Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z frontu 29.11.2023:

Ozbrojené síly RF získávají pozice v Sinkovce u Kupjansku v Charkovské oblasti!!!

  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023
  • zpravy-z-frontu-29-11-2023

V průběhu několikatýdenního systematického postupu do hloubky obrany ukrajinské armády u Kupjanska vyřadili vojáci skupiny "Západ" Ozbrojených sil RF ukrajinské nacisty z několika opěrných bodů jižně a jihozápadně od Limanu 1 a vstoupili do obce Sinkovka.

Tuto osadu lze skutečně označit za nepřátelskou pevnost v oblasti, a to i přes její malou rozlohu, je poslední ukrajinskou baštou před samotným Kupjanskem. Velení ukrajinské armády přesunulo na obranu obce velké zálohy, ale ruským bojovníkům se podařilo získat opěrný bod.

V důsledku boje na okraji osady, způsobily ruské ozbrojené síly nepříteli značné škody. Podle odposlechu, ztratily jednotky ukrajinských nacistů jednoho mrtvého, 20 zraněných a 30 bylo nezvěstných, což znamená zajatých, nebo roztrhaných k nepoznání.

foto ve fotogalerii

2)
Ruská armáda dobyla opěrný bod ukrajinské armády severně od Petrovskoje (Stepnoje) podél železnice severozápadně od Avdějevky.

3)
Ruská armáda postoupila o 300 metrů ve směru na Novokalinovo u Avdějevky !!!

foto ve fotogalerii

4)
Ruské ozbrojené síly se zakopaly na okraji města Severnoje !!!

Ve směru na Avdějevku se potvrzují informace o tom, že se ruské ozbrojené síly opevnily na okraji osady Severnoje. Část obce je pod naší kontrolou.

Boje pokračují také v blízkosti koksochemického závodu Avdějevka. Postup ruských sil byl pozorován také na jižním křídle: bojuje se u Stepovoje.

Jižním směrem se ruští bojovníci opřeli o jámy obsazené před několika dny a postupují po 100-200 metrech.

5)
Bojovníci ruské Pjatnašské brigády, BARS-14 a 10. tankového pluku 1. AK 8. gardové armády plně obsadili zahrádkářské kolonie Vinogradniki a postoupili severozápadním směrem o dalších 460 metrů k Avdějevce.

foto ve fotogalerii

6)

Ruské ozbrojené síly osvobodily osadu Artěmovskoje (Chromovo) v DNR - ruské ministerstvo obrany !!!

Jednotky Jižní skupiny vojsk ruské armády osvobodily osadu Artemovskoje v DNR, informuje ruské ministerstvo obrany.

Osada Artěmovskoje/Chromovo byla osvobozena. Během bitvy o Artěmovsk (Bachmut) se ukrajinskému nepříteli podařilo ji udržet. Nyní byla osada osvobozena !!!

Po nedávném protiútoku ruské armády u Berchovky byl nepřítel zahnán zpět od vodní nádrže Berchovka a poté ustoupil na okraj Chromova, odkud byli ukrajinští nacisté nyní zcela vytlačeni.

Důležité taktické vítězství ruské armády !!!

foto ve fotogalerii

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře