Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Je v České republice právo?

Je, ale jen pro některé lidi! Pro lidi, kteří mají peníze a známosti je tu práva dost a dost, pro lidi bez peněz a známostí, tu žádné právo není. Kde je tedy rozdíl mezi komunistickou minulostí a současností, když na svá práva dosáhne jen několik málo vyvolených. Rozdíl tu žádný není!!! Dříve tu zahajovali trestní stíhání komunisté, dnes jej zahajují skrze média politické špičky a platící zákazníci orgánů činných v trestním řízení. Kde jaký „nezávislý" vyšetřující policista, „nezávislý" dozorující státní zástupce a „nezávislý" soudce, tu prodávají práva těm, kteří na jejich nákup mají, aby na druhou stranu, všechny ostatní ke svým právům nepustili. Kriminály neustále přecpané lidmi, ale korupci a závažnou hospodářskou kriminalitu se tu potrestat nedaří. Proč nehledáme důvody tohoto stavu? Protože bychom zasáhli do nezávislosti těchto lidí, čímž bychom jim omezili jejich právo, ale to, že oni denně omezují práva statisícům lidí, nikoho nezajímá naprosto stejně, jako to nezajímalo komunisty.

  • je-v-ceske-republice-pravo

Nevšímají si, když se tu na ministerstvu krade, nezajímá je, kdo a proč podepsal jednoznačně nevýhodnou smlouvu pro stát, je jim naprosto jedno, kam zmizely státní peníze, důležité je aby jim byly neustále navyšovány platy a aby na jejich konta přicházelo čím dál více peněz. Nikdo se tak nemůže divit, že se zde za 25 let nikdy nic nevyšetřilo, a když vyšetřilo, pachatelé odešli s podmínkami a nakradené prostředky státu nikdo nevrátil. Jo to když se jedná o nějakého chudáka, který si vzal půjčku na televizi, a nesplatil ji, to jsme jinak důslední! To padají nepodmíněné tresty, provádějí se exekuce a dluhy rostou do astronomických výší!

Takto funguje 25 let po revoluci v České republice právo!

Právo má jen ten, kdo na něj má, ten, kdo na něj nemá, má hold smůlu, měl se lépe učit anebo se narodit v lepší rodině. Toto nám zde hlásají politici všeho druhu, kteří se dobře učili a zároveň se narodili do lepších rodin. Do lepších rodin samozřejmě v uvozovkách, neboť se narodili do rodin, které nechtěli rovnost a spravedlnost, ale být lepší jak ostatní a popřípadě těm ostatním vládnout. V těchto rodinách nebyl na prvním místě člověk, ale postavení a peníze!!! No a tito lidé nám dnes vládnou a tvrdí nám, že jsme si tu všichni do jednoho rovni ve svých právech i povinnostech, i když pravda je někde úplně jinde! Právo se zde totiž prodává, jako zelenina trhu, a kdo to nevidí je buď slepý, nebo má strach otevřít oči, aby neviděl, jak tu politici prodávají tuto republiku justici, aby jim na oplátku justice zajišťovala beztrestnost za jednoznačně trestné činy.

Bez práva jsme ale jen stádo, několik málo dní, jednou za čtyři koky, svobodných lidí, volících potencionální menší zlo, nikoliv opravdovou rovnost a svobodu! Opravdová rovnost a svoboda se totiž všude na světě projeví jen na jediném místě, a to před orgány veřejné moci a soudy. Pokud si tak před orgány veřejné moci a soudy nejsme rovni, nejsme si rovni nikde a tak nemůžeme být svobodní. Jedni mohou krást, a druzí nemohou, je to opravdu rovnost? Jedni mohou lhát a druzí nemohou, je toto rovnost? Jedni berou za nekvalitní práci statisíce a druzí za kvalitní jen almužnu, je toto rovnost? Ne, není to rovnost, je to naprostá nespravedlnost a výsměch všem, kteří nechtějí nikomu poroučet a vydělávat miliony korun, ale chtějí žít naprosto obyčejné životy, využívajíc všechna svá práva a taktéž plníc si své povinnosti.

V České republice si ale někteří své povinnosti plnit nemusí a i přesto od nás všech pobírají vysoce nadprůměrné platy, přičemž jim ti „námi" „svobodně" zvolení politici, dál a dál přidávají. Proč to dělají? Aby tu do vysokých státních funkcí, mohli dosazovat své kamarádíčky, pocházející z dobře situovaných rodin, kterých jediným zájmem bylo, je a bude, nashromáždit na úkor nás všech, co nejvíce majetku!!! Okrást co nejvíce těch „naprosto svobodných" lidí a vytunelovat stát tak, aby ho tu již nikdo nedal nikdy dohromady.

V České republice je tak práva dost, ale jen pro peníze, na lidi ho většinou moc nezbyde, stejně, jako před rokem 1989!!!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 mirot5@seznam.cz 2015-04-25 23:35
lidi pochopte ze nejde o zadne pravo nebo narok.To co je a co se deje je SYSTEM !!! a ten ty problemy vyrabi.Zdravotn ictvi,skolstvi, statni zakazky vse predrazene a nefunkcni.nepom ohou zadne volby.MUSIME se zbavit systemu a zmenit vsechny zakony na nezmenitelne
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře