Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Proč je většina lidí chudá..

  • nezamestnani
V předchozím článku jsem psal, proč je většina lidí chudá. Psal jsem o nezávislých pánech a závislých otrocích-občanech-zaměstnancích. Můj článek sklidil určitou kritiku a já už vím proč. S odstupem času jsem si uvědomil že můj článek nevysvětlil přesně proč je většina lidí chudá ale proč se většina lidí stane zaměstnancům-občanům-otrokem.

Pravou příčinou proč je většina lidí chudá je ten že se stanou zaměstnanci na celý život! Právě toto rozhodnutí je od začátku předurčuje být chudými. Oni si to vyberou schválně proto, že se neumějí kontrolovat a jsou závislí. Je nutné si to vědomě uvědomit, protože kde není problém není ani řešení.

Takže teď když už po mém prvním článku víme proč si závislí jedinec vybere na celý svůj otrocký život zaměstnání pojďme si vysvětlit proč vás zaměstnání udělá nejchudším otrokem v systému. Je to z toho důvodu že zaměstnavatel si nechá veškerý zisk a zaměstnanci vyplatí minimum. Zaměstnanec kdyby netrpěl zbytečnými závislostmi by mohl jednoho dne říci: "S touto prací nekončím končím s tímto místem a jdu dělat totéž ale pro sebe a budu to stejně prodávat bezkonkurenčně, jako to teď dělá můj zaměstnavatel.Budu zaměstnavatelem a zaměstnám sám sebe! Doposud jsem tu pracoval abych se učil "Je až komické jako zaměstnanci usilovně dělají na zaměstnavatele nadávají na ně,j no poslušně vždy všechno udělají a část naspořené výplaty utratí na své ego nebo chemickou závislost. Tato část zbývající výplaty by mohla být investována do znalostí jaké zaměstnavatel běžně ví. No otroctví a závislost má u zaměstnanců vždy přednost.

Zaměstnanci-otroci jsou poměrně novým jevem. Zaměstnanci jsou nový fenomén. V zemědělském věku byli lidé většinou podnikatelé. Skoro každý něco vyráběl nebo nabízel služby. Člověk byl zaměstnavatelem a zaměstnancem v jedné lidské kůži. Minulost je důkazem že zaměstnanec může být zároveň i zaměstnavatelem.

Část obyvatelstva se dívá na současný vývoj zaměstnance přes konspiraci ale ve skutečnosti nezávislí zaměstnavatelé loví ovečky závislých občanů do otroctví zvaného zaměstnání které je zbytečné neboť zaměstnavatel může být i zaměstnanec zároveň. Tato jednota je nutná pro každého člověka který chce být svobodný. Nyní vám už nepomohou výmluvy že je to nemožné protože historie je důkazem že je to možné. Hlavní je vzdělání a neposlouchejte rady od otroků že Kiyosakiho knihy jsou nemožné. Vždyť co je na tom nemožné zavést si do svého osobního života jednoduché účetnictví abyste měli přehled o svých příjmech, výdajích, aktiv, pasiv? Co je nemožné na aktivech věcech které vám přinášejí peníze? Co je nemožné na pasivech věcech které vám odnášejí peníze? Výplata zaměstnance je určena nabídkou a poptávkou po otrocích za minimální peníz. Pokud bude v ekonomice nezaměstnanost, výplata zaměstnance bude pouze otrocká. Tento ekonomický fakt způsobuje chudobu u většiny zaměstnanců-otroků. Máme tu nabídku, poptávku po práci a nabídku, poptávku po službách a produktech. Zaměstnanec vždy bude uvězněn v první části a nikdy nebude sklízet úspěch za práci, kterou provede. Jedině zaměstnavatel získává z nabídky, poptávky po výrobcích a službách. Nejlepší možnost jak přeměnit špatnou situaci na dobrou je ze zaměstnance se proměnit na zaměstnavatele a začít zaměstnavatelem konečně konkurovat!

Doufám že každý pochopil že nepíši o rychlém zbohatnutí ale pouze o tom že každý zaměstnanec má šanci svému zaměstnavateli začít Konkurovat!

zdroj: http://dolezite.sk/Preco_je_vacsina_ludi_chudobna_Pravda_do_oci_2_cast_21.html#ixzz1ypQ0GiAe

http://ers.blog.cz/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře