Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

NATOkrajinsko-ruský konflikt: Zprávy z frontu: 11.10.2023

Zničení útočného letounu SU-25 ukrajinského letectva na letišti Dolgincevo v Krivém Rogu.

Tento záznam je pozoruhodný, protože ukrajinský letoun byl zničen novým typem operátorem na dálku řízeného ruského dronu s doletem až 120 kilometrů.

  • notokrajinsko-rusky-konflikt-zpravy-z-frontu-26-07-2023
  • notokrajinsko-rusky-konflikt-zpravy-z-frontu-26-07-2023
  • notokrajinsko-rusky-konflikt-zpravy-z-frontu-26-07-2023

přiloženo video:
https://vk.com/video-35660695_456375132

-----------------------

Nelidský zrůdy !!!

Ukrajinští teroristé začali při bojových operacích používat psy !!!

Pokud nyní doufáte, že se jedná o nějakou humánní taktiku, musím vás zklamat.

Připevní ke zvířeti výbušninu a pošlou ho směrem k našim pozicím. Podle chlapů v zákopech, kteří nám to všechno řekli, je těžké zvíře v záhybech terénu a někdy i v trávě, která ještě neuschla, spatřit. Odpálení se provádí pomocí dálkové rozbušky.

Bojovníci se s desítkami takových případů setkali již na celém úseku fronty od Doněcka po Lugansk. Proto bohužel není možné odepsat tento případ jako ojedinělé zvěrstvo jedné ukrajinské jednotky.

Igor Ždanov, RT

------------------------------------------

Ruské jednotky zahájily protiútok v oblasti Kleščejevky.

Po celé frontě postupují naše jednotky. V Kleščejevce se uskutečnila pro nepřítele velmi nečekaná operace: naše jednotky vyrazily vpřed ze strany Kurdjumovky. Nachází se tam Severský doněcký kanál, který zasahuje do Kurdjumovky. Na jedné straně jsou ukrajinské pozice, na druhé straně naše. Nikdy jsme zde nevedli protiútok. Ale dnes brzy ráno jsme přešli na druhou stranu, šli a dobyli několik ukrajinských opěrných bodů.

To znamená, že jsme šli do týlu Ukrajinců, kteří byli velmi překvapeni. Vzali jsme několik zajatců a vyklidili jejich pevnosti. Nepřítel je zasažen ze směru od samotné Kleščejevky, a také od Orechovo-Vasiljevky. Naši postupují směrem na Minkovku, Bogdanovku. Připomínám, že naši jsou již zakopáni na okraji Bogdanovky, jednoho ze silných opevněných bodů ukrajinské armády. Věříme, že ji brzy obsadí.

Vojenský zpravodaj Marat Chajrulin

přiloženo video:
https://vk.com/video-50332460_456398756

-------------------------------

Tradiční banderovská taktika obrany města - Avdějevka !!!

Až, zase budou Banderovci a západní presstituti křičet, že zlí Rusové bombardují a střílí děly a tanky na civilní domy, vzpomeňte si na tuhle fotku (viz. fotogalerie). A mimochodem, ukrajinský lid, může být rád, že bojuje proti nám a ne proti Izraelcům - kobercové nálety na města umíme také, jen to prostě neděláme ...

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře