Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Interview z roku 1981

Jacques Atlali: "Začneme se staršími lidmi, protože jakmile lidé přesáhnou 60-65 let, žijí déle než produkují a to vyjde společnost draho. Pak slabí. Pak zbyteční, kteří společnosti nic nepřinášejí, protože jich bude vždy více. A především hloupí. 

Eutanázie bude ve všech případech muset být základním v našich budoucích společnostech. Nebudeme je popravovat, ale zbavíme se jich tím, že je přinutíme věřit, že je to pro jejich vlastní dobro. Přelidnění, které je většinou zbytečné, je z ekonomického hlediska příliš nákladné.

Sociálně je také mnohem lepší, když se lidský stroj náhle zastaví, než když se postupně zhoršuje. Ani my nebudeme moci otestovat miliony a miliony lidí na jejich inteligenci, na to si můžete vsadit. 

  • interview-z-roku-1981
 
Chystáme se něco najít či způsobit, pandemii zaměřenou na určité lidi, skutečná ekonomická krize nebo virus, který útočí na staré nebo tlusté, na tom nezáleží. Slabý tomu podlehne, vystrašení a hloupí tomu uvěří a nechají se ošetřit. Postaráme se o to, aby léčba byla řešením. Výběr idiotů se zlikviduje sám o sobě. Jdou na vraždu z vlastní vůle."
 
Na internetu se objevil tento názor: "Ztratili jsme pud sebezáchovy, ztratili jsme soucit, nemáme vizi, jen přežíváme. Ztratili jsme radost, ale získali jsme zatvrzelost, cynismus a zhloupli jsme, i když máme víc vysokoškolských lidí. Ztratili jsme schopnost hodnotit náročná umělecká díla, ale dokážeme se bavit na prostoduchých, vulgárních narážkách. Ztratili jsme moudrost a úctu našich předků ale získali jsme přehnanou a falešnou korektnost, která nás dovedla ke krachu.
 
V Orwelově románu byla čtyři ministerstva: ministerstvo lásky, kde se mučilo, ministerstvo míru, kde hlavní propagandou byla válka, ministerstvo pravdy, kde se přepisovaly dějiny a ministerstvo hojnosti, kde se šířil hladomor. Heslo bylo: válka je mír, otroctví je svoboda, nevědomost je síla. Jako dnes- Bandera a Šuchevič jsou hrdinové a dobro,
 
Hitler a fašismus jsou zlo. To jsou ale paradoxy. Vláda, která byla zvolena z vůle lidu, tvrdí, že nemá peníze, ale na zbraně peníze má.
 
Odmítli jsme zlou ruskou ropu a ted ji překupujeme přes prostředníka třikrát dražší. Nepodíleli jsme se na koloniální politice sedmnáctého až devatenáctého století, ale platit bychom ze solidarity měli, protože jsme partnery EU.
 
Co je nám po tom, že Francouzi vykořistují Afriku dodnes, a ted se diví, že je Nigerijčané vyhnali. Co je nám po tom, že migrace zaplavuje Evropu, a my jsme bezmocní, ale korektní.
 
Sankcemi trpíme víc jako ten, proti komu jsou uvalené. Nedodržují se Minské dohody, Ukrajinci ruského původu naříkají, při potlačování těchto separatistů zahynulo třináct tisíc civilistů.
 
Mírová smlouva v Istambulu byla na spadnutí, ale po příchodu Johnsta nic neplatilo.
 
Azovští fašisté upálili padesát lidí v Oděse, ale "zlí" Rusi zaútočili na "mírumilovnou" Ukrajinu.
 
My Evropané jsme nekorektní, nehájíme demokratické principy jedním meřítkem, jsme farizejští a neupřímní. Čí je to vina? Moje. Protože jsem nebyl dostatečně důrazný. Málo jsem upozornoval na zárodky tohoto šílenství, málo jsem burcoval, málo vysvětloval.  
 
Král může pohybovat pěšákem. Bude-li s tebou pohybovat kdokoli, o své duši budeš rozhodovat sám, i kdyby to byli králové či vládci.
 
Když se postavíš před Stvořitele, nemůžeš říkat-jiní mi přikázali dělat to či ono. To byl citát z filmu L.Scotta. A co vy?" Marek Ťapák. 
 
Definice psychopata: Nemá strach. Udělá cokoli. K lidem se chová spotřebitelsky. Když je potřebuje, hýčká si je, když je nepotřebuje, odhodí je. Když mu překáží, klidně je zruší. Je to rozený vůdce stáda. Nemá strach, je charismatický, přesvědčivý, prolže se vším. Dokáže být milý, že mu nikdo neodolá, uvnitř je ale chladný, bezcitný, krutý a nelaskavý. Chybí mu i přiměřená porce ostatních emocí, takže vyhledává a miluje riziko, sex a hlavně moc. Aby jí dosáhl, není mu nic cizí a není mu nic svaté. Získává tak obdiv plných dvou třetin populace se stádním charakterem čapkových ovcí, které bečí: "třeba na jatka, jen když nás vedou."
 
V antice se proslavil jako největší gauner Sysifos, po kterém si vzal jméno spolek našich "vědců". V dramatu je to Richard III. a v našem státním aparátu je to nespočetné hejno představitelů. Nebudu je jmenovat, abych jim dělal reklamu, ale budeme je volit znovu?" Mudr Ratkin Honzák. 
 
Kateřina Konečná  k návrhu rozpočtu na příští rok: "Růst na školství nepokryje ani inflaci. Místní rozvoj je mínus 7,5, doprava mínus 9 miliard, průmysl a obchod mínus 14 miliard kč. 
 
EK přijímá nařízení, které umožní nadále dovoz ukrajinského obilí do EU s vyjímkou Polska, Maďarska, Rumunska, Bulharska a Slovenska. Tyto země se bránily, dobře vyjednávaly v Bruseli, a vyjednaly si zákaz dovozu na jejich území. Hejkal, česká vláda a ministr zemědělství na to rezignovali. Brusel navíc rozdělí těmto pěti zemím sto milionů euro jako odškodné za dopady těchto dovozů!
 
V  České Skalici nepouští do nočního klubu Ukrajince, protože každý víkend způsobují rvačky a ničení podniku. 
 
Máme 400 generálů a stojí nás to ročně tři čtvrtě miliard kč.
 
V Maďarsku schválili zákon na ochranu národní suverenity. 
 
OSN konečně uznala masové mučení Rusů na Ukrajině. OSN schválila humanitární příměří v Gaze. 153 zemí bylo pro, jen Nutela podpořil okupanty a vraždící sionisty. 
 
Za trestnou činnost migrantů v Rusku je automaticky okamžitá deportace. "Krutý diktátor" se nezapře. Tak má vypadat demokracie a suverenita národa!
 
Černoška z našich daní dala Ukrajině vojenský materiál za víc než 100 000 000 000 , slovy sto miliard kč. Kdyby byla hmotná odpovědnost politiků, byla by z ní bezdomovkyně. 90% voličů odpovědnost politiků odmítá!
 
Nutela zaručuje, že příští rok se ekonomika zlepší natolik, že se budou zvyšovat platy. Chocholoušku...
 
Nutela fanaticky věří, že příští rok se zlevní a že bude líp. Není schopen pochopit, že základní problém drahoty všeho je v elektřině. Dokud se nevyřeší levná elektřina, nic se nemůže zlevnit. Příští rok prý se ukáží klady jejich ekonomiky...Nikoho nenecháme padnout.
 
Sklárna, která přežila obě války i EET, skončila. Sklárna vyvážela slavné české sklo po staletí do celého světa. a byla oceněna UNESCO!!! Neměl by za to někdo sedět?
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 nowak 2023-12-20 17:46
Milý pisateli tohoto článku. A co když toto vše, toto zlo co se děje má nějaký význam!!??!!
Ano, jsme jen krátce na tomto světě, ale duše člověka jde pak před soud. Ne lidský, zkorumpovaný, zaplacený penězi. A "tam" jsou tři cesty. A slib "živého, pravého Boha", že nás podle našich skutků (ne podle zjevu či barvy pleti) bude soudit!!!! A to mi můžete věřit. A podle toho co se děje, vidíme, že jsme zkoušeni, na čí stranu se dáme a zažijeme i jiná znamení.
Citovat
#1 Jaro Jaroslav 2023-12-20 01:02
Skrátim celý článok do jedneho mena: " ŽIDOKRACIA"!!!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře