Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z bojiště (02.01.2023)

Dne 2. ledna letošního roku, přibližně ve 22.30 hodin moskevského času, byl ruskou protivzdušnou obranou nad Belgorodskou oblastí zmařen další pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku na objekty na území Ruské federace s použitím raket systému vícenásobného odpalování raket Olcha a dvou sovětských balistických raket Točka-U.

  • zpravy-z-bojiste-02-01-2023
  • zpravy-z-bojiste-02-01-2023
  • zpravy-z-bojiste-02-01-2023

Ruské ministerstvo obrany

foto viz. fotogalerie

2)
Ruská armáda bojuje na přístupech k Časov Jaru, postupuje směrem od Arťomovska.

Výsadkové jednotky, pěchota Severního loďstva a dobrovolníci prolamují jednu po druhé obranné linie nepřítele na severním křídle Arťomovska.

Útočné výsadkové jednotky postupují po dálnici Arťomovsk-Časov Jar a blíží se k němu. Během novoročních svátků obsadili výsadkáři řadu nepřátelských opěrných bodů a zalesněných oblastí.

Námořní pěchota Severní flotily a dobrovolnický sbor pokračují v útoku a krytí Bogdanovky, ničí nepřítele a proráží jeho obranu, dochází k postupu v obci a na křídlech.

Jednotky Jižní skupiny útočí u Kurdjumovky, postupují severně od vesnice a zatlačují VSU zpět za železnici.

"Boje pokračují u Bogdanovky, západně od Chromova, východně od Ivanovskoje a severně od Kleščejevky. Rusové postoupili severně od Kurdjumovky," hlásí nepřátelští vojenští analytici.

Generální štáb AFU v ranním bulletinu oznámil, že ruské ozbrojené síly provedly 10 útoků v oblasti Bogdanovky, Kleščejevky a Andrejevky (ve skutečnosti lžou, v oblasti Kleščejevky a Andrejevky podle bojovníků na místě nyní zatím žádné útoky nejsou)". Jde jen o to, aby mohli napsat, že ukrajinští vojáci něco odrazili ...

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře