Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: 18.07.2023

Náhlý útok silné obrněné skupiny 8. armády Jižního vojenského okruhu Ozbrojených sil Ruské federace prolomil obranu Ozbrojených sil Ukrajiny v délce 1 km v oblasti dolu Trudovskaja ve směru Krasnogorovku v Doněcké lidové republice.

Včera započatý nečekaný útok s výraznými silami umožnil našim stíhačům výrazně postoupit, naši se prosazují na dosažených liniích a čistí komplex budov u dolu od nepřítele.

  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
  • zpravy-z-ruska-18-07-2023
Nepřítel klade aktivní odpor, včetně provádění rozsáhlého dálkového zaminování našich předních pozic a nejbližšího týlu.
 
Doposud byly všechny pokusy nepřátelských protiútoků zmařeny. Boj stále pokračuje.
 
přiloženo video a mapa v příloze:
 
--------------------------------------
 
Vojáci 6 ruské armády hlásí, že v Charkovské oblasti nadále postupují směrem na město Kupjansk, od kterého je již dělí jen tři kilometry.
 
mapa ve fotogalerii:
 
---------------------------------------
 
Ukrajinci se včera po delší době v Chersonské oblasti opět odhodlali nasadit do boje velký drahý turecký dron Bayraktar.
 
Daleko nedoletěl ...
 
obrázky ve fotogalerii:
 
---------------------------------------
 
Dnešní záběry ze Záporožské fronty. Je vidět zásah dvou ze tří amerických obrněných transportérů Bradley ruským dělostřelectvem (třetí byl o něco později zničen ruským dronem Lancet).
 
V průběhu dnešních bojů, bylo zničeno několik dalších ukrajinských obrněných vozidel a až tři útočné čety ukrajinských vojáků.
 
Boje po odražení ukrajinského útoku opět přešli do dělostřeleckých soubojů. Naši dělostřelci, také ještě likvidují zbytky ukrajinské pěchoty, která zůstala bez těžké techniky uvízlá v zalesněných pásech.
 
přiloženo video:
https://vk.com/…789
 
----------------------------------------
 
Objevilo se nové video ze včerejšího ruského nočního úderu raketami Kalibr na ukrajinský přístav v Oděse. Připomeňme, že Ukrajinci tvrdili, že sestřelili všech 6 Kalibrů, které vystřelila Černomořská flotila a přístavní infrastrukturu vlastně poškodily jen padající úlomky ...
 
No pravda je jak je u většiny ukrajinských prohlášení již zvykem úplně jiná ... Podívejte se sami ... Sledujte video až do konce ...
 
přiloženo exkluzivní video:
https://vk.com/…784

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře