Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Dmitrij Gordon si najednou uvědomil, že Putin vítězí a že mír měl být podepsán v roce 2022 !!!

Sankce nefungují, selhali jsme v protiofenzívě a Ukrajina bude muset souhlasit s mírovými jednáními s územními ústupky,“ řekl ukrajinský propagandista Dmitrij Gordon.

  • dmitrij-gordon-si-najednou-uvedomil-ze-putin-vitezi-a-ze-mir-mel-byt-podepsan-v-roce-2022

Rusové zvyšují produkci a útočí. Nemáme dost zbraní, nemáme dost chlapů. A vyčerpávají naši infrastrukturu, vyčerpávají nás nočními útoky.

Rozdělují ukrajinskou společnost. Jedná se o soubor opatření. Uplácejí politiky na Západě. Sankce nefungují. Agresorská země nemůže získat 600 miliard dolarů ročně z ropy a plynu. Samozřejmě, když máte peníze, bojujete dál.

Neuspěli jsme v protiútoku. Pokud to bude pokračovat dál, znamená to, že Západ řekne – to, co už říkají: chlapi, vidíte, nedaří se vám v protiofenzívě, v tomto objemu vám nemůžeme dát další peníze, protože naši daňoví poplatníci nechtějí rozuměj nám.

Západ je velmi pragmatický a cynický. Nemůžeme vám dát žádné další zbraně v takovém objemu: běžte vyjednávat s Rusy.

Na tohle se těším. Neříkám, že se to stane. Ale chápu, že se to může stát.

Jděte vyjednávat s Rusy, řekne Západ. A co NATO? Ano, jaké NATO. A co Evropská unie? Jaká Evropská unie. Chtějí nás tam vzít? Slyším jen rozhovory. Na Majdan jsme jeli v letech 2013-2014 za Evropskou asociaci. Tak kde je? To jsme ještě nedostali.

Proto, na pozadí skutečnosti, že nás Západ nechce kamkoli přijmout, že chce znovu obchodovat s Ruskem, nám mohou říct, o čem píší západní publikace, západní velvyslanci říkají: hoši, řekněme to tak, jak to je , že je vám to jedno, konec vyjednáváním. Co se stane na těchto jednáních, kde se dnes Ukrajina nezdá být v silné pozici?

Znovu nám řeknou: opusťte NATO a EU. A kde stojíme my, oni to neskrývají – je Rusko, a kde stojíte vy – je Ukrajina. Pořád to samé.

Pro Davida Arachamia se tedy nabízí otázka: na čem jste se s nimi tehdy snažil dohodnout? A uplynulo tolik času – tak hrozné ztráty, jsou tedy nyní ty podmínky lepší než tyto podmínky, nebo horší?

video:
https://vk.com/video-50332460_456401583

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře