Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Chcú Čaputová, Heger a Matovič urobiť zo Slovákov jatočný dobytok a hnať nás na ukrajinský front ako na bitúnok?

Objavil sa oficiálny závažný dokument naznačujúci vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku!

To čo teraz vládne na Slovensku od 15. decembra 2022 je vláda týchto troch:  Čaputovej, Hegera a Matoviča. Je to odvolané a pri moci to je naďalej len na základe rozhodnutia prezidentky (žiaľ musím ju tak nazvať, aj keď nerád, ale oficiálne tú funkciu žiaľ má ona) Čaputovej, oficiálne na čele toho je Heger a prakticky to cez OĽaNO riadi Matovič. Teda títo traja na čele toho stoja: Čaputová, Heger a Matovič. 

Objavil sa oficiálny závažný dokument naznačujúci vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku!

chcu-caputova-heger-a-matovic-urobit-zo-slovakov-jatocny-dobytok-a-hnat-nas-na-ukrajinsky-front-ako-na-bitunok

Tu:

Ako termín komplexného cvičenia k plneniu úloh po vyhlásení vojnového stavu sa v tomto oficiálnom dokumente uvádza september 2023, čiže z tohto sa dá vydedukovať, že táto Čaputovej, Hegerova a Matovičova vláda sa reálne pripravuje na vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku v auguste alebo septembri 2023!

Je toto ten dôvod prečo Čaputová, Heger a Matovič pripravili vyhlásenie predčasných parlamentných volieb až na 30. september 2023, teda až (na prvý pohľad) nelogických 9 a pol mesiaca po páde Hegeovej vlády? Chcú Čaputová, Heger a Matovič pripraviť do 30. septembra 2023 vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku? Mnohé naznačuje tomu, že to je tak! 

A čo by nasledovalo po vyhlásení vojnového stavu na Slovensku musí byť predsa každému jasné! Nasledovala by mobilizácia slovenských mužov vo veku od 18 do 55 rokov a ich nahnanie na ukrajinský front. Čaputová, Heger, Matovič, Naď a im podobní by určite nezaváhali a pri prvej príležitosti by zo Slovákov urobili doslova jatočný dobytok a nahnali by ich na ukrajinský front ako na bitúnok!

Po vyhláseniach poľského premiéra Morawieckeho toto celé naberá ešte jasnejšie kontúry. Poľský premiér Morawiecki už Ukrajine oficiálne ponúkol poľský protektorát nad štyrmi regiónmi západnej Ukrajiny (Ľvov, Luck, Ivanovo-Frankovsk, Ternopiľ). 

Západné územia Ukrajiny budú bezpečné, ak sa dočasne dostanú pod protektorát poľského štátu,“ povedal poľský premiér Morawiecki. Šéf poľskej vlády svoj návrh argumentoval tým, že takto by sa západná Ukrajina pod poľským protektorátom, ako časť Poľska stala členom NATO a Rusko by proti NATO nevstúpilo do otvoreného vojenského konfliktu.

Čiže postup podľa všetkého bude takýto:

1. Dohoda Poľska a Ukrajiny o poľskom protektoráte nad štyrmi regiónmi západnej Ukrajiny (Ľvov, Luck, Ivanovo-Frankovsk, Ternopiľ). Dočasné pričlenenie týchto štyroch ukrajinských regiónov k Poľsku, vyhlásenie týchto 4 regiónov západnej Ukrajiny za súčasť Poľska a tým pádom aj súčasť NATO.

2. Namašírovanie poľskej armády do týchto 4 regiónov západnej Ukrajiny. 

3. Vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku (august – september 2023). 

4. Vyhlásenie mobilizácie na Slovensku a následná mobilizácia slovenských mužov vo veku od 18 do 55 rokov.

5. Nahnanie zmobilizovaných Slovákov na ukrajinský front do tých 4 regiónov západnej Ukrajiny pod protektorátom Poľska z dôvodu ochrany územia členského štátu NATO, keďže tie 4 regióny západnej Ukrajiny budú považované za súčasť Poľska, člena NATO.

Tento scenár reálne hrozí. A všetci vieme, že ak táto vláda SR zložená z OĽaNO, Sme Rodina, Za ľudí a s podporou SaS bude o to požiadaná, tak nezaváhajú a Slovákov naženú ako jatočný dobytok na ukrajinský front, ako na bitúnok.

A to bude znamenať dlhoročnú účasť Slovenskej republiky vo vojne s Ruskou federáciou a následnú smrť, nezvestnosť a zranenia pre státisíce občanov Slovenskej republiky, ktorí by boli nútení v tej vojne bojovať. 

My ako občania Slovenskej republiky si musíme položiť závažnú otázku:

Chceme žiť naše životy ako ľudské bytosti ako doteraz, starať sa o naše rodiny,  o naše životy alebo chceme aby Čaputová, Heger a Matovič spravili z nás Slovákov jatočný dobytok a nahnali nás na ukrajinský front ako na bitúnok?

Ja za seba odpovedám, že ja chcem žiť svoj život ako ľudská bytosť tak ako doteraz! My ako občania Slovenskej republiky s tou cudzou vojnou na Ukrajine nič nemáme, takisto ako nič nemáme s ďalšími viac ako 50 cudzími vojenskými konfliktmi, ktoré momentálne prebiehajú po celom svete! Nič s tými cudzími vojnami nemáme (ani s tou na Ukrajine), netýka sa nás to, nespôsobili sme to a nemali by sme nikdy nikomu dovoliť aby z nás občanov Slovenskej republiky robil jatočný dobytok a hnal nás do cudzích vojen (ani do tej vojny na Ukrajine) ako na bitúnok. 

Preto je podstatné, aby po nasledujúcich parlamentných voľbách bola na Slovensku taká vláda, ktorá je proti akémukoľvek zapájaniu sa Slovenskej republiky do vojny na Ukrajine.

Preto ja dúfam, že po nasledujúcich predčasných voľbách vznikne na Slovensku taká vláda, ktorá bude proti akémukoľvek zapájaniu sa Slovenskej republiky do vojny na Ukrajine. 

Pripomeniem ešte nenávratné straty ukrajinskej armády vo vojne na Ukrajine, ktoré už podľa odhadov predstavujú:

– ca. 300 000 mŕtvych ukrajinských vojakov 

– ca. 150 000 nezvestných ukrajinských vojakov

– ca. 600 000  zranených ukrajinských vojakov

Spolu má teda ukrajinská armáda podľa odhadov nenávratné straty ca. 1 050 000 ukrajinských vojakov. 

Nenávratné straty ruskej armády vo vojne na Ukrajine sa podľa odhadov pohybujú na úrovni ca. 50 000 ruských vojakov .

Čiže pomer nenávratných strát je ca. 21 k 1.

Tieto čísla jednoznačne svedčia o tom, že ruská armáda drví ukrajinskú armádu.

Zdroj: https://blog.hlavnespravy.sk/31425/chcu-caputova-heger-a-matovic-urobit-zo-slovakov-jatocny-dobytok-a-hnat-nas-na-ukrajinsky-front-ako-na-bitunok-objavil-sa-oficialny-zavazny-dokument-naznacujuci-vyhlasenie-vojnoveho-stavu-na-slovens/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Karol 2023-02-14 19:44
Vykašlali jste se na referendum a teď se divíte….
V Čechách je to stejné, každé volby…
Co si navaříme, musíme bohužel i sníst …
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře