Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Celosvětový pochod proti MONSANTU - Praha + Bratislava - 25.5.2013

V Praze pochod začíná ve 14:00 hodin na Palachově náměstí, pokračuje přes Karlův most, Malostranské náměstí až k ambasádě USA. V Bratislavě je start v ten samý čas, zde je trasa pochodu následující: Námestie SNP – Poštová – Obchodná – Michalská – Ventúrska – Hviezdoslavovo námestie – Mostová - Ministerstvo životného prostredia (Námestie Ľudovíta Štúra) – Vajanského nábrežie – okolo UK – Ministerstvo pôdohospodárstva (Dobrovičová ulica).

  • celosvetovy-pochod-proti-monsantu-praha-bratislava-25-5-2013

"Událost je vytvořena zejména pro lidi, kteří mají zájem zůčastnit se pochodu proti nadnárodní společnosti Monsanto, a to jako součást celosvětové akce, http://www.facebook.com/MarchAgainstMonstanto, která se bude konat na několika různých místech po celém světě.

Pozvání platí jak pro odpůrce GMO potravin, tak pro lidi, kteří by se chtěli dozvědět víc, popřípadě se seznámit s podrobnostmi, proč proti této společnosti vzniká odpor markantních rozměrů (celosvětově)."

The fight for our food!! - Boj za naše "jídlo"!

Událost na FB pro Prahu: https://www.facebook.com/events/456119527796751/

Více informací a užitečných doakzů najdete zde: http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=celosvetovy-pochod-proti-monsantu-bratislava-25-5-2013&cisloclanku=2013050075

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře