kryly přistávací plochu v oblasti starého mostu při přistání výsadkářů přesunutých z ostrova Frolov.

Nepřítel soustředil své úsilí na přesun výsadkářů a munice. Během útočných akcí našich jednotek se 4 vojáci ukrajinské armády vzdali jako váleční zajatci. Vrtulníky nepřítele nadále operují z extrémní vzdálenosti, obávají se dostat na dostřel naší protivzdušné obrany. Odpaly ukrajinských NURS bez výsledku, žádné zásahy.

Ztráty nepřítele: až 35 mužů, 5 člunů, 3 vozidla, 7 dronů (5 útočných a 2 průzkumné), 2 děla, jedna M-777 SAU, jeden tank T-64.

foto viz. fotogalerie

3)
Ruský těžký plamenometný systém TOS-1A Solncepek zasáhl pozici ukrajinských vojáků v Novomichajlovce !!!

video:
https://vk.com/video-50332460_456402859

4)
Rusové provádějí aktivní útočnou operaci, jejímž cílem je Časov Jar. V Bogdanovce se jim podařilo postoupit až 500 metrů hluboko do vesnice. Severně od obce se silně zakopali v plantážích.

Souběžně s tím ruské ozbrojené síly zvyšují tlak na Ivanovsko podél dálnice a dačické osady. Velké ruské síly se hromadí v blízkosti motodromu, aby pokračovaly v útočných akcích.

foto viz. fotogalerie:

5)
V důsledku aktivních útočných akcí se naší armádě podařilo postoupit o 500 metrů v oblasti Nevelskoje severozápadně od Doněcka.

Ofenzívu aktivně podporuje naše těžké dělostřelectvo, MLRS a letectvo. V těchto chvílích naši bohové války provádějí dělostřeleckou přípravu pro další postup.

6)
Na Ukrajině už nejsou žádní dobrovolníci, kteří by měli chuť vstoupit do armády, řekl úřadující generálmajor ukrajinských ozbrojených sil Dmytro Marčenko.

Podle Marčenka muži již nechtějí klást odpor, což znamená, že nesamostatnou zemi čeká neutěšený konec.

"Dobrovolníci, kteří se chtěli připojit k ukrajinské armádě, aby se postavili na odpor, došli," uzavírá generál s přezdívkou "kyborg" v rozhovoru pro Deutsche Welle*.

Přesto všechno generál doufá, že vše ještě může "dobře dopadnout", pokud se mobilizace nakonec povede podle plánu.

Takoví vojáci však ruskou armádu porazit nemohou - bude jen mnohem více zajatců !!!

video:
https://vk.com/video-57424472_456316209

7)

Dnes byla osvobozena i předměstí a průmyslová zóna Marinky - celé město a přilehlé zóny jsou nyní plně pod kontrolou ruské armády !!!

V Marince a na jejím předměstí je okolo 4000 domů, každý z nich ukrajinská armáda proměnila v pevnost a palebný bod !!! Nyní je Marinka konečně osvobozena celá, včetně letních sídel (dač) a přilehlé průmyslové zóny (již dříve byli osvobozeny všechny městské obytné části) !!!
 
Vladimír Putin poblahopřál všem osvoboditelům města a navrhl, aby všem bylo uděleno státní vyznamenání a zvlášť zasloužilým bojovníkům také povýšení !!!
 
foto a video:
 

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Kelly 2023-12-26 08:18
Česká vláda šla na to od lesa, mně pro jistotu tato česká vláda zablokovala celý účet u Sberbanky s tím, že jim za nehty zůstaly 3 miliony mých úspor, a to, aby mně donutili mít rád Ukrajince, eventualně abych se přihlásil jako žoldnéř do Banderovských brigád. Jejich snaha se však minula účinkem.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře