Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Konopné slavnosti - Cannafest 2013

Konopné potraviny, kosmetika, stavební materiály, konopné pivo a bohatý doprovodný program. To vše jste mohli vidět o uplynulém víkendu na mezinárodním konopném veletrhu na pražském holešovickém výstavišti - Cannafest 2013.

  • konopne-slavnosti-cannafest-2013

Letošní již čtvrtý ročník konopného veletrhu se zpočátku nesl v duchu lehké nervozity a vzrušení.
Počátkem minulého týdne totiž začaly po České republice policejní zásahy v tzv. growshopech, tedy prodejnách s potřebami pro pěstování rostlin. Nabízela se tedy otázka, zda tyto události nějakým způsobem ovlivní veletrh, či nikoliv.

Nakonec se však ukázalo, že obavy se naštěstí nenaplní, a veletrh úspěšně proběhl bez jakýchkoli problémů. Většina lidí zůstává věrná přirozené touze po informacích a poznání o této vzácné a takřka zázračné rostlině, tedy o konopí.

Návštěvníci měli možnost ochutnat množství konopných produktů od konopných semínek, konopného oleje, čaje až po konopnou zmrzlinu, sýry nebo výtečné konopné pivo. Kromě konopných potravin a konopné kosmetiky se lidé měli možnost seznámit například se stavebními materiály z konopí.

Připraven byl také bohatý doprovodný program v podobě přednášek předních českých i zahraničních odborníků.

Ať už jste se veletrhu zúčastnili, nebo ne a zajímáte se o konopí a jeho přínos nebo chcete podpořit rozvoj konopí, čtěte více zde.

Staňte se fanoušky na facebooku

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře