Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

V. Vítová / ANS / Demonstrace za mír a svobodu Plán ČR na 1. místě, Praha 6. 5. 2023

Vážení přátelé!


Hlavním heslem naší dnešní demonstrace jsou slova MÍR a SVOBODA.

Svoboda je možnost rozhodovat a jednat podle své vůle a svědomí a nést za to odpovědnost.

Podle všech filosofů starověku – až do nedávné minulosti platilo - že každý vždy vlastní sám sebe (své tělo) a je tedy odpovědný za veškeré své jednání a za vlastní svobodnou volbu.

  • v-vitova-ans-demonstrace-za-mir-a-svobodu-plan-cr-na-1-miste-praha-6-5-2023

V současné postmoderní – tedy naprosto zvrácené a nepřirozené společnosti – ale nelze hovořit o svobodě v klasickém slova smyslu, protože je nám předkládána jen zvrácená podoba svobody.

Tzv. odborníci nám vykládají, že například nezletilé děti si mohou nevratně chirurgicky a chemicky nechat změnit pohlaví a rodiče do toho prý nemají co mluvit. Ty děti prý mají svobodu rozhodnout se nechat si zmrzačit své tělo – pod falešným nabádáním tzv. odborníků a pod falešnou rouškou svobody.

Nejen světoví politici, ale i naši parlamentní a vládní politici se snaží změnit obsah slova SVOBODA. Snaží se změnit podstatu člověk, podstatu lidskosti, podstatu svědomí a nahradit vše svými příkazy, omezeními a požadavky, které nemají se svobodou jednotlivce vůbec nic společného.

Formální občanské svobody nemají cenu pro člověka, trpícího nouzí, útlakem, vyhrožováním a vykořisťováním.

Naopak nyní je ve vládním kurzu opak svobody – tedy donucení!

Vláda a parlament se nás za pomoci ekonomického tlaku, za pomoci médií, za pomoci policie a soudů snaží donutit k tomu, abychom měli strach svobodně projevit svoji vůli a svoje názory. A přeje si, abychom tak nečinili, abychom se obávali jejich trestů.

My, zde přítomní, navzdory vládě vyslovujeme následující TŘI požadavky.

 

  1. Požadujeme, aby naše vláda a parlament podporovaly MÍR, ne válku!

Slovo MÍR je prastaré – je svědkem celé lidské historie. Pochází ze staroslověnštiny, kde již tehdy toto slovo označovalo také celý svět, klid a harmonii.

Nyní – v rámci totálního úpadku kultury a lidství - je však zesměšňováno stejně, jako vše pravdivé a vznešené.

 

  1. My, zde přítomní, požadujeme proto okamžité podniknutí kroků k co nejrychlejšímu vystoupení z EU a NATO, které jsou vzájemně personálně, finančně a organizačně propojeny.

Je totiž prokazatelné, že členství naší země v NATO a Evropské unie je z hlediska odborné analýzy vnějších a vnitřních bezpečnostních hrozeb tou největší hrozbou pro Českou republiku.

Činnost NATO a EU, a především pak USA - a jejich úkolování zemí NATO a EU - je hlavním pohonem pro existenci všech ostatních hrozeb, které ovlivňují život v naší zemi. Dnes je to v prvé řadě ohrožení míru.

  1. De facto tajně, za zády obyvatel – a to nejen ČR – vznikla v rámci NATO tzv. Bukurešťská devítka, což je vojenský pakt založený roku 2015 i v Rumunsku. A s tím samozřejmě souvisí i tzv. Obranná smlouva mezi ČR a USA.

Členy B9 jsou Bulharsko, Česká republika, Estonsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko a Slovensko. Tedy bývalé socialistické země, které mají jít v rámci NATO do bojů proti Ruské federaci. V podstatě se jedná o území tzv. Mezimoří.

Bukurešťský pakt, byl podepsán v roce 2015, kdy byl prezidentem Miloš Zeman, premiérem Bohuslav Sobotka (předseda ČSSD), ministrem zahraničí Lubomír Zaorálek (za ČSSD) a ministrem obrany Martin Stropnický (za ANO).

Krátce poté, co v roce 2014 proběhl převrat na Ukrajině, který byl podporovaný USA a EU, vlády bývalých socialistických zemí uzavřely vojenský pakt a dohodly se, že v případě útoku na Ukrajinu, poskytnou vojenský materiál a všechny nezbytné prostředky, včetně vojáků, na tzv. ochranu Ukrajiny. A to již v roce 2015!

Bukurešťská devítka „ochotných“ vznikla jen proto, aby NATO samo nemuselo vstoupit do válečného konfliktu s Ruskem. Proto byl vytvořen ochranný val států, které mají být ve válce s Ruskem obětovány.

Takže zatímco státy Bukurešťské devítky budou nárazníkovým pásmem a mají dodávat vojáky a krev, zbylé státy NATO budou Ukrajině dodávat peníze a zbraně.

Dne 22. února 2023 se představitelé států B9 setkali na summitu ve Varšavě s prezidentem Spojených států amerických Joe Bidenem a generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem. Ve společné deklaraci, kterou přijali, se dohodli, že se v případě ohrožení vzájemně podpoří.

Text deklarace označuje Rusko za nejvýznamnější a přímou hrozbou pro bezpečnost spojenců a slibuje další podporu Ukrajiny s cílem obnovit její mezinárodně uznávané hranice.

A dále účastníci – včetně českého premiéra P. Fialy – požadovali po NATO posílit vojenskou přítomnost v našich zemích. B9 tedy byla vytvořena proto, aby státy v ní byly obětovány v nekonečné a vysilující válce s Ruskem, zatímco zbylé státy NATO se přímo od tohoto konfliktu budou distancovat a maximálně dodají ty zbraně a peníze.

Jinými slovy Česká republika by měla být obětována, a to je něco, čemu musíme v každém případě zabránit.

A proto:

My, účastníci demonstrace za mír a svobodu, požadujeme jednoznačně okamžité odstoupení ČR od Bukurešťské devítky!

A jsme rozhodně proti schválení tzv. Obranné smlouvy mezi ČR a USA. Žádáme poslance PS PČR, aby s touto smlouvou, která zbavuje naši zemi samostatnosti a svéprávnosti, a která by měla umožnit v budoucnosti vybudování základny nebo objektu pro americké ozbrojené síly na českém území, v žádném případě nesouhlasili! Žádáme, aby ji jednoznačně odmítli!

 

Děkuji Vám za pozornost.

 

Praha 6. 5. 2023 Vladimíra Vítová, předsedkyně ANS

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře