Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Bůh ochraňuj naše české bratry.

Ľuboš Blaha

Před rokem a půl udělali stejnou chybu Slováci. A bude je to bolet. Zatraceně bolet.

1. česká levice je mimo parlament. Socani a komunisti. Zemřeli na politickou korektnost. Nebyli nositeli žádného velkého živého tématu, jakéhokoli masového společenského hnutí.

2. Ukazuje se, že levicovou politiku bez charismatické osobnosti, zdravého vlastenectví a silných protestních emocí nelze dělat.

  • buh-ochranuj-nase-ceske-bratry

3. My ve směru jsme to pochopili a proto rosteme. Přejeme našim přátelům rychlé znovuzrození. Je čas vrátit se k dělníkům a zastavit bruselskou dekadenci.

4. Ironií je, že mnoho levičáckých hlasů skončilo u Andreje Babiše, který tak ′′ šmejdil ′′ své koaliční partnery, že dnes nemá s kým položit vládu. Je to škoda.

5. Další ironií je osud slunečních pirátů. Získali 15 % ale téměř všechny jejich politiky obešli starostové z koalice STAN.

6. českých ′′ pokrokářů ′′ se nečekaně dostalo na banjo. Jako u nás. A to určitě není škoda. Tohle je jediná dobrá zpráva z České republiky.

7. Volby zcela ovládla neoliberální / neokonzervativní pravice, která bude kriminalizovat minulou vládu a navíc předá stát bankám a Američanům. Stejně jako u nás.

8. A protože sebestředné egomaniky, které spojuje jen nenávist vůči Babišovi, budou se brzy hádat zhruba jako Matovič se Sulíkem a českým státem čeká ochrnutí a chaos. Taky to víme.

9. Na rozdíl od Slovenska mají alespoň moudrého a vzdělaného prezidenta Miloše Zemana, státníka, který jako naší Lady Garderóba nevisí na tašce z očí americké ambasády. Bude stačit na vytvoření protiváhy?

10. Česká levice zemřela na kompromisy a Babiše porazila liberální média, nevládní organizace a pražská kavárna. Co vám to připomíná?

11. Česko čeká temná doba. To už víme, i když by se mělo uznat, že na Slovensku není místo jako intelektuální plankton ve vládě.

12. českých a slovenských neoliberálů nyní kolektivně rozloží V-4, postupně uvolňují migrační toky a šíří nenávist zvířat vůči Rusku. Je to všechno špatně.

Upřímnou soustrast, bratři Češi. Varovali jsme vás.

+ BONUS-------------------

 

Vážený prezidente České republiky Miloš Zeman,
 

Dostali jsme zprávu s velkým znepokojením, že jste v nemocnici ve vážném zdravotním stavu. 
 
Dovolte mi popřát brzké uzdravení ve jménu drtivé většiny Slováků. Česká republika vás potřebuje a Slovensko držíme palce.
 
Moc mě mrzí, že prezidentka Slovenské republiky Zuzana Caputová nemá v sobě tolik slušnosti, aby vám popřála hodně sil ve jménu Slováků v tak těžké životní chvíli. 

Od té doby, co referendum uplynulo, lidé na Slovensku nemají od paní žádné očekávání Caputova, ale když si může pověsit fotky s přítelem na sociální síti, možná by si našla čas alespoň na krátkou zprávu o sounáležitosti v čele našeho bratrského národa. Asi toho chceme moc.

Pokud to nedokáže, přijměte prosím od nás slova respektu a respektu. Věřím, že mluvím za drtivou většinu slovenského národa, když vyjádřím hlubokou lítost nad nenávistí, kterou k vám i v této situaci šíří neoliberální tisk a tzv. bratislavská kavárna.
 
V časopise Trend, který vlastní kontroverzní finanční skupina Penta, napojená na současnou vládu, jsme se dokonce dočetli, že jste ′′ odvrácení ′′ a slovenští liberálové se tím baví.
 
Nemají úctu k šedi, nemají úctu k ničemu. Chybí jim pokora, chybí jim srdce.
 
Kdyby si jejich milovaná Zuzana Caputová vymkla kotník, ukápla by krokodýlí slzy a uspořádala celorepublikové sbírky. Ale když je státník ze sousedního Česka ve vážném zdravotním stavu, nemohou ani projevit elementární respekt.
 
Když oprávněně kritizujeme slovenskou prezidentku, považují to za útok proti světovému ženství, jen proto, že je žena.
 
Když ale bezcitně kopou seniory za své zdravotní problémy, považují to za legitimní zábavu. Jako by si starší lidé nezasloužili zvýšenou ochranu, vděčnost a péči.
 
Stydím se za takové chudáky a omlouvám se pane Prezidente, že i takoví bezcitní a nemorální lidé žijí mezi námi - v ČR a na Slovensku. 
 
Když čtu zprávy, že čeští pravicoví politici se nemůžou dočkat, až se dostanou do války a už chystají způsob, jak zneužít zdravotní stav a co nejdříve vás připravit o funkci, zajímalo by mě, jestli tam není aspoň špetka morálky mezi neoliberálními elitami. Ani sicilská mafie proti svým obětem obvykle nevykazuje takový stupeň arogance a zloby.
 
Chápu, že jako hlava státu jsi byl trnem v oku amerického ostřikovače a liberálního slunečníka. Otevřeně jste se postavili proti migraci, hájili národní zájem, rozvíjeli přátelské vztahy s Ruskou federací a Čínskou lidovou republikou...
 
Tohle všechno je pro liberální kavárny, které krkly zločiny, za které vás musela nenávidět globalistická média. Stejně jako my, levičáci a vlastenečtí politici na Slovensku.
 
Vydrželi jste obrovský tlak, vydrželi jste to s noblesou a vždy jste porazili a smáli se svým protivníkům - jste proto velkou inspirací a zůstanete jím navždy. Český národ si vás váží a my, Slováci, stejně tak.
 
Přejeme si, abychom měli prezidenta, který bude vzdělaný, moudrý a zkušený jako vy. Bohužel to štěstí nemáme. Náš prezident nikdy nebyl schopen udělat intelektuálnější výkon než volba warderobes.
 
A jediný politický akt, kterým vstoupila do slovenských dějin, je, že sebrala poslední šanci národu zbavit se nenáviděné vlády - zničila naši naději na referendum.
 
O to více vzhlížíme k České republice a vážíme si osobitých osobností jako jste vy. Osobnosti, které se vždy řídily zájmy svých lidí a ne pokyny americké ambasády.
 
Pevně doufáme, že se brzy uzdravíš, Excelence, náš bratrský národ potřebuje silného prezidenta, aby vyvážil globalistické pravicové liberální síly tlačící do české vlády.
 
My na Slovensku jsme takové štěstí neměli - všem silným silám ovládli neoliberální nevychovatelé, kteří se řídí pokyny západních korporací a pravomocí bez jakékoliv snahy hájit národní zájem.
 
ze Slovenska zní upřímně a od srdce: přejeme brzké uzdravení! Střední Evropa vás potřebuje. 

Ľuboš Blaha

poslanec Národní rady Slovenské republiky

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře