Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

KDYŽ "VELIKÁN" KNÍŽE, NÁM OBČANŮM, O NAŠÍ MALOSTI, KÁŽE ...

Jsem blbec, že si nedám pokoj od zpráv ani v sobotu. Kdybych se dnes této mé zálibě vyhnul, mohl jsem si ušetřit trošku těch nerviček. Pan Karel Schwarzenberg, poražený kandidát do úřadu českého prezidenta, se dnes veřejně přiznal, že se za nás, odpůrce islámu, stydí...

kdyz-velikan-knize-nam-obcanum-o-nasi-malosti-kaze

Dále uvedl, že jsme zamindrákovaní a malí. Samozřejmě se nikterak neupejpal a navezl se i do Miloše Zemana. Nechápu to. Nechápu ho.

Prezident Zeman se dle něho dopustil neodpustitelného prohřešku, když se nebál říkat, nám lidem, pravdu a svůj názor na plíživé zlo, které pomalu, ale jistě začíná dobývat Evropu.

Co přesně není pane kníže pravda na tom, že tyto zrůdy, nějakým nedopatřením s podobou lidských bytostí, usekávají lidem ruce? Kamenují ženy veřejně na ulici?

Myslíte vážně, že jim jako omluva poslouží skutečnost, kterou jste zmínil, a to ta, že islám je uznávané náboženství pro onu skupinu již několik staletí? Vy se divíte, že někteří z nás mají, jak jste samozřejmě dle vašeho smyslu pro humor řekl, plná gaťata? Jak si vůbec můžete dovolit jako předseda politické strany tady říkat o obyčejných lidech, že se za ně stydíte?

A co ta zaprdlost? Kdepak jste byl, když tady bolševik vládl v totalitním režimu? Jakpak jste dokázal tenkrát, že nejste zaprdlým Čechem? Byly snad vaše aktivity po vídeňských kavárnách nějakým způsobem prospěšné k tomu, abychom se později nestali my Češi ve vašich očích malými a zaprděnými chudinkami?

Vy si jste strašně moc dobře vědom toho, že u českých voličů už máte dávno po ptákách a tak se teď v poslední době dopouštíte hanlivostí směrem k nám, protože moc dobře víte, že už nás nebudete potřebovat. To, jakým stylem neustále vystupujete proti panu prezidentovi a tím pádem i jeho voličům, už je skutečně trapné.

Je strašně moc dobře, že jste ve volbě prohrál. Neumím si představit kam by až došla vaše servilnost vůči západní nesmyslné politice.

Vaše obhajoba islámu je tou skutečnou fackou občanům této země. Moc dobře si uvědomujete, že nás je většina, kteří zde nestojíme o žádné náboženské změny a ani změnu kulturního života, který zde vedeme.

Možná se ve vás mýlím. A vy máte pane kníže jedinečnou možnost nám zaprdlým a malým čecháčkům dokázat jak je vaše srdce veliké a otevřené. V Německu v lágrech mrznou tisíce migrantů. Vlastně napříč celou Evropou. Tak buďte tak velkorysý a otevřete pro ně vaše panství a zatopte jim a nakrmte je s vaší jedinečnou pohostinností. Zařiďte několika stovkám těch nebožáků dopravu k vám a můžete jim zahrát třeba i maňáskové divadlo, to už je jen a jen na vás.

Jako náš vzor velikosti, byste se měl zasadit o možnost vyjádření se národa v referendu. Proč nepodniknete kroky k této nesmírně důležité otázce? Jakým právem chcete rozhodovat o penězích daňových poplatníků této země a obdarovávat jimi různé přivandrovalce?

Z cizího krev neteče, že? A být viděn v očích dvou šílenců Merkelové a Hollanda jako velikán s otevřenou náručí, je pro vás evidentně mnohem aktuálnější, než lidé v této zemi.

Nedá mi to, abych se ještě nezeptal o kolik bezdomovců, kteří přišli nějakým způsobem o normální život v této zemi, jste se již zasadil? Kolika těm chlapíkům a děvenkám z nádraží a parků jste pomohl k lepšímu životu? Nebo to snad nejsou chudáci? Myslíte, že všichni z nich jsou na ulici dobrovolně a že je to tam baví? Zajděte mezi ně a povězte jim, že z těch exekucí, které je deportovaly na samé dno společnosti se dostane i na imigranty. Povězte jim o tom jak oni musí ctít a dodržovat zákony a přitom sledovat jak hordy muslimů, beztrestně, proráží policejní kordony a blíží se i k nám. Povězte jim jak je možné, že mohou krást v obchodech, povězte jim jak je možné že se mezi sebou napadají a používají cizí děti jako štít, aby došly do ráje, kde se o ně postará cizí společnost z peněz, které by mohla použít na zlepšení podmínek potřebných občanů ve svých zemích.

Jedna věc pane velkokníže je mluvit a druhá jednat. Víte já už ve své hlavě a myslím, že stejně jako vy, nakrmil miliony lidí. Tu jsem sebral sousedovi ze skříně deset tisíc, támhle jsem obral důchodce o pár stovek, vypáčil dětem pokladničku a sebral jim úspory..

Ale za své si koupím zítra k obědu husičku. Nebudu se přece sám ze svého nikterak angažovat. Snadnější prostě je ukazovat na druhé a chtít něco po nich.

A až budu sedět se svou umaštěnou tlamou a zapíjet ty dobroty točeným, určitě zase dostanu nějaký dobrý nápad, jak pourážet co nejvíce lidí a zahrát jim na city, aby byli migrantům otevřenější a vstřícnější...

A závěrem mám poslední otázku pane kníže. Copak budete dělat až to tady jednoho dne praskne a naplní se dle vás nesmyslné vize Miloše Zemana? Budete si tady sypat na hlavu popel, a nebo se spíše raději stanete zase ozdobou vídeňských kaváren a budete mluvit a mluvit a mluvit o tom jací malí a zaprdlí ti Češi jsou? Pavel Břetislav Reichl

zdroj: http://www.listyradnaroda.cz/clanek/541_kdyz-quotvelikanquot-knize-nam

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 David Král 2015-11-25 13:36
Škoda, že tenhle hlupáček, nese jméno Schwqarzenberg a zapomíná na to, že jeden z jeho předků se proslavil právě bojem proti Turkům a islámu, byl to roku 1598, Adolf, ze Schwarzenbergu, který by tohohle zloděje, podvodníka a islamomila musel nakopat do jeho mysliveckého zadku.
Citovat
#2 Bus Bělojar 2015-11-25 12:33
Ponechme nebohého netvora jeho strašlivému osudu a posmrtnému utrpení.Varován í pro všechny kolaboranty!!! Vy všichni,kdo jste volili germánskou tmu,se v příštích volbách můžete vykoupit tím,že zvolíte české světlo.Předem děkuji..
Citovat
#1 jiri.pokorny@seznam.cz 2015-11-25 08:12
Zrůda, "kniše Poserplína" by po revoluci byl pověšen ! Nebude to však již potřeba. Tato troska, která již neudrží moč ani hovno, půjde brzy za Chrchlou do pekla. Jako památku na něj by se mohli zřídit "Pisoáry knišete von Pampers".
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře