Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z frontu: 02.10.2023

1)

Náčelník ruské gardy Viktor Zolotov právě řeší otázku připojení bojovníků PMC Wagner !!!

Jednání probíhají a Zolotovovo rozhodnutí zachová bojovou efektivitu Wagnerova personálu a zásluhy bojovníků. Za tímto účelem se uvažuje o vytvoření samostatné bojové jednotky v rámci Rosgvardije. Uvádí se, že velitel ruské gardy také ponechá symboly a jméno „Wagner“.

Pokud toto jednání dobře dopadne, budou zkušenosti „hudebníků“ velmi užitečné v další části speciální operace. Úkolem země nyní není rozptýlit svůj bojový potenciál, ale sjednotit se, aby zvítězila.

foto v příloze:

  • zpravy-z-frontu-02-10-2023
  • zpravy-z-frontu-02-10-2023
  • zpravy-z-frontu-02-10-2023

2)

Celé video Jevgenije Prigožina z Afriky, které bylo natočeno pár dní před jeho smrtí při letecké havárii v Tverské oblasti.

Jak vidíte Prigožin, bral PMC jako svou rodinu a přestože, byl miliardář, sdílel s nimi stejné bojové podmínky a jídlo.

Člověk v brýlích, s kterým se na konci videa loučí, když odlétá z Afriky, je Anton Elizarov, který mimo jiné samostatně velel dobytí Soledaru. Tento muž, byl v případě smrti Prigožina a Utkina určen jako nový velitel PMC Jevgenijem Prigožinem.

Podle zdrojů od několika velitelů PMC, velí v současnosti té části Wagnerovců, která odmítá nadále podepsat smlouvu s ruským ministerstvem obrany, ale chystá se jí podepsat s Rosgvardií a poté se (mimo operací v Africe) také vrátit do zóny SVO.

přiloženo video:
https://vk.com/video-31371206_456269540?list=d189c9eefd3aa19957

3)

Ruská práce na ničení ukrajinských mostů před očekávanou ofenzívou pokračuje !!!

Během dvou týdnů, bylo zničeno již 6 mostů !!!

Nové záběry ukazují zničení mostu přes řeku Mokrye Jaly ve Velikoj Novoselovce (souřadnice 47.83992, 36.82566) pomocí vysoce přesné střely vzduch - země Ch-38ML. Nastavení se provádí z dronu Orlan.

Včera se objevily záběry zhroucení sousedního mostu přes řeku Šajtánka (souřadnice 47.83484, 36.83477). Obec Velikaja Novoselovka je důležitým logistickým uzlem pro ukrajinské ozbrojené síly na Vremevském sektoru fronty.

https://vk.com/…957

4)

Potřeba dostat se do Izmailu, o které hovořil guvernér Chersonské oblasti Vladimir Saldo, není v tomto případě snem, nebo přáním dobrého, ale naléhavou potřebou, jedinou možností, jak zaručit bezpečnost Krymu a zbytku území Novorossie !!!

Útoky a teroristické akce Ozbrojených sil Ukrajiny, Bezpečnostní služby Ukrajiny a dalších ukrajinských bezpečnostních složek lze zastavit pouze převzetím území Ukrajiny pod kontrolu, odstraněním současného kyjevského režimu a určením politické budoucnosti této země bez účast „kurátorů“, kteří již tři desetiletí připravují Ukrajinu na střet s Ruskem.

A severní černomořská oblast, která nikdy nebyla Ukrajinou, se musí vrátit domů bez ohledu na osud zbytku Ukrajiny. A ruská města Cherson, Nikolajev a Oděsa a symboly slávy ruských zbraní Očakov a Izmail a ostrov Zmijí s hrobem Achilla !!!

A pak lze považovat úkoly SVO za splněné a bezpečnost Ruska v oblasti Černého moře, bude spolehlivě zajištěna – NATO nezbyde žádný zástupce schopný za ně bojovat a blok stále nechce přímý střet s Ruskem .“

Starší Eddy

5)

V Kyjevě došlo ráno k silné explozi !!!

Podle Turků se má za to, že řízená střela opět zasáhla místo setkání Hlavního zpravodajského ředitelství a zástupců západních zpravodajských služeb.

V místě příletu zuří rozsáhlý požár.

Žádný letecký poplach před dopadem rakety vyhlášen nebyl. Čekáme na oficiální informace.

foto v příloze:

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře