Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

1500 €. Toľko je cena života Slováka v Belgii.

Za smrť Slováka Jozefa Chovanca v belgickej väzenskej cele bol potrestaný „druhý najvyššie postavený“ policajt André Desenfants. Neuveriteľne, ako „tvrdo“ – dva mesiace mu stiahli 10 % z platu, dohromady okolo 1500 Eur.

Toľko je cena života Slováka.

  • 1500-to-ko-je-cena-zivota-slovaka-v-belgii

Človek, zodpovedný za stav a činy polície, následne utajujúci vraždu – a ako trest strhnutie 10 % z platu na dva mesiace – väčší výsmech spravodlivosti nemôže byť. Môžu aj u nás ľudia za tú cenu zabiť politika či novinára? Dostane Kočner pokutu 2000 Eur za vraždu press(titúta) Kuciaka?

Ak by takto zavraždili nejakého Belgičana na Slovensku, celá EU by dostávala zrádnik. Keďže je to naopak, nič sa nedeje.

Hanba, hanba zhnitej bruselskej žumpe, ale aj slovenskej takzvanej diplomacii na čele s Korčokom, ministerstvu spravodlivosti na čele s mužatkou Kolíkovou. Hanba na veky vekov.

Chovancovi pichli neznáme látky. Vtedy 39-ročný zdravý muž bol za pár hodín v dôsledku týchto ich činov mŕtvy, zostala po ňom žena a malé dieťa. Stalo sa to 23. februára 2018, teda len pár dni po vražde Kuciaka. Z Kuciaka sa robil ohromný mrchožrútsky cirkus, o osud Chovanca sa trestuhodne nik nezaujímal, v médiach sa to ani nespomenulo.

Slovak lives matter, vy sprosté mediálne/novinárske prasce, a ak by ste pred niekým mali kľačať, tak pred nami. Všetci do radu.

zdroj: https://politolog.blog.pravda.sk/2021/06/28/1500-e-tolko-je-cena-zivota-slovaka-v-belgii/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře