Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Amerika v roce 2012:

 

Nedávno americký nejvyšší soud rozhodl, že policie ve Spojených státech může prohledat každého, koho zatkla. Nezáleží na tom, proč vás zatkli, stačí pokud mají podezření. Nejvyšší soud dokonce řekl, že můžete být prohledán, pokud jste byl zatčen za dopravní přestupek. Každý druh vězení to bude dělat. Jakmile budete zatčeni, pokud policie bude vás chtít vysvléknout ze šatů a vidět vás nahého, nemůžete nic dělat.

 
  • amerika-v-roce-2012

Vzhledem k tomu, že 13 milionů Američanů jde do vězení na nějakém místě každý rok, je to velmi děsivá věc. Představa, že všichni jsme "nevinní, dokud není prokázána vina", se rychle stává minulostí. Díky Nejvyššímu soudu je nyní pro policii legální, aby vás vysvlékli a prohledali, kdykoliv chtějí. Všechno, co musí udělat, je najít nějakou záminku k zatknutí. A s ohledem na skutečnost, že téměř vše je v Americe nezákonné, není to tak těžké. V Americe už nemusíte udělat nic špatného, abyste mohli být zatčeni. Mohou vás zadržet proto, že nemáte psa na vodítku.

Amerika se stává v roce 2012 stále více velmi temným místem. Bohužel - jen velmi málo lidí se ozývá na obranu svobody.

Američané nejsou chráněni před nepřiměřeným prohledáváním podle americké ústavy? Koneckonců, 4. dodatek ústavy říká následující .... „Právo lidu být v bezpečí proti nepřiměřeným prohlídkám a zabavování věcí, nesmí být porušeno a žádné rozkazy nesmí být vydány a to zejména v popisu míst a osob, které mají být prohledány, nebo věci, které mají být zabaveny.

Bohužel, dnes se ani Nejvyšší soud zřejmě nestará o americkou ústavu. V  "nové Americe" nemáte žádná práva. Místo toho vám vláda dává omezený počet "výsad", že se můžete kdykoli odvolat.

Jak to vypadá, ukazuje příběh o muži jménem  Albert Florence, který byl zatčený za nezaplacení pokuty, kterou ale už zaplatil . Nezdálo se, že by policii na skutečnosti, že  je nevinný, příliš záleželo. Drželi ho ve vězení šest dní. Díky CNN, která všechno popsala, se lidé dozvěděli, jak to vypadalo. Soudní záznamy ukazují, že Florence byl vystaven vizuálnímu prohledávání tělesných dutin. Ve vězení byl držen šest dní, než byl přemístěn do nápravného zařízení v Newarku, kde jak tvrdí, byl vystaven ještě horšímu zacházení. „Stál jsem před policejními strážníky, přikázali mi zvednout své genitálie, otočit se zadkem, prohnout se, roztáhnout si zadek rukama a zakašlat. Cítil jsem se ne méněcenný, či ponížen, cítil jsem se jako zvíře“.

Také se divíte, že je něco takového možné? Vidíte, to jsou akty totalitní vlády. Totalitní režimy rády odlidšťují a ponižují své "vězně" tím, že je svlékají donaha. Takže když ve Spojených státech zavedli tento druh chování úřadů, měli být lidé velmi znepokojeni. A když vidí, že Nejvyšší soud USA dává schvalovací razítko k takovému druhu činnosti, měli by být na pozoru. Zpočátku to bylo chování k válečným zajatcům v zámoří, ale teď zjistili, že to bude legální pro každého člověka, který je zatčen v USA.

Někteří můžou tvrdit, že když to nechcete podstoupit, nemusíte páchat trestnou činnost. Ale v roce 2012 je téměř vše v Americe zločin. Chlapík, který si na policii musel roztahovat zadek, jen překročil rychlost.

Ani ve svém domě nejste bezpečni. Když k vám vtrhne policie, najde tisíc věcí, které nesmíte doma mít nebo dělat. Tak vás může zatknout a už v tom jedete. Tisíce bytových domů v New Yorku se přihlásily k programu Halls, který umožňuje policistům volný pohyb na chodbách bytových domů a zastavit každého, koho chtějí, z jakéhokoliv důvodu. Pokud žijete v takovém „čistém“ domě Halls, nemůžete ani jít ven s odpadky  bez průkazu totožnosti. Jinak se vystavujete nebezpečí zatčení se všemi následky, které popisuji. Mnohé z věcí, které se provádí v této zemi právě teď ve jménu "bezpečnosti", jsou naprosto ostudné . 

Každý, kdo nevěří, že by policie dělala takové věci, se mýlí. Ve skutečnosti jsme to již viděli na mnoha příkladech po celé zemi. Naposledy to byla jedna skupina žen od Occupy Wall Street, která byla nedávno prohledávána policií dokonce dvakrát (aby se mohli všichni podívat). Ony nedělaly nic špatného a neměly nikdy být zatčeny, ale to nebránilo tomu, aby nebyly svlečeny do naha a prohledávány policisty - muži.

Amerika překročila velmi nebezpečnou čáru jako národ. Dostala se do bodu, kdy sexuální ponížení je standardní donucovací technikou. Nedávno napsala Naomi Wolf  podrobný článek, jak použití sexuálního ponižování se jako řídící techniky neustále rozšiřuje v posledních letech ....

Paranoidní sledování vykazuje značnou vůli zasahovat občany sexuálně. Je tu sexuální zneužívání vězňů v Bagramu - Der Spiegel uvádí, že "bývalí vězni hlásí případy ... různých forem sexuálního ponižování. V některých případech vyšetřovatel třel svůj penis po tváři zadrženého. Jiní vyšetřovaní byli znásilněni holemi nebo běžnou je hrozba análního sexu ". Tam byl také izolován a svlékán Bradley Manning v samovazbě. 

Co se to na světě děje? Kdy to přijde k nám? Už dnes je to někde běžné při nastupování do letadla. Jsou již stovky stížností, kdy TSA (kontrola na letišti) se konkrétně zaměřuje na prohledávání atraktivních žen, včetně jejich tělesných dutin. Je to politika donutit americké cestovatele jít přes stroje, které ukážou genitálie s obrázky tak dokonalými, že to nazvali "pornoscanner".

A teď nám říkají, že musíme obětovat osobní důstojnost pro vyšší dobro. Všichni jsme byli upozorněni, že "národní bezpečnost" je trumfem naší svobody. Z Ameriky se rychle stává společnost, kde neexistuje žádné soukromí a kde jsou občané pravidelně odlidšťováni a ponižováni.

Američtí policisté budou moci brzy používat bezpilotní letadla nejen pro dohled, ale i pro útočnou akci. Tyto letouny budou vybaveny gumovými projektily a slzným plynem.

Bohužel, mnoha lidem to nevadí a proto  Nejvyšší soud USA právě vzhledem k tomu, dal policejním oddělením po celé zemi zelenou se svlékáním občanů kdykoliv chtějí. Touto cestou se více a více dostávají na úroveň komunistické Číny, Severní Koreje nebo nacistického Německa.

Pozn.  Jestli se to děje v Číně nebo Severní Koreji nejsou informace. Ale Hitlerovo Německo něco takového neprovozovalo.

Ach, jak hluboko si klesla, Ameriko !

Michael

zdroj:Endofamericandream.com

Překlad:Josef Vít

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře