Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Pan VK komentuje aktuální události na SV (17.02.2024)

  • pan-vk-komentuje-aktualni-udalosti-na-sv-17-02-2024

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Bálek Zdeněk 2024-02-17 14:55
A ještě jeden postřeh. Putin, podle pana VK, umožňuje bombardování Belgorodu a Doněcka, aby tím získal u svého obyvatelstva podporu pro SVO a svoji kandidaturu na prezidenta. Pan VK je zpravodajská veš, on je vyškolen, kdy a s čím vstoupit do hry, co oslabit a jak. Pracuje a zpracovává určitou skupinu lidí, kteří se zajímají, proto musí pouštět i informace, které zapadají do jejich okruhu!
Citovat
#1 Bálek Zdeněk 2024-02-17 14:22
Tak pan VK z Aeronetu okamžitě naskočil na připravenou vlnu, on to tak dělá vždycky, přesně ví, v jakou správnou chvíli vystartovat se svými info!!!. Navalnyj zemřel, protože byl očkován ruským Sputnikem,. Ruský Sputnik je tudíž totéž co Fajzr. Zajímavé, že na to přišel až teď, že informace o zvýšených úmrtích v Rusku doposud nejsou, na rozdíl od Evropy a USA.
Můj osobní názor a přesvědčení je, že to bylo řízeno ze západu a provedeno ruskými zrádci. Všimněte si toho načasování: Po Putinově projevu, který shlédlo přes miliardu lidí, po pádu Avdijevky a před viditelným kolapsem ukr. armády! A všimněte si, jak okamžitě na to hned najel Seznam, ČT, ale to okamžitě proběhlo na celém západě, jako by to bylo dopředu pečlivě připravené!
A poslední otázka: Komu to posloužilo?!! Myslíte, že Putinovu Rusku? Že by se sami takhle poškodili, že jsou tak hloupí?!!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře