Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: Situace na frontě 19.7.2023

Ukrajinská armáda zahájila dnes večer 19.7. 2023 velkou útočnou operaci na linii Orechovo - Rabotino na Záporožské frontě.

Po masivní ukrajinské dělostřelecké přípravě zahájila ukrajinská armáda útok s velkým množstvím obrněné techniky, včetně amerických obrněných transportérů Bradley a německých tanků Leopard.

  • zpravy-z-ruska-situace-na-fronte-19-7-2023

Na postupujícího nepřítele je vedena intenzivní dělostřelecká palba. Začaly těžké boje. Více podrobností přineseme později.

Váleční zpravodajové Ruského Jara

------------------------------------------

V noci na 19.7. ruská armáda zasadila další velmi silný úder na území Ukrajiny. Letecký poplach se rozezněl prakticky ve všech regionech, ale zvláště silné údery byly vedeny na objekty v Oděské oblasti (více než 20 příletů).

Údery byly kombinované, současně byly použity Gerany, rakety Kalibr, X-22, P-800 Onyx. Proběhly nejméně tři vlny úderů. Na nových záběrech můžeme také vidět některé z následků úderu v přístavu v Oděse, zveřejněné samotnými Ukrajinci.

přiložena videa a obrázky v příloze:
https://vk.com/video-50332460_456393825
 
 
-------------------------------------------
 
Ruská armáda zajala skupinu ukrajinských vojáků v Marince. Podle jejich slov, je na místo přivezli jejich velitelé, vyklopili je tam a hned zase odjeli. Podobný postup je prý u ukrajinské armády běžný, většinou ani nevíte kam a proč vás vezou (pokud nepatříte k privilegovaným neonacistickým praporům).

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře