Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Luňák: Otevřený dopis fanouškovi povinného očkování, presidentu Zemanovi

Vážený pane prezidente,

rádi bychom odpověděli na článek na seznamzpravy.cz potažmo na Vaše výroky v pořadu Partie na CNN Prima News.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-zeman-chce-povinne-ockovani-odpurci-vakcin-se-msti-za-vlastni-bezvyznamnost-183848#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=V2iNvn93y9g-202112191124&dop_id=183848&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kde se již v nadpisu píše: Zeman chce povinné očkování. Odpůrci vakcín se mstí za vlastní bezvýznamnost.Takže opět článek s nadpisem, kde „autorita“ za něco brojí a Ti co nesouhlasí jsou pitomci. Mediální masáž manipulacemi pokračuje.

Zvykli jsme si, ale mlčet pane Miloši už nebudeme. Podle výzkumu viz odkaz zde vyplývá, že proti povinnému očkování je větší část obyvatel….

https://cnn.iprima.cz/pruzkum-cesi-nesouhlasi-s-povinnym-ockovanim-a-jsou-drtive-proti-zavreni-vanocnich-trhu-52424

 

  • lunak-otevreny-dopis-fanouskovi-povinneho-ockovani-presidentu-zemanovi-06-01-2022

Podle Vás jsou bezvýznamní ti, kteří nesouhlasí s Vaším názorem, nebo s názorem předešlé vlády v čele s Vámi podporovaným, prolhaným premiérem, která předvedla naprostý právní chaos?  

Podle Vás jsou bezvýznamní ti, kteří nevěří ve farma firmách a průmyslu „zaháčkovaným“ expertům, kteří v médiích straší pandemii, poradí politikům jak na lidi a figurují ve firmách, které na covidu vydělávají, dováží či distribuují „vakcíny“ ?

Podle Vás jsou bezvýznamní ti, kteří mají vlastní úsudek a poznají klamavou reklamu placenou státem na tečku za covidem, která tečkou není, nebo vidí jak média lžou a informují jednostranně?

Pane prezidente, tito lidé možná vychovali nebo vychovávají více dětí tedy pokračovatelů tohoto národa, než jste vychoval Vy!

Mnozí z nich tady chodí denně do práce i na tři směny, víte to jako že pracují i v noci, aby politici jako Vy mohli blábolit, jednat a nosit se v oblecích – dovolte, abych připomenul Váš výrok z 5.5. 2017, kdy jste řekl, že sedm hodin ráno, je ještě zatraceně noční doba, kdy normální lidé ještě spí.

Viz zde pro osvěžení paměti:

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/349109-zeman-sedm-rano-je-jeste-noc-a-normalni-lide-spi-souhlasite

Mnozí z těchto lidí tady podnikají v potu tváře a budovali či budují firmy, mnozí z nich pečují o nemocné, mnozí z nich čistí lidem brzy ráno i v mrazu kanalizaci, když jim mrznou ruce, mnozí z nich nasazují životy při požárech, mnozí z nich mají i dvě práce a Vy si dovolujete takovéto nehorázné výroky o jejich bezvýznamnosti, zatím co vy i mnozí další politici profesionálně celý život žijete z přerozdělování a ráno Vás na jednání dovezou do terária? Nepostavil jste ani psí boudu, jak říká ten Babiš…

Víte co si myslím? Vy byste se měl stydět! Vaše slova o bezvýznamnosti poloviny lidí jsou ukázkou Vašeho pocitu nadřazenosti a chci Vás vyzvat, přestaňte svým hlasem dělit tenhle lid!

Kdo Vy jste a co si o sobě vůbec pane prezidente myslíte, že jste polobůh z hradu? Prezident má reprezentovat lid, stát a národ. Co děláte VY?

Vy předvádíte celý život pití a cigarety, nevyčítám Vám to, každý ať si dělá co uzná pro sebe za vhodné, ale zaráží mě, že nám najednou chcete doporučovat a víte, co je pro nás ve zdraví dobré? VY? Několikrát očkovaný ze skleněného terária?

Velice dojemné pane Miloši, opravdu, slzu jsem si utřel…

Tato Vaše náhlá starost má pro nás níže podepsané cenu shnilé brambory! Vám nevadí Mynář bez bezpečnostní prověrky, VY předvádíte ohýbání zákonů a ústavy kdy a jak potřebujete, ale povinné očkování byste pro nás zavedl a odpůrci jsou bezvýznamní – neuvěřitelné…

Víte, něco Vám řeknu, dva roky jste mlčel, nevystoupil jste snad co pamatuji s jediným hřejivým, stmelujícím či uklidňujícím státnickým projevem, neukázal jste lidu pochopení, zatímco  mnohým živnostníkům krachovaly firmy a životy, vláda nechala prodávat veliké obchoďáky a malé obchody zavřela, nechal jste se ve své velikosti v těch časech slyšet, že umělci tvořili nejlepší díla v hladu, Daniel Hůlka Vám vrátil dokonce vyznamenání, také to leccos značí.

A teď i Vy budete namísto uklidňování lidu přilévat benzín mezi již tak dost znesvářené strany lidu? Vyzývám Vás k omluvě! Vím, že to vy moc neumíte, historie to již ukázala, vy jste totiž neomylný prezident, který vlastní chybu neuzná, neumí, nechce, nebude, protože jste prezident.

Vidím u Vás a je mi to líto, úpadek Vaší mysli a soudnosti.

Víte, možná by bylo lépe, kdyby jste mlčel i nadále! Opravdu, buďte prosím raději zticha pane prezidente, vykašlete se na to  a nemelte kraviny typu:

„Jsem jako jeden z mála zastáncem povinného očkování. Můj argument je velice prostý: u nás je povinné očkování proti celé řadě nemocí. Když tedy přidáte k tomu setu nemocí ještě covid, tak se nic hrozného nestane.“

Pane prezidente, prosím nastudujte si nejprve fakta, tyto klasické vakcíny se kterými to Vy i Babiš srovnáváte byli na úplně jiném principu.

– tato „vakcína“ je nyní ve třetí fázi zkoušení“

– podívejte se na video s paní Pekovou

– víte kolik mrtvých je v Evropě po vakcinaci tou bezpečnou vakcínou po které již nikdo nikoho nenakazí a nikdo neonemocní, jak řekl bývalý ministr pan Blatný???

– je zneklidňující, že lékařům jsou mazány blogy za názory a profesor Pirk uvedl, že jemu a docentu Šmuclerovi kvůli jinému názoru nějaký jiný profesor navrhl na vědecké radě vlády MZČR odebrat profesuru a docentu Šmuclerovu docenturu – to je naprosto skandální

– vyplouvají na povrch neskutečné informace o nemožnosti odstoupení od smluv s farmaceutickými firmami nebo o tom, že firmy, které sem prodávají „vakcíny“ za mnoho miliard nenesou žádnou odpovědnost, odpovědnost za vedlejší účinky nese stát, potažmo daňový poplatníci

– očkuje se zastaralou vakcínou na mutaci alfa, nastupuje pátá mutace Omikron

– televize a mnohé další sdělovací prostředky s výjimkou CNN Prima informují jednostranně, nevyváženě, provládně a od rána do večera lidi straší

– očkuje se v obchodech bez znalosti anamnézy a stavu pacienta

– neočkovaní jsou vydírání, diskriminování, znevýhodňováni v zaměstnáních a jejich zastánci z řad odborníku mnohdy dehonestování  

– víte kolik nervových paralýz je již ve světě?

– ručí nějaká z těch firem za vedlejší účinky těch bezpečných vakcín?

– zaručí se za bezpečnost očkování tenhle stát, kde byl v čele vlády pár dnů zpátky prolhaný Babiš nebo ministr Vojtěch, který tvrdí, že očkování je dobrovolné, nebo paní Schillerová, na kterou je podáno trestní oznámení za útisk institutem Prolibertate, nebo za to bude ručit pan prezident ČLK Kubek, který tady rok straší všude kam ho pozvou, dehonestuje koho může slovem antivaxer a diví se, že jsou na něj lidé naštvaní, radí vládě co má dělat a nakonec v rozhovoru s panem profesorem Beranem řekne, že tomu nerozumí – těmhle šaškům máme věřit?

– proč jste se již nezeptal čínského prezidenta, jestli nemůže ta jejich laboratoř za těch více jak 30 tisíc mrtvých, které tu máme, když je to takovej Váš kámoš? Možná by to bylo lepší gesto jak pivní kelímky se svíčkami na hradě…

– zmínil jste, že za povinnou vakcinaci se přimlouvala předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, také nezapomeťe zmínit, že její manžel je ve firmě, která se zabývá vakcínami a jsou napojeni na výrobce vakcí Pfizer

– víte vůbec, že tady po dvou letech není jednotný medikační postup, jak covid léčit? Ne, jako jediné řešení je brána vakcinace…

Možná byste také mohl říct, že vláda asi nemůže lidi přesvědčit k čemu chce, když pan Babiš, premiér vlády která skončila lže i ze spaní! Víte, spousta lidí je chytrých a prostě lhářům, kteří jsou dlouhou dobu vyšetřováni policií, kážou vodu a pijí víno, chtějí aby lidi cokoli dodržovali a sami jsou mistři právních kliček a všem se smějí, druhé označují za dezinformátory a sami lžou a přísahají u toho na smrt svých dětí, takovým to lidem prostě nevěří, obzvláště když ta špína prosakuje….

Připomeňme si některé lži pana Babiše:

– očkování nebude povinné

– očkované nebudeme zvýhodňovat

– nebudeme lidi dělit na skupinu očkovaných a neočkovaných

– nebudou žádné covid pasy

– čapí hnízdo vlastní nějací právníci

Víte, udělal byste možná lépe, kdyby jste zkrátil řetěz Ovčáčkovi, ať opilý po nocích neotravuje taxikáře a vyrazil Mynáře, který nemá bezpečnostní prověrku, než říkal co je dobré pro nás. Zameťte si pane prezidente nejprve před vlastním prahem a pak vykreslujte polovinu národa jako bezvýznamné lidi.

Vojtěch Luňák

Články vyjadřují osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem strany, pokud není uvedeno jinak.

zdroj - https://www.svobodni.cz/aktuality/lunak-otevreny-dopis-fanouskovi-povinneho-ockovani-presidentu-zemanovi/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře