Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Svět kolem nás (05.05.2022)

Čtvrtek, 5.5.2022:

I. Rusvesna

1; Putin se omluvil za slova Lavrova, prohlásil Úřad izraelského premiéra. Bennett poděkoval Putinovi za objasnění postojů k židovskému národu a památce holocaustu.

2; Ruské letectvo zničilo kasárna s ukrajinskými ozbrojenci. Letectví podporuje ofenzívu jednotek ve směru na Popasnou v LLR.

3; Moldavsko odmítlo vojenskou pomoc Ukrajině. Igor Grosu během návštěvy Kyjeva odmítl svému ukrajinskému kolegovi Ruslanu Stefančukovi poskytnout vojenskou pomoc Ukrajině.

4; EU předpověděla návrat do středověku kvůli sankcím proti Rusku. Ne všechny evropské země jsou připraveny bezpodmínečně podporovat zavedení sankcí proti Rusku.

5; Azovští ozbrojenci vyvrátili nehorázné lži poradce Zelenského administrativy. Arestovič dnes řekl, že ruská armáda byla údajně vytlačena z Azovstalu.

6; Gruzie reagovala na požadavky Ukrajiny na dodávky zbraní a otevření druhé fronty. „Ukrajinci požadují stále více od svých partnerů, nejen od Gruzie,“ poznamenal gruzínský prezident.

7; Seskupení "Odvážní" provádí průzkum a bojuje proti sabotérům. Informují o tom vojenští zpravodajové ze zóny speciální operace.

  • svet-kolem-nas-05-05-2022
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře